Gość Orzeszek Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 kiedy zwykły kowalski będzie mógł zassać bete na pc? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) Z tego co widziałem wczoraj na Conquescie, to rpg w tył czołgu zabiera ponad 50%, stary sposób punktowania z BC2 robi robotę. Widziałem też komunikat "assist count as a kill", doczytałem, że asysta powyżej 75% będzie zaliczana jako kill, koniec z "kradzeniem killi" :] Wydawało mi się, że miałem jakiś komunikat po strzeleniu rpgiem w gąsienicę czołgu, coś o unieruchomieniu, ale nie było to "disable vehicle" za 100 punktów tylko coś innego, nie jestem pewien, popróbuję jeszcze raz go złapać. Zielu mówił, że czołg się zagrzebuje w pyle po zawaleniu budynku na B, potwierdzam. DICE wprowadziło tyle smaczków, np. dźwięk windy (gdy jesteś na dachu, wiesz, że ktoś zaraz przyjedzie), alarmy samochodów wyją gdy cos obok nich wybuchnie, po zawaleniu wieżowca zaczynają wyć syreny, że głowa mała. @Orzeszek Otwarta beta jest od dzisiaj. Edytowane 4 października 2013 przez Pryxfus Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Wygląda na to, że orzełek będzie dopiero za setny level, wcześniej będą baretki z gwiazdkami. Ktoś już ogarnął co oznaczają ikonki przy symbolach flag po prawej stronie? Rakieta, strzałka w dół. Może to coś związanego z trybem dowódcy. Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 od której godzinki mozna te bete sciagac/? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Widziałem też komunikat "assist count as a kill", doczytałem, że asysta powyżej 75% będzie zaliczana jako kill, koniec z "kradzeniem killi" :] hmmm czyli będzie można mieć teraz dla odmiany wynik 23 do 6 siejąc tylko z RPG po czołgach lub na ślepo waląc z czegoś mocniejszego. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Dzisiaj poszła pierwsza kontra na nóż,super sprawa Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 O 8 czasu UTC są wyłączone serwery by przygotować się na otwartą Betę Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 czas UTC jest praktycznie na cały świecie, pytanie w jakiej strefie (GMT) Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) Napisali tylko 8 UTC PS Waśnie chciałem zagrać i serwery są wyłączone Edytowane 4 października 2013 przez marekjw2523 Cytuj
escobarek 37 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Dokładnie. Równo o 10:00 padły. Nie wiadomo o której planują ponowne uruchomienie? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Tego nie napisali, ma to związek z otwartą betą więc pewnie nie długo Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) Z tego co widziałem wczoraj na Conquescie, to rpg w tył czołgu zabiera ponad 50%,tez raz rozwalilem czolg dwoma rpg w tyl, ale nie bylem pewny czy byl w 100% nienaruszony. Swoja droga juz w BF3 strzal w tyl czolgu pod katem 90% bral 60% (przynajmniej strzal z innego czolgu) DICE wprowadziło tyle smaczków, np. dźwięk windy (gdy jesteś na dachu, wiesz, że ktoś zaraz przyjedzie)mozna sie tego tez spodziewac widzac, ze drzwi od windy sa zamkniete- po wjechaniu na gore pozostaja otwarte do czasu, jak ktos na dole ja przywola (oczywiscie moga byc zamkniete gdyby ktos zjechal winda na dol, ale z tym sie jeszcze nie spotkalem). Dzisiaj poszła pierwsza kontra na nóż,super sprawa ja wczoraj dostalem dwie kosy- wciskalem od razu po wystartowaniu animacji "melee", ale (pipi) to dalo... Edytowane 4 października 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Open Beta will be starting soon... we're just testing that all systems are ready to go! Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Winda to chyba najlepsze co się tej grze przytrafiło. Te napięcie gdy wjeżdżasz na ostatnie piętro i czekasz na otwarcie drzwi - osom Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Beta już jest dostępna dla wszystkich... do boju 1 Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 powiem szczerze że wygląda to duuuużo lepiej niż się spodziewałem, filmy na youtube tak tego nie oddają ale graficznie jest zdecydowanie lepiej od BF3 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 powiem szczerze że wygląda to duuuużo lepiej niż się spodziewałem, filmy na youtube tak tego nie oddają ale graficznie jest zdecydowanie lepiej od BF3 ??????? Może ja mam ujowy tv ale dla mnie to grafa jest gorsza niż w BF3 Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Adi zapewne gra na PC Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Zapomniałem że to PCtowiec Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 pobieram tę betę na PC boże jak mi wstyd Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 choć tyle uciągnie ? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) raven, szpic i cały dział PC twierdzą, że wszystkie dzisiejsze gierki uciągnie PC za 700zł i konsolę są do d,upy więc się dowiem ile w tym prawdy. Edytowane 4 października 2013 przez waldusthecyc Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Jest szansa ze dzisiaj można pobrać "lepszy" kod bety. Czy to to samo, co maja posiadacze premium. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 (edytowane) Winda to chyba najlepsze co się tej grze przytrafiło. Te napięcie gdy wjeżdżasz na ostatnie piętro i czekasz na otwarcie drzwi - osom zgadza sie. zwlaszcza, jak drzwi sie otwieraja, widzisz typa i nie wiesz, czy masz strzelac czy nie, bo jego znacznik pojawia sie dopiero po chwili :] Edytowane 4 października 2013 przez tommi Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 ej bez kitu popłakałem się ze śmiechu. ściągnąłem betę, przygotowałem duży moniek, odpalam a tam: boże jaka beka z tego PC. ale spoko - szpicu hakierze co on do mnie pisze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi