Gęsior 97 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Nie gram więcej w to (pipi). Ilość zwiech to jest śmiech na sali. Czekam na bundla i tyle w tym temacie. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 to co, Gesior- powrot do starego, dobrego, stabilnego BF3 CQ w weekend? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Ja zapewne jeszcze pogram w BF3 ale na pewno nie CQ , jak co to bawię się na podboju Cytuj
da$io 110 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 (edytowane) Jak ktoś się wygrał w BF3 to się nie dziwie, że ma deja vu. W moim przypadku dzięki Dice i ich słynnemu input lagowi, który przerósł ich możliwości developerskie, nie podzieliłem zachwytów i zrezygnowałem z frustrującej zabawy w BF3. Rozgrywka w BF4 ma zdecydowanie inny felling, bardziej wciągająco-pochłaniający. Także na PS3. W dniu wczorajszym sprawdziłem betę na PC i ta gra w 1080p wygląda świetnie. Pomijam fakt, że na PC to sobie mogę ugrać co najwyżej z 2 kille bo koszą mnie niemiłosiernie ale jeśli tak to będzie wyglądać i działać na PS4 biorę na premierę nowej konsoli. Edytowane 10 października 2013 przez da$io Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 to co, Gesior- powrot do starego, dobrego, stabilnego BF3 CQ w weekend? No proste Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Panowie sony wlasnie powiedzialo,ze hs na bt i usb(pulse,pulse elite,astro,turtel beach itd) na premiere dzialac nie beda. Wiec jedyny "hs" ktory bedzie dzialac to ten w zestawie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 A niby czemu mają nie działać jakaś specjalne oprogramowanie robią ? przecież to tylko HS a nie (pipi)a statek kosmiczny. Patałachy Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 (edytowane) ?? ale oryginal stereo sony tez nie czy tylko innych producentow?? Edytowane 10 października 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 ?? ale oryginal stereo sony tez nie czy tylko innych producentow?? Wszystkie Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 ?? ale oryginal stereo sony tez nie czy tylko innych producentow?? Wszystkie jedyny dzialajacy na premiere z ps4 to ten: Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Trochę fail zwłaszcza że nienawidzę tego rodzaju słuchawek bo mi wypadają z ucha Cytuj
tommi 345 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 (edytowane) o (pipi)a... :confused: po pierwsze wypadaja, po drugie zle slychac, po trzecie gowniana jakosc dzwieku, po czwarte to jest MONO!! Teraz to sie zdenerwowalem- z moich obecnych sluchawek jestem mega zadowolony i to byla JEDYNA rzecz od ps3, ktora planowalem zatrzymac (nawet ps move chyba oddam)... swoja droga przejscie z eleganckiego zestawu BT na jakis badziewny kabel jest krokiem wstecz na miare MS... to teraz tylko czekac na ogloszenie z pompa nowego zestawu stereo za pewnie jedyne 150-200 EUR... :confused: dzieki w kazdym razie za info- bedzie trzeba oddac stare sluchawki razem z konsola, zeby z bezuzytecznym zlomem nie zostac... ...ale gnoje... e: aaaa, chwila moment, bo przeczytalem jeszcze raz i napisales Zaq "na premiere". Czyli po premierze zorganizuja obsluge tych wszystkich zestawow? To by troche lepiej bylo (choc dalej choojowo). Edytowane 10 października 2013 przez tommi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 na premiere czytaj,moze byc po 7 dniach patch a moze byc po 6 miechach.Sluchawki bym zostawil sony raczej sie ogarnie po jakims czasie. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 A da się zesparować headset jak w PS3? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Jedyne co wiadomo to co podalem. Tylko hs z pudelka bedzie dzialac na premier,inne nie. Pozniej bedzie patch. Cytuj
Pazdziochu 18 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Jedyne co wiadomo to co podalem. Tylko hs z pudelka bedzie dzialac na premier,inne nie. Pozniej bedzie patch. Śmiesznie bo na wczesnych wersjach ps4 działały, czyli odkładam zakup hs http://www.ps3site.pl/oficjalny-bezprzewodowy-headset-sony-bedzie-dzialac-z-playstation-4/160956 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 to byl pc pewnie,o podobnej specyfikacji do ps4. 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Panowie sony wlasnie powiedzialo,ze hs na bt i usb(pulse,pulse elite,astro,turtel beach itd) na premiere dzialac nie beda. Wiec jedyny "hs" ktory bedzie dzialac to ten w zestawie. I co? Mam budzić wszystkich w domu, jak będę grał w BFa z dźwiękiem puszczonym przez TV / kino domowe? To jest jakaś żenada. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 podepnij sluchawki pod tv lub kino domowe Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 podepnij sluchawki pod tv lub kino domowe Nie mam aż tak nowego tv i nie mam wejścia USB, zresztą do premiery tyle czasu a oni patcha nie umieją zrobić by zainstalował się w dniu premiery, żenada. Przecież skoro konsolo już od dawna w produkcji to co oni robią ? pierdzą w stołki ? Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Ten bezprzewodowy HS Sony zadziała po podłączeniu go do TV? Nie próbowałem nigdy. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 U mnie na pewno nie, bo w kinie domowym nie mam wyjscia na słuchawki, a w tv jest tylko mini jack. Będę musiał odkurzyć jakieś stare słuchawy NA KABLU, podłączyć do TV i wsunąć słuchawkę z pada do ucha. Jak to czytam i myślę, że tak ma wyglądać start kolejnej generacji to się załamać można. Tak jak pisałem w CW myślę, że w ten sposób chcą programowa uniemożliwić korzystanie z niebrandowanych headsetów. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 jak hs pod tv podepniemy, to nawet jesli dzwiek bedzie dzialal normalnie, to mikrofon na pewno nie. w takim razie mozna jakiekolwiek zwykle sluchawki pod niego podlaczyc i wyjdzie na to samo... ja jeszcze nie wiem, jak to rozwiaze- poki co i tak bede na ps3 gral, a do polowy grudnia (czy kiedy tam dostane swoje ps4) albo to juz naprawia, albo ludzie podsuna sprawdzone rozwiazania. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Ale to co? Jak ja mam w tej chwili coś takiego to nie będzie mi banglać? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Dzwiek bedzies mial po optyku,ale hs dzialac nie bedzie. Dzwiek bedzies mial po optyku,ale hs dzialac nie bedzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi