Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

ok, pobiera sie. Wieczorem sie zamelduje.

dzieki, Zaq!

e: informacja Ziela z heli mnie wkur.wila. W BF3 latalo sie swietnie, tamto sterowanie bylo naprawde ituicyjne i nie wiem, po kiego chooja w ogole to ruszali- chyba jedynie po to, zeby sie mogli na konferencjach prasowych chwalic, ile to innowacji nie wprowadzili...

No nic, zobaczymy wieczorem...

Edytowane przez tommi

Tu nic nie jest intuicyjne :) nawet wysiadanie z pojazdu z(pipi)ane :(... Głowa mnie boli od tego ale wieczorem jestem i pośmiejemy się z tej Alfy razem :(

ehehehe, no :) nie dalem rady sie powstrzymac i wszedlem choc na chwile- znalazlem jakis pojazd, po czym nie umialem do niego wsiasc :D od teraz sie kwadratem wsiada (i trzeba go przytrzymac, nie wystarczy wcisnac).

ogolnie cala klawiszologia zmieniona, rowniez w menu- wkurza mnie to troche... Wolalbym, zeby sprawdzone standardy trzymali, zamiast co chwila wszystko do gory nogami wywracac...

@Kabotyn: ja tam roznicy w czulosci nie zauwazylem zbytnio.

@Zielu: do sterowania heli sa 3 schematy drazkow- probowales tez pozostale? Moze sa bardziej zblizone do BF3...

Edytowane przez tommi

Latanie helikopterami jest banalne. 

za to totalnie z(pipi)any jest balans. 

Helikopter zabija w sekunde. Goscie latają heli + inzynier co naprawia i nabijaja 50-0.... 

ponieaz nie ma zadnej (pipi)anej broni co potrafi zniszczyc heli

+ flary standardowo (pipi)a warte

Edytowane przez SzewczykDratewka

ja skakalem ;)

...ale w sumie nie zwrocilem uwagi, czy mi sie wojak meczyl przy tym czy nie- mialem tylko wrazenie, ze jakis wolny jest, ale biegu druzynowego nie mialem.

Skakac to mozesz wiesz..ale chodzi o to,ze co kolejny skok nie jestes taki skoczny.