Yano 3 697 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) kurde nie wiem w co grac, gta online czy sprawdzić bete bf4.. ciekawe czy w pełnej grafa będzie gorsza niż w bf3, być może będzie jeśli będą jakieś widowiskowe skrypty (zawalanie wierzowca) w końcu musieli coś uciąć Edytowane 1 października 2013 przez Yano Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 3 lev wymaga 40000 Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Odpalilem i zdecydowalem ze poczekam na PS4 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Najbardziej pozytywny aspekt to battlelog nie dość że można dołączyć do gry z poziomu przeglądarki, to jeszcze pokazuje jaki jest ping Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ale to chyba pc tylko. Powiem tak im dluzej gram,tym mniej mi sie podoba. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ale to chyba pc tylko. Powiem tak im dluzej gram,tym mniej mi sie podoba. Właśnie że nie, właśnie tak dołączyłem do pryxa Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 ja nie moge sie zalogowac na battleloga bf4. Jak to robicie? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) ja nie moge sie zalogowac na battleloga bf4. Jak to robicie? podbijam. u mnie tez tylko jakis marketingowy chlam i oferty preorderow sie wyswietlaja jak w BF4 wchodze. kurde nie wiem w co grac, gta online czy sprawdzić bete bf4.. gta online. prosze Edytowane 1 października 2013 przez tommi Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ten chłam wisi od dawna. Po prostu BLog nie działa, ale koleś udostępnia takie rzeczy: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/zikolec/ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) Battlelog z BF4 zostanie odblokowany jak tylko odpalicie grę. Najgorszą rzeczą jest że w becie w menu nie da się tworzyć zespołów i zapraszać znajomych zaproszenia można słać tylko jeśli się jest na serwerze. Jeśli tak będzie w finalnym produkcie to jest do dupy Edytowane 1 października 2013 przez marekjw2523 Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Pogralem godzine, dwie. Wciagnelo Was? Poki co to jakos tak ... bezplciowo. Wylaczylem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Mnie odrzucilo. Popykam troche w ta bete, ale do PS4 bede cisnal BF3. BF4 juz tylko na nextgenach. Cytuj
walek 96 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Grafika to faktycznie koszmar minionego lata, ale ja sie skupiam na gameplay'u i mechanice. A to zupelnie inna bajka, niz Bf3. Jesli ktos twierdzi, ze nowa odslona to Bf 3.5, to najzyczajniej w swiecie sieje herezje. Jakie mamy znaczace zmiany- ano agreyswny medyk, skaczacy jak zajac, nie dajacy sie zabic to juz przeszlosc. Hit boxy naprawione, skok zminimalizowany ( skacze nie za wysoko, ani za daleko) z lekkim wstrzasem przy ladowaniu. Bedac w powietrza nie da sie tez namierzyc przeciwnika (L1), ani tez stzrelac (R1), ani odpalic kosy. Arkadowe podjscie z Bf3 zamienianio na bardziej realistyczne podejscie ala MOh. Czy to sie mi podoba? Raczej tak. Teraz trzeba bedzie wykorzystywac umiejetnie teren, czesciej kampic (jak w realu ), i liczyc na wspolprace ziomkow. Era termiantor'ow z Bf3 zdecydowanie idzie w zapomnienie. Ps. Nie wiem czemu ci sie nie podoba Zaqu ta gra. To Battlefield na jaki czekales. btw: chciales mi skontrowac kose? Nie udalo sie, zly przycisk? Ps.2 Olejcie grafe a becie. Na Ps4 bedziemy nia zachwycieni w 60 FPs. Uwierzcie mi. 2 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Z zielem gadalismy ze go jest niemozliwe zeby gra w fullu wygladala tak jak beta, bo to by DICE i EA bez echa nie przeszlo... Kabotyn skoro ograles troche to wbijemy dzisiaj wieczorem i to zweryfikujemy. Na razie nie rozegralem zadnego meczu tylko chodzilem po mapie, polatalem itd, na pustych serwerach. Wiadomo, ze najwazniejszy jest gameplay i to jak sie bedzie grac. We will see. Szanse becie oczywiscie dam jak powiedzialem, ale nie da sie ukryc, ze pierwsze wrazenie bylo negatywne. Cytuj
walek 96 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) Negatywne salwy krytyki tez byly przy becie Bf3, wiec norma. Ogolnie ta beta to taka hybryda BC, MOh'a i klasycznego BF. Historia pewnie bedzie ta sama co z BF3- Najpierw narzekania, a potem i tak wszysycy przerzuca sie sie na nowa odslone. Teraz patrzymy na ten kawalek kodu przez pryzmat BF3 ( tak jak to robilismy przy Bad Company 2), ale z czasem gracze przekonaja sie do szpila. Ciesze sie, ze Dice nie odpier%$la takiej maniany co Activison z CoD. Daje nam cos zupelnie nowego. BTW. Juz 3 zawiechy konsoli zaliczylem przy becie, wku&^iajace! Edytowane 1 października 2013 przez walek Cytuj
Elninio 141 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Coś BF4 beta na ps3 mi nie ściąga, ale ograłem przed chwilą tryb Domination na PC i mi się spodobał, nie mam lagów, gra wygląda tak jak BF3, nie ma różnic. Gra działa mi na ustawieniach Ultrach i średnio mam 70-80 FPS więc nie jest źle. Myślałem że będę musiał trochę zjechać z ustawieniami ;>. Co mi się spodobało, to że od razu można wejść do gry nie trzeba czekać tych kilku sekund, taki CoD trochę pod tym względem. Co prawda BF3 grałem od parady tylko w TD, bo jakoś duże plansze z 64 graczami mi nie pasują. Ale tryb domination gdzie jest dość ciasno itp, to mi się podoba . Zastanawiam się czy kupić BF4 na PC czy PS4+BF4 (obie 4 w nazwie ;>). Jeszcze się zastanowie, i ogram bete na PC, i jak mi się uda na PS3. P.S. Mimo że gra robiona pod AMD na PC, to moja nVidia daje rade. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ja po ograniu bety stwierdzam,ze to bedzie jedna z najlepszych czesc Bfa -Ludzie nie skacza jak malpy -Naliczane pkt za uszkoedznia pojazdow jak w BC2 -feeling strzelania przypomina bardziej BC2 -Dobra seria w klate i typ pada -poprawione hitboxy,jeszcze nie zdarzylko mi sie zginac za sciana -Fajne animacje nozowania i wcale nie takie proste jak w bf3 -Wkoncu te glupie supression nie wplywa na strzelanie -w chooj unlockow,como itp -wiele rodzaji granatow aby doyebac przeciwnikowi. Wyglada to jak kaszana ale ja sie tym nie sugeruje bo 29 listpada zagram w kompletnie inna wersje. 1 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 oglądam cały czas streamy i powiem tak: tylko PS4. oczywiście zazdroszczę Wam ciupania, ja jednak dołączę już na nowej platformie. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Ciesze sie, ze Dice nie odpier%$la takiej maniany co Activison z CoD. Daje nam cos zupelnie nowego. No oprócz lekko lepszej grafiki (na pc i nextgenach ;p ), tyciutkę zmienonej mechaniki, nowych broni i map co jest takiego nowego i niezwykłego ? Bo mi to własnie na najmniej innowacyjnego battlefielda niestety. Może, jak dłużej pogram to się bardziej przekonam. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Kurde panowie udostępniajcie swoje pozycje w Battlelogu super ta mapka wszytko można porównać i zobaczyć kto skąd. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Heli to jakas kpina,latajacy karton. Strzelanie ma maly odrzut,jak w cod. Sterowanie tez z(pipi)ane. Jedyne co mi sie podoba to gra czolgiem. 1 Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 (edytowane) Najgorszą rzeczą jest że w becie w menu nie da się tworzyć zespołów i zapraszać znajomych zaproszenia można słać tylko jeśli się jest na serwerze. spoko, juz myslalem, ze ja jakis nieogarniety bylem i nie moglem tego znalezc... za jakas godzine-dwie wbijam. Do zobaczyska! PS: @Kabotyn, dobra recenzja mam nadzieje, ze tez bede mial takie odczucia. Edytowane 1 października 2013 przez tommi Cytuj
walek 96 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Watpie tommi czy ci sie spodoba. Zablokowanie L1 i R1 (oraz kosy) podczas skoku sprawilo, ze mendy kampia niemiliosiernie. Nie ma biegania, jest k*&a "taktyczne" obastawianie miejscowek (mendrek poczuje sie jak w raju). Coraz bardziej mi sie to nie podoba, sczegolnie na domination. Ja tu sie produkuje, aby obiec typow, a jakas palka stoi przy scianie i napiepsza we mnie. A ja nic nie moge mu nic zrobic, bo "szybuje " w przestworzach. Troche to Cod'a przypomina. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Kabotyn gdzie ty tu CODa widzisz ? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Poyebało tych co piszą o jakiś CoDach. Gra jest genialna i pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Oczywiście na PS3 grać w to jest bezsensem, bo graficznie jednak mamy kres możliwości playstacji. BF4 wydaje się wyglądać gorzej od BF3 w tej becie. Poczucie broni niesamowite, lokacja przefajowska - już w pierwszych 10 minutach grania miałem sytuację jak w najlepszym filmie akcji - wjeżdżam windą do jakiegoś biura a za oknem wita mnie śmigłowiec! Pięknym strzałem ściągam latającą maszynę z RPG, krzyczę fuck yeah i wyskakuję przez okna oglądając spadający wrak. ONLY IN BATTLEFIELD i tego żaden CoD nie podrobi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi