Pryxfus 820 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) - pierdółki zmieniające pole gry (słupki uniemożliwiające przejazd czołgom, rolety w sklepie), Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale ta roleta jest niezniszczalna (nie wiem jak w Conquest, bo grałem w Domination). W temacie zniszczeń to KOLOSALNY regres. Mylisz się, roleta jest zniszczalna, z M320 lub RPG. ...no i to cholerne spotowanie to porazka dla mnie zupelnie. @Pryx: wytlumacz mi, prosze, sens wrzucania go pod R2, bo ja tego nie rozumiem zupelnie... Myślę, że przerzucili spotowanie pod R2 żeby po pierwsze nie trzeba było zdejmować kciuków z analogów, palców wskazujących z L1/R2. Też jeszcze się mylę w spotowaniu, dwie gry spot był pod selectem, więc trudno się przestawić, ale jest to ogarnięcia. Dobra akcja wczoraj mi wyszła. Trzeba było przegonić przeciwnika z dachu nad flagą C, po co tam kampią jak nie przejmują flagi to nie wiem, wjeżdżam windą udaje nam się na raty wyczyścić dach po jednej i drugiej stronie. Ping, winda się zamyka i zjeżdża na dół, ustawiam się na wprost, wraca, otwierają się drzwi, strzał do środka z M320, trololololo, poczwórny kill :]]] Ale się uśmiałem. Widzę jak ważne jest mieć ogarniętego dowódcę w drużynie, takiego który choćby zaznaczał flagi do obrony i ataku. Bez wykonywania zadań trudno jest nabić Field Upgrades. Znów gra promuje drużynowe granie, wykonując wspólne cele, szybciej nabijemy upgradey i mamy przewagę w walce. W Dominacji jak mamy wszystkie flagi dostajemy co jakiś czas 100 punktów, w Podboju wpadają punkty za samo przejmowanie (10 co parę sekund) za neutralizację i przejęcie. Jeśli takie punktowanie przejdzie do ostatecznej wersji gry to skończy się farmienie punktów na CQC. Wczoraj wymyśliłem sobie taki scenariusz gry w nowego BFa, biorę na premierę na PS3 i nie odpalam na nim żadnych Podbojów, tylko Dominacja/ Rush / Obliteration - tryby z małą ilości graczy. Robię upgrade i dopiero na PS4 pogram w Podbój na 64 graczy. Jeszcze jeden bug wczoraj widziałem. Chciałem Gęsiorowi pokazać gdzie jest winda wjeżdżająca na dach. Biegł za mną, byłem już w windzie, drzwi się zamykały, Gęsior dosłownie się wśliznął do niej i tak dziwnie go wydłużyło, że sięgał głową do sufitu, dosłownie ekspresowe odchudzanie :] Edytowane 3 października 2013 przez Pryxfus Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Nie wiem czy zwróciłeś uwagę, ale ta roleta jest niezniszczalna (nie wiem jak w Conquest, bo grałem w Domination). W temacie zniszczeń to KOLOSALNY regres. Mylisz się, roleta jest zniszczalna, z M320 lub RPG. A to przepraszam, zachowałem się jak gówniarz, to był przedostatni raz Próbowałem z kałacha rozwalić i granatem, nie dało się (grałem tylko w Domination, a tam nie ma pojazdów, więc nie sprawdziłem). Edytowane 3 października 2013 przez Kris77 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Nawet pojazdem da ją uszkodzić, za(pipi)isty efekt Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) czolgiem to w ogole da sie przez budynki przejezdzac wczoraj nie trafilem raz w uliczke, wiec przejechalem przez budynek, przebijajac sie przez sciany to bylo git PS: Jak sie zawala ten wiezowiec? Jakies ladunki trzeba podkladac czy sam spada w okreslonym momencie gry? Fajna zadyma jest po tym do konca meczu i widac, jak wszystko warstwa kurzu jest pokryte- sceny jak z 9/11 doslownie... juz sie nie moge doczekac jak to na PS4 odpale. bedzie dobrze Edytowane 3 października 2013 przez tommi Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Daje tej becie ostatnią szansę dzisiaj. No do chu.ja wacława, 10 min gry i dwie zwiechy! Sorry Pryx, że już się nie wbijałem, ale miałem serdecznie dość. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Tommi od strony wody masz 4 filary. Po 2 strzaly z czolgu/rpg i budynek sie wali. Cytuj
WatchOut 0 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 sorry, ale nie wiedziałem za bardzo gdzie to wstawić, a dość ciekawa informacja To już pewne… Battlefield: Bad Company powróci! Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) aaa, spoko. wlasnie wczoraj siedzialem na dzialku w czolgu u jednego typa. Kolo podjechal dokladnie w to miejsce (pod sam budynek) i zaczal nawalac do srodka- troche sie zdziwilem, bo nikogo tam nie widzialem. Drugi raz sie zdziwilem za chwile, jak mi zgon zaliczylo... Edytowane 3 października 2013 przez tommi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Jak dla mnie plus że jak maszyna ma nawet 11% to da się nią uciekać,by naprawić,lub by się zregenerowała(teraz zestrzelić heli to będzie cud,zwłaszcza ze można go spawać od środka),na minus słaba widoczność ksyw z daleka,kilka razy strzelałem w swojego.Wieżowiec wali sie jak zniszczysz kolumny do strony rzeki,np. z czołgu. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Naprawa heli od srodka jest od min. BC2 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ale myślałem że to zniosą,bo 2 spawarki na pokładzie i możliwość latania nawet przy 5% to przegięcie.Przypomniało mi się,wczoraj z czołgu trafiłem Little Birda i nie wybuchł,to jest porażka. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Bo się teraz tak nie da już miałem takie akcję centralne heli dostało z działa i nic zastanawiam się o to za debil wymyślił Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) Przypuszczam, ze to tylko w becie tak jest. Tak samo heli plonace i ponizej 50% (np. po dzwonie) nagle przestaje sie palic i blyskawicznie samo sie naprawia. Nie wierze, ze w finalnej wersji tez tak bedzie. Wczoraj o maly wlos bym sprawdzil, czy ladowanie sie kosy zlikwidowali. Zaszedlem dwoch kamperow od tylu (stali moze z metr od siebie przy murku) i chcialem ich znozowac, ale ledwo jedna blache zdazylem zdjac, bo jakis kolejny nadbiegajacy choojek (to bylo blisko ich respy) mnie ostrzelal w plecy... Edytowane 3 października 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ja (pipi)e KOSA jest teraz świetna Miałem przed chwilą kontrę kontry na kosę Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 (edytowane) ja wlasnie musze sobie odruch wyrobic dopiero ile jest czasu na to? 1 sek.? Jak sie to opanuje, to praktycznie nie ma bata zeby blache stracic ...no, chyba, ze po czyjejs kontrze Edytowane 3 października 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 wciskam by gościowi kosę wsadzić łapię mnie za ręce i chce mi wsadzić w brzuch i szamotamy się lewą ręką daję mu w pysk i wbijam nóż w bark Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Czym się kontruje? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 R3,ale dziala to jak chce. Na chwile obecna wyswietlilo mi tylko raz,ze moge zrobic kontre. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ja 2 razy kosę dostałem ale nic nie pisało,dziś dorwałem tą mocną snajperkę,rozwala 1 strzałem nawet z daleka na normalu.Ciekawe jak to będzie wyglądało na PS4,bo mi się wydaję że wersja na PS3 to będą popłuczyny. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 ktora to snajperka? gralem chwile jakas podstawowa (domyslna), ale tylko headshotem jednym strzalem kladla, w korpus 2 razy trzeba bylo. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 Ta która leży w dominacja na krańcach mapy,to też ta z filmików na wyspie,gdzie leży jako broń dostępna tylko w tym miejscu,szkoda ze jak się zmieni ją na np. pistolet to już się nie uda do niej wrócić. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Jednak kutasy nie pojawiły się w emblematach za to mamy coś takiego oczywiście na PC Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Z wielką przyjemnością bym ich nożował. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 W sumie mogliby za to dostac bana. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Jak kiedyś śpiewał artysta: "Debil nie wie, że jest debil..." Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi