Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

A ja podchodzę na chłodniaka i czekam cierpliwie na PS4. Nie kupuje BF'a na "trójke" bo większy cios i emocje zaliczę czekając na właściwą platformę. A tak to pewnie byłaby sytuacja jak z PC - przełączam się z detail low na high. Pfff...nie będzie takiego pierdzielnięcia. O ile w ogóle będzie. No chyba, że beta mi pozamiata to zmienię zdanie.

A ja podchodzę na chłodniaka i czekam cierpliwie na PS4. Nie kupuje BF'a na "trójke" bo większy cios i emocje zaliczę czekając na właściwą platformę. A tak to pewnie byłaby sytuacja jak z PC - przełączam się z detail low na high. Pfff...nie będzie takiego pierdzielnięcia. O ile w ogóle będzie. No chyba, że beta mi pozamiata to zmienię zdanie.

Przyznaj się lepiej że czasu nie masz :) bo dzieciak płaczę, dużo pracy. I boisz się że BF4 cię wciągnie jak Czarna dziura :)

Domination (Beta)

Combat type: Fast-paced infantry variant of Conquest

Designed for: 20 players (all platforms) Commander mode: No

fuck yeah!!! no, teraz to naprawde czekam z niecierpliwoscia na ta bete :]

Domination (Beta)

Chyba wiem gdzie w becie jak i full Tommi/Kabotyn bedzie siedzial.

ehehehehe :D

Teraz jest pewniak z tyłu

to zupelnie jak w BF3  :good2:

@Gesior: zaklad, ze nie wytrzymasz tyle czasu jak my juz bedziemy napierac (i na biezaco relacjonowac)? :D

Edytowane przez tommi

Przyznaj się lepiej że czasu nie masz :) bo dzieciak płaczę, dużo pracy. I boisz się że BF4 cię wciągnie jak Czarna dziura :)

Czas może by i się znalazł gdzieś tak ok. 22:00 żeby pograć dwie godziny, ale jak wracam wieczorem do domu po całodniowym gapieniu się w monitor to jak zombi wyglądam. No nie mam siły kuźwa no. Akurat Stanisław Jerzy nie wie co to płacz i jest najśmieszniejszym bobasem na tej planecie.

@Gesior: zaklad, ze nie wytrzymasz tyle czasu jak my juz bedziemy napierac (i na biezaco relacjonowac)? :D

A ile czasu będzie od premiery PS3 do PS4? Miesiąc? Dam rade. Dam Wam fory żebyście mogli trochę potrenować bo jak wpadnę to nie ma, że dupa boli.

Kolejna mapa - Flood Zone

Ktoś wie jak będzie wyglądał dostęp do bety? Dostaniemy info na maila, pojawi się w BF3 czy PS Storze?

Normalnie,jak masz zainstalowane np (limitowana edycje Moha) w moim przypadku,to normlanie znajdziesz w PSstore.

Tak samo premiumy,ale wazne zebys mial zainstalowane w systemie.

Na twiterze piszą że od 20 min dla graczy którzy mają od dziś dostęp do bety jest dostępny battlelog z BF4 ale ja nie mam dostępu :(. A co do gry to nie wiem, bo na razie jest konserwacja PSS 

Jest konserwacja, bo pewnie wrzucaja bete. Na battlelogu napisali, ze bedzie dostepna miedzy 7-11 am. Niech sie streszczaja bo zaraz do roboty ide. :)