genjuro 85 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Ja mialem bete wlaczona jakies 2h i nie mialem zwiechy... lucky me? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Różnie z tym bywa ja na początku bety nie miałem ani jednej, aż przyszedł dzień gdzie miałem dosłownie co drugi mecze zwiechę więc wszystko zależy od dnia, np dziś po 2 dniach przerwy nawet nie zacząłem grać bo zwiechę już miałem przy rozpoczęciu rundy Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 12 października 2013 Opublikowano 12 października 2013 Ja przez całą dotychczasową grę miałem może ze 3 zwiechy, nie ma tragedii. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Przy dominacji ważne by nie zmieniać ustawień ludka,zanim nie zobaczymy ruchu na mapie,u mnie na ogół wtedy padało.Co do teorii że X0 może obniżać jakość gier $ony,to jest ona możliwa,łatwiej zrobić coś przeciętnego na oba sprzęty,niż jeden przeciętny i jeden super. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 No i dlatego gry na pc wygladaja za(pipi)iscie a na ps3/xbox jak kupa Zrozumcie,ze obie kosole maja zupelnie inne systemy . I jedyny powod dla ktorego gra bedzie wygladac gorzej niz na to pozwala moc konsoli to lenstwo Dice. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 (edytowane) Wczoraj po solidnej rozgrzewce na BF3 CQ wbilem na koniec jeszcze raz na dominacje w becie: - pierwsza zwieche zaliczylem dopiero po prawie 1,5h, akurat jak mialem zamiar konczyc. Nie mam pojecia, od czego to zalezy - po raz pierwszy czerpalem w koncu przyjemnosc z tej gry - po raz pierwszy tez mialem w miare niezle wyniki (jeden mecz z 13:3 nawet zakonczylem) - weszlo tez pare kos (plus jedna kontra), pomalu zaczynam sie przestawiac Dostalem tez dwie kontry nozem i przyznam, ze te kontry do troche bezsensownych sytuacji prowadza momentami: w BF3 jak sie z kims mijasz w biegu i obie osoby odwracaja sie i siegaja po noz, to ten kto byl szybszy zgarnia blache. W BF4 w takiej sytuacji ten kto jest szybszy czesto dostaje kontre- wygrywa wolniejszy... Ogolnie jednak na plus. Mam wrazenie, ze wyeliminowali faktycznie pare- jakby to nazwac- bledow czy tez arkadowych elementow: skakanie, teleport przy nozowaniu, hitmarkery... Inna sprawa, ze fajnie sie z tego korzystalo Jesli wyeliminuja to wieszanie sie, to moze beda z tej gry ludzie. Mam tez jeszcze cicha nadzieje, ze DICE wezmie pod uwage reakcje po becie i przygotuja jeden schemat sterowania z BF3 (swoja droga ciekawe, jak to bedzie na ps3 wygladac- tam przeciez np. strzelanie pod L2/R2 zamiast L1/R1 ma byc. Byc moze jeszcze jakies zmiany czy wiecej opcji przygotuja). e: aaa, no i SCAR-H dla szturmowca fajna pukawka Edytowane 13 października 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Na PSS pojawił się BF premium cena jak ostatnio 199 zł Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 (edytowane) zaje.biscie, wlasnie sie nad tym zastanawialem pol h temu, po ile bedzie u nas wie ktos jeszcze moze, czy zdrapka kupiona za granica (w EUR) mozna doladowac polskie konto PSS? ok., niewazne- sklepe.pl sprzedaje kody z wysylka na maila. e: orientuje sie ktos moze, czy w wersji finalnej bedzie mozna samemu "komponowac" sobie swoje field upgrades czy tylko te z gory predefiniowane (ofensive, defensive etc.) beda? To bylby konkret. Edytowane 13 października 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 Premium też można było dzielić w BF3 ? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 I tak i nie. Dlc dostawaly oba sloty,ale premium xp,poradniki itd . Tylko pierwsze konto. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 To walić taką składkę Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 A co takiego genialnego było w tych poradnikach że warto było przepłacać? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 A co takiego genialnego było w tych poradnikach że warto było przepłacać? I znowu ten temat powraca przecież kupując premium nie myślałem o żadnych poradnikach, 2XP, po prostu chciałem mieć spokój i kupić wszystkie DLC od razu !!!. A że coś dostałem ekstra za zaufanie do nich to co, źle ?. Dlaczego znów wałkujesz ten sam temat Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 w poradnikach nic, ale np. double xp jest ok Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 października 2013 Opublikowano 13 października 2013 W komputronik BF4 na PS3 za 198 zł Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 (edytowane) wczoraj (prawdopodobnie ) ostatni wieczor z beta zaliczylem, skupiajac sie na nozu.Strasznie frustrujace jest koszenie w tej grze, a to z jednego powodu:zeby zdjac blache musi animacja do samiutkiego konca doleciec (a animacje wydaja sie dluzsze niz w BF3). Nie wiem ile razy mi je kasowali, bo zabraklo doslownie ulamka sekundy. Powinno byc jak ze strzelaniem: jak 75% animacji przeleci to kill zaliczony.te kontry tez sa irytujace- znowu wczoraj co najmniej dwie zebralem (sam raz skontrowalem). Jak obskakujesz goscia a ten sie obroci, to bardziej sie oplaca stanac przed nim prowokujac go do kosy i wtedy skontrowac, niz samemu po noz siegac. Wkurzajace tez, ze nawet na dominacji pelno jest typow kladacych sie gdzie popadnie albo kampiacych po katach.Natomiast na wielki plus dwie rzeczy:ani razu nie zostalem z nozem w łapie (i ze spuszczonymi gaciami), zlikwidowali tez chyba (albo zminimalizowali) ładowanie sie noza- bez problemu scialem dwoch typow bedacych pare m od siebie.Wczoraj zadzialal tez zdecydowanie syndrom jeszcze jednego meczu.Ogolnie musze przyznac, ze rozbudzil mi sie apetyt na pelna wersje. Mam tez dziwne przeczucie, ze wiekszosc czasu bede znowu spedzal na dominacji z nozem w łapie PS: 3 zwiechy w 2,5h Edytowane 14 października 2013 przez tommi Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 A co takiego genialnego było w tych poradnikach że warto było przepłacać? I znowu ten temat powraca przecież kupując premium nie myślałem o żadnych poradnikach, 2XP, po prostu chciałem mieć spokój i kupić wszystkie DLC od razu !!!. A że coś dostałem ekstra za zaufanie do nich to co, źle ?. Dlaczego znów wałkujesz ten sam temat Zaufanie,tak,to jest to słowo którego mi brakowało.Nie pisałem do ciebie,tylko zaqa,szkoda żepoczułeś się zobowiązany do odpowiedzi. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Ten nowy tryb jest naprawde fajny.Kurde ale czasami,to jak sie zbierze od chooja ludzi w jednym miejscu to czuje jakby moja ps3 miala eksplodowac.. 15 fps.Nie wyobrazam sobie grac tego trybu w 64 osoby,to gorzej niz dm i dominacja. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 (edytowane) no, BF4 Premium kupione :] Edytowane 15 października 2013 przez tommi Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Bf4 premium przechodzi na ps4? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 niby tak Nie niby a na pewno Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Ja tam wole kupic na premiere ps4.Z tym premiumem to watpie,ze tak przechodzi. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Today we also wanted to inform the community that DICE is promising to keep the action going all year-long with the return of Premium membership for Battlefield 4. With membership, players can expect themed digital expansion packs, new weekly content and personalization options. And just as your stats, unlocks and rank will be transferrable from current-gen to Xbox One and PlayStation 4, so to will Battlefield 4 Premium membership. 1 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 No to pieknie. Po ograniu bety nie moge doczekac sie wersji ps4.Gdyby DICE jeszcze zabralo snajperki,ktore zabijaja na hita to bylo juz za(pipi)iscie.A tak pajace kampia bezuzyteczne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi