Gęsior 97 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 A ja podchodzę na chłodniaka i czekam cierpliwie na PS4. Nie kupuje BF'a na "trójke" bo większy cios i emocje zaliczę czekając na właściwą platformę. A tak to pewnie byłaby sytuacja jak z PC - przełączam się z detail low na high. Pfff...nie będzie takiego pierdzielnięcia. O ile w ogóle będzie. No chyba, że beta mi pozamiata to zmienię zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 A ja podchodzę na chłodniaka i czekam cierpliwie na PS4. Nie kupuje BF'a na "trójke" bo większy cios i emocje zaliczę czekając na właściwą platformę. A tak to pewnie byłaby sytuacja jak z PC - przełączam się z detail low na high. Pfff...nie będzie takiego pierdzielnięcia. O ile w ogóle będzie. No chyba, że beta mi pozamiata to zmienię zdanie. Przyznaj się lepiej że czasu nie masz bo dzieciak płaczę, dużo pracy. I boisz się że BF4 cię wciągnie jak Czarna dziura Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 (edytowane) Domination (Beta) Combat type: Fast-paced infantry variant of Conquest Designed for: 20 players (all platforms) Commander mode: No fuck yeah!!! no, teraz to naprawde czekam z niecierpliwoscia na ta bete :] Domination (Beta) Chyba wiem gdzie w becie jak i full Tommi/Kabotyn bedzie siedzial. ehehehehe Teraz jest pewniak z tyłu to zupelnie jak w BF3 @Gesior: zaklad, ze nie wytrzymasz tyle czasu jak my juz bedziemy napierac (i na biezaco relacjonowac)? Edytowane 27 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Kurde obejrzałem dziś materiał z XOne i strasznie to szybkie widać różnice w ilości klatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Na fanpage parę dni temu zapytałem o upgrade gry na nextgeny, dziś na gram.pl w sklepie w BF4 jest wzmianka że gra będzie zawierała kod Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 A ja podchodzę na chłodniaka i czekam cierpliwie na PS4. Nie kupuje BF'a na "trójke" bo większy cios i emocje zaliczę czekając na właściwą platformę. A tak to pewnie byłaby sytuacja jak z PC - przełączam się z detail low na high. Pfff...nie będzie takiego pierdzielnięcia. O ile w ogóle będzie. No chyba, że beta mi pozamiata to zmienię zdanie. Przyznaj się lepiej że czasu nie masz bo dzieciak płaczę, dużo pracy. I boisz się że BF4 cię wciągnie jak Czarna dziura Czas może by i się znalazł gdzieś tak ok. 22:00 żeby pograć dwie godziny, ale jak wracam wieczorem do domu po całodniowym gapieniu się w monitor to jak zombi wyglądam. No nie mam siły kuźwa no. Akurat Stanisław Jerzy nie wie co to płacz i jest najśmieszniejszym bobasem na tej planecie. @Gesior: zaklad, ze nie wytrzymasz tyle czasu jak my juz bedziemy napierac (i na biezaco relacjonowac)? A ile czasu będzie od premiery PS3 do PS4? Miesiąc? Dam rade. Dam Wam fory żebyście mogli trochę potrenować bo jak wpadnę to nie ma, że dupa boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jest Far cry 3 w plusie a oni o Bf4 gadają Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Jest Far cry 3 w plusie a oni o Bf4 gadają Bo już platyna w mojej kolekcji jest Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 W becie będzie cały sprzęt do odblokowania? Czy wiadomo coś o tym, by level i statsy z bety przechodziły na pełną wersję? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Nic nie wiadomo,czy sprzet bedzie odblokowany. Staty przechodzic nie beda. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Boję się, że jak beta mnie wciągnie to sprzedam GTA V Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Zielu, nie podejmuj pohopnych decyzji- beta tylko 2 tyg. ma byc, a po niej jeszcze 2 tyg. do premiery, ktore trzeba sobie czyms zajac ...chyba, ze beda to ostatnie 2 tyg. z BF3 Edytowane 30 Września 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Huehue obczajta, na stronie PS Store wyszło na jaw, że BF4 na PS3 to tylko dodatek BTW koleś donosi, że bete można już ściągać. Ponoć waży 5,5GB. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) brednie, nawet nie ma na PSS. PCtowcy jedynie mogą już ściągać Edytowane 30 Września 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ktos wie o jakiej porze pojawi sie beta, bo nie wiem czy czekac do polnocy. Troche nie moge sie doczekac- sprawdzimy jutro czy "zajecze" skoki dzialaja, czy bedzie wieksza czulosc oraz czy naprawili hit box'y. Nagram material, i cos wrzuce na youtube. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Nie masz co czekac,bedzie najwczesniej jutro rano. Beta zaczyna sie jutro o 10 RANO czasu PL Edytowane 30 Września 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 skad te info? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Ja np. mam na originie tak napisane. Więc jak tak jest na PC to i pewnie na innych platformach. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No wlasnie raczej nie,bo wiadomo PSN rzadzi sie swoimi prawami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Tommi pytales ile premium do bf4,cena bez zmian 49.99$/49.99€ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Kolejna mapa - Flood Zone Ktoś wie jak będzie wyglądał dostęp do bety? Dostaniemy info na maila, pojawi się w BF3 czy PS Storze? Edytowane 1 Października 2013 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Na twiterze piszą że od 20 min dla graczy którzy mają od dziś dostęp do bety jest dostępny battlelog z BF4 ale ja nie mam dostępu . A co do gry to nie wiem, bo na razie jest konserwacja PSS Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) swietnie to wyglada 2 bronie kazdego typu beda dostepne. ( tyle wiedze) tzn 2 snajperki, 2 karabinki, 2 karabiny szturmowe itd nie ma serwerów hc Edytowane 1 Października 2013 przez SzewczykDratewka Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kolejna mapa - Flood Zone Ktoś wie jak będzie wyglądał dostęp do bety? Dostaniemy info na maila, pojawi się w BF3 czy PS Storze? Normalnie,jak masz zainstalowane np (limitowana edycje Moha) w moim przypadku,to normlanie znajdziesz w PSstore. Tak samo premiumy,ale wazne zebys mial zainstalowane w systemie. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Na twiterze piszą że od 20 min dla graczy którzy mają od dziś dostęp do bety jest dostępny battlelog z BF4 ale ja nie mam dostępu . A co do gry to nie wiem, bo na razie jest konserwacja PSS Jest konserwacja, bo pewnie wrzucaja bete. Na battlelogu napisali, ze bedzie dostepna miedzy 7-11 am. Niech sie streszczaja bo zaraz do roboty ide. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi