Yano 3 697 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) kurde nie wiem w co grac, gta online czy sprawdzić bete bf4.. ciekawe czy w pełnej grafa będzie gorsza niż w bf3, być może będzie jeśli będą jakieś widowiskowe skrypty (zawalanie wierzowca) w końcu musieli coś uciąć Edytowane 1 Października 2013 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 3 lev wymaga 40000 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Odpalilem i zdecydowalem ze poczekam na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Najbardziej pozytywny aspekt to battlelog nie dość że można dołączyć do gry z poziomu przeglądarki, to jeszcze pokazuje jaki jest ping Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ale to chyba pc tylko. Powiem tak im dluzej gram,tym mniej mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ale to chyba pc tylko. Powiem tak im dluzej gram,tym mniej mi sie podoba. Właśnie że nie, właśnie tak dołączyłem do pryxa Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ja nie moge sie zalogowac na battleloga bf4. Jak to robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) ja nie moge sie zalogowac na battleloga bf4. Jak to robicie? podbijam. u mnie tez tylko jakis marketingowy chlam i oferty preorderow sie wyswietlaja jak w BF4 wchodze. kurde nie wiem w co grac, gta online czy sprawdzić bete bf4.. gta online. prosze Edytowane 1 Października 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ten chłam wisi od dawna. Po prostu BLog nie działa, ale koleś udostępnia takie rzeczy: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/zikolec/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Battlelog z BF4 zostanie odblokowany jak tylko odpalicie grę. Najgorszą rzeczą jest że w becie w menu nie da się tworzyć zespołów i zapraszać znajomych zaproszenia można słać tylko jeśli się jest na serwerze. Jeśli tak będzie w finalnym produkcie to jest do dupy Edytowane 1 Października 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Pogralem godzine, dwie. Wciagnelo Was? Poki co to jakos tak ... bezplciowo. Wylaczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Mnie odrzucilo. Popykam troche w ta bete, ale do PS4 bede cisnal BF3. BF4 juz tylko na nextgenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Grafika to faktycznie koszmar minionego lata, ale ja sie skupiam na gameplay'u i mechanice. A to zupelnie inna bajka, niz Bf3. Jesli ktos twierdzi, ze nowa odslona to Bf 3.5, to najzyczajniej w swiecie sieje herezje. Jakie mamy znaczace zmiany- ano agreyswny medyk, skaczacy jak zajac, nie dajacy sie zabic to juz przeszlosc. Hit boxy naprawione, skok zminimalizowany ( skacze nie za wysoko, ani za daleko) z lekkim wstrzasem przy ladowaniu. Bedac w powietrza nie da sie tez namierzyc przeciwnika (L1), ani tez stzrelac (R1), ani odpalic kosy. Arkadowe podjscie z Bf3 zamienianio na bardziej realistyczne podejscie ala MOh. Czy to sie mi podoba? Raczej tak. Teraz trzeba bedzie wykorzystywac umiejetnie teren, czesciej kampic (jak w realu ), i liczyc na wspolprace ziomkow. Era termiantor'ow z Bf3 zdecydowanie idzie w zapomnienie. Ps. Nie wiem czemu ci sie nie podoba Zaqu ta gra. To Battlefield na jaki czekales. btw: chciales mi skontrowac kose? Nie udalo sie, zly przycisk? Ps.2 Olejcie grafe a becie. Na Ps4 bedziemy nia zachwycieni w 60 FPs. Uwierzcie mi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Z zielem gadalismy ze go jest niemozliwe zeby gra w fullu wygladala tak jak beta, bo to by DICE i EA bez echa nie przeszlo... Kabotyn skoro ograles troche to wbijemy dzisiaj wieczorem i to zweryfikujemy. Na razie nie rozegralem zadnego meczu tylko chodzilem po mapie, polatalem itd, na pustych serwerach. Wiadomo, ze najwazniejszy jest gameplay i to jak sie bedzie grac. We will see. Szanse becie oczywiscie dam jak powiedzialem, ale nie da sie ukryc, ze pierwsze wrazenie bylo negatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Negatywne salwy krytyki tez byly przy becie Bf3, wiec norma. Ogolnie ta beta to taka hybryda BC, MOh'a i klasycznego BF. Historia pewnie bedzie ta sama co z BF3- Najpierw narzekania, a potem i tak wszysycy przerzuca sie sie na nowa odslone. Teraz patrzymy na ten kawalek kodu przez pryzmat BF3 ( tak jak to robilismy przy Bad Company 2), ale z czasem gracze przekonaja sie do szpila. Ciesze sie, ze Dice nie odpier%$la takiej maniany co Activison z CoD. Daje nam cos zupelnie nowego. BTW. Juz 3 zawiechy konsoli zaliczylem przy becie, wku&^iajace! Edytowane 1 Października 2013 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
Elninio 141 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Coś BF4 beta na ps3 mi nie ściąga, ale ograłem przed chwilą tryb Domination na PC i mi się spodobał, nie mam lagów, gra wygląda tak jak BF3, nie ma różnic. Gra działa mi na ustawieniach Ultrach i średnio mam 70-80 FPS więc nie jest źle. Myślałem że będę musiał trochę zjechać z ustawieniami ;>. Co mi się spodobało, to że od razu można wejść do gry nie trzeba czekać tych kilku sekund, taki CoD trochę pod tym względem. Co prawda BF3 grałem od parady tylko w TD, bo jakoś duże plansze z 64 graczami mi nie pasują. Ale tryb domination gdzie jest dość ciasno itp, to mi się podoba . Zastanawiam się czy kupić BF4 na PC czy PS4+BF4 (obie 4 w nazwie ;>). Jeszcze się zastanowie, i ogram bete na PC, i jak mi się uda na PS3. P.S. Mimo że gra robiona pod AMD na PC, to moja nVidia daje rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ja po ograniu bety stwierdzam,ze to bedzie jedna z najlepszych czesc Bfa -Ludzie nie skacza jak malpy -Naliczane pkt za uszkoedznia pojazdow jak w BC2 -feeling strzelania przypomina bardziej BC2 -Dobra seria w klate i typ pada -poprawione hitboxy,jeszcze nie zdarzylko mi sie zginac za sciana -Fajne animacje nozowania i wcale nie takie proste jak w bf3 -Wkoncu te glupie supression nie wplywa na strzelanie -w chooj unlockow,como itp -wiele rodzaji granatow aby doyebac przeciwnikowi. Wyglada to jak kaszana ale ja sie tym nie sugeruje bo 29 listpada zagram w kompletnie inna wersje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 oglądam cały czas streamy i powiem tak: tylko PS4. oczywiście zazdroszczę Wam ciupania, ja jednak dołączę już na nowej platformie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Ciesze sie, ze Dice nie odpier%$la takiej maniany co Activison z CoD. Daje nam cos zupelnie nowego. No oprócz lekko lepszej grafiki (na pc i nextgenach ;p ), tyciutkę zmienonej mechaniki, nowych broni i map co jest takiego nowego i niezwykłego ? Bo mi to własnie na najmniej innowacyjnego battlefielda niestety. Może, jak dłużej pogram to się bardziej przekonam. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kurde panowie udostępniajcie swoje pozycje w Battlelogu super ta mapka wszytko można porównać i zobaczyć kto skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Heli to jakas kpina,latajacy karton. Strzelanie ma maly odrzut,jak w cod. Sterowanie tez z(pipi)ane. Jedyne co mi sie podoba to gra czolgiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) Najgorszą rzeczą jest że w becie w menu nie da się tworzyć zespołów i zapraszać znajomych zaproszenia można słać tylko jeśli się jest na serwerze. spoko, juz myslalem, ze ja jakis nieogarniety bylem i nie moglem tego znalezc... za jakas godzine-dwie wbijam. Do zobaczyska! PS: @Kabotyn, dobra recenzja mam nadzieje, ze tez bede mial takie odczucia. Edytowane 1 Października 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Watpie tommi czy ci sie spodoba. Zablokowanie L1 i R1 (oraz kosy) podczas skoku sprawilo, ze mendy kampia niemiliosiernie. Nie ma biegania, jest k*&a "taktyczne" obastawianie miejscowek (mendrek poczuje sie jak w raju). Coraz bardziej mi sie to nie podoba, sczegolnie na domination. Ja tu sie produkuje, aby obiec typow, a jakas palka stoi przy scianie i napiepsza we mnie. A ja nic nie moge mu nic zrobic, bo "szybuje " w przestworzach. Troche to Cod'a przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kabotyn gdzie ty tu CODa widzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Poyebało tych co piszą o jakiś CoDach. Gra jest genialna i pierwsze wrażenia jak najbardziej pozytywne. Oczywiście na PS3 grać w to jest bezsensem, bo graficznie jednak mamy kres możliwości playstacji. BF4 wydaje się wyglądać gorzej od BF3 w tej becie. Poczucie broni niesamowite, lokacja przefajowska - już w pierwszych 10 minutach grania miałem sytuację jak w najlepszym filmie akcji - wjeżdżam windą do jakiegoś biura a za oknem wita mnie śmigłowiec! Pięknym strzałem ściągam latającą maszynę z RPG, krzyczę fuck yeah i wyskakuję przez okna oglądając spadający wrak. ONLY IN BATTLEFIELD i tego żaden CoD nie podrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi