Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

A ja podchodzę na chłodniaka i czekam cierpliwie na PS4. Nie kupuje BF'a na "trójke" bo większy cios i emocje zaliczę czekając na właściwą platformę. A tak to pewnie byłaby sytuacja jak z PC - przełączam się z detail low na high. Pfff...nie będzie takiego pierdzielnięcia. O ile w ogóle będzie. No chyba, że beta mi pozamiata to zmienię zdanie.

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 656,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano
  W dniu 27.09.2013 o 14:26, Gęsior napisał(a):

A ja podchodzę na chłodniaka i czekam cierpliwie na PS4. Nie kupuje BF'a na "trójke" bo większy cios i emocje zaliczę czekając na właściwą platformę. A tak to pewnie byłaby sytuacja jak z PC - przełączam się z detail low na high. Pfff...nie będzie takiego pierdzielnięcia. O ile w ogóle będzie. No chyba, że beta mi pozamiata to zmienię zdanie.

Przyznaj się lepiej że czasu nie masz :) bo dzieciak płaczę, dużo pracy. I boisz się że BF4 cię wciągnie jak Czarna dziura :)

Opublikowano
  W dniu 27.09.2013 o 11:52, Zaqair napisał(a):

Domination (Beta)

Combat type: Fast-paced infantry variant of Conquest

Designed for: 20 players (all platforms) Commander mode: No

fuck yeah!!! no, teraz to naprawde czekam z niecierpliwoscia na ta bete :]

W dniu 27.09.2013 o 11:52, Zaqair napisał(a):

Domination (Beta)

Chyba wiem gdzie w becie jak i full Tommi/Kabotyn bedzie siedzial.

ehehehehe :D

W dniu 27.09.2013 o 11:58, Mendrek napisał(a):

Teraz jest pewniak z tyłu

to zupelnie jak w BF3  :good2:

@Gesior: zaklad, ze nie wytrzymasz tyle czasu jak my juz bedziemy napierac (i na biezaco relacjonowac)? :D

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Na fanpage parę dni temu zapytałem o upgrade gry na nextgeny, dziś na gram.pl w sklepie w BF4 jest wzmianka że gra będzie zawierała kod :)

Opublikowano
  W dniu 27.09.2013 o 15:37, marekjw2523 napisał(a):

W dniu 27.09.2013 o 14:26, Gęsior napisał(a):

Przyznaj się lepiej że czasu nie masz :) bo dzieciak płaczę, dużo pracy. I boisz się że BF4 cię wciągnie jak Czarna dziura :)

Czas może by i się znalazł gdzieś tak ok. 22:00 żeby pograć dwie godziny, ale jak wracam wieczorem do domu po całodniowym gapieniu się w monitor to jak zombi wyglądam. No nie mam siły kuźwa no. Akurat Stanisław Jerzy nie wie co to płacz i jest najśmieszniejszym bobasem na tej planecie.

W dniu 27.09.2013 o 15:45, tommi napisał(a):

@Gesior: zaklad, ze nie wytrzymasz tyle czasu jak my juz bedziemy napierac (i na biezaco relacjonowac)? :D

A ile czasu będzie od premiery PS3 do PS4? Miesiąc? Dam rade. Dam Wam fory żebyście mogli trochę potrenować bo jak wpadnę to nie ma, że dupa boli.

Opublikowano
  W dniu 28.09.2013 o 06:29, Litwin25 napisał(a):

Jest Far cry 3 w plusie a oni o Bf4 gadają :P

Bo już platyna w mojej kolekcji jest :) 

Opublikowano

Nic nie wiadomo,czy sprzet bedzie odblokowany. Staty przechodzic nie beda.

Opublikowano

Zielu, nie podejmuj pohopnych decyzji- beta tylko 2 tyg. ma byc, a po niej jeszcze 2 tyg. do premiery, ktore trzeba sobie czyms zajac ;)

...chyba, ze beda to ostatnie 2 tyg. z BF3 ;)

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Huehue obczajta, na stronie PS Store wyszło na jaw, że BF4 na PS3 to tylko dodatek :)

2cghhr6.jpg

BTW koleś donosi, że bete można już ściągać. Ponoć waży 5,5GB.

Opublikowano

Ktos wie o jakiej porze pojawi sie beta, bo nie wiem czy czekac do polnocy. :) Troche nie moge sie doczekac- sprawdzimy jutro czy "zajecze" skoki dzialaja, czy bedzie wieksza czulosc oraz czy naprawili hit box'y. Nagram material, i cos wrzuce na youtube. 

Opublikowano

Nie masz co czekac,bedzie najwczesniej jutro rano.

Beta zaczyna sie jutro o 10 RANO czasu PL

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ja np. mam na originie tak napisane. Więc jak tak jest na PC to i pewnie na innych platformach. 

Opublikowano

Tommi pytales ile premium do bf4,cena bez zmian 49.99$/49.99€

Opublikowano

Kolejna mapa - Flood Zone

Ktoś wie jak będzie wyglądał dostęp do bety? Dostaniemy info na maila, pojawi się w BF3 czy PS Storze?

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Na twiterze piszą że od 20 min dla graczy którzy mają od dziś dostęp do bety jest dostępny battlelog z BF4 ale ja nie mam dostępu :(. A co do gry to nie wiem, bo na razie jest konserwacja PSS 

Opublikowano

M0X7kOv.jpg

swietnie to wyglada :D

2 bronie kazdego typu beda dostepne. ( tyle wiedze)

tzn 2 snajperki, 2 karabinki, 2 karabiny szturmowe itd

nie ma serwerów hc :(

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano
  W dniu 1.10.2013 o 07:03, Pryxfus napisał(a):

Kolejna mapa - Flood Zone

Ktoś wie jak będzie wyglądał dostęp do bety? Dostaniemy info na maila, pojawi się w BF3 czy PS Storze?

Normalnie,jak masz zainstalowane np (limitowana edycje Moha) w moim przypadku,to normlanie znajdziesz w PSstore.

Tak samo premiumy,ale wazne zebys mial zainstalowane w systemie.

Opublikowano
  W dniu 1.10.2013 o 07:04, marekjw2523 napisał(a):

Na twiterze piszą że od 20 min dla graczy którzy mają od dziś dostęp do bety jest dostępny battlelog z BF4 ale ja nie mam dostępu :(. A co do gry to nie wiem, bo na razie jest konserwacja PSS 

Jest konserwacja, bo pewnie wrzucaja bete. Na battlelogu napisali, ze bedzie dostepna miedzy 7-11 am. Niech sie streszczaja bo zaraz do roboty ide. :)