SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ja kupiłem w komputroniku i wysyłka 30.10.13 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) a serwery w ogole beda czynne przed oficjalna data premiery czy tylko singla bedzie mozna grac przez ten czas? Edytowane 23 Października 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Przy bf3 ludzie mieli gre 3 dni przed premiera w US i z tego co pamietam mozna bylo grac. Napewno w dniu premiery w Us serwery beda dzialac. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 A jednak dostałem teraz maila z komputronika że grę wyślą zaraz na początku przyszłego tygodnia więc jest nadzieja Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Wszystko co w BF4 najlepsze . Na razie brak tylko tych z dodatków Edytowane 23 Października 2013 przez marekjw2523 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) Wyciekl 4min gameplayu z mapyFlood Zone:(pc)www.everyeye.it/video/pc/battlefield-4_gameplay-6_12286I screeny z jakiejs mapy z ps3 Edytowane 25 Października 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 wie ktoś czy w MM albo Empiku nie w dniu premiery będzie wersja z China Rising? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Wyciekl 4min gameplayu z mapy Flood Zone:(ps3) www.everyeye.it/video/pc/battlefield-4_gameplay-6_12286 I screeny z jakiejs mapy z ps3 imgur.com/a/HuzhA Ale to z PC przecież - widać kursor myszki na końcu. Coś za dobrze to wygląda jak na wersję PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 To pierwsze tak,z rozpedu napisalem ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) Widac,ze na pudelku jest napisane,ze dostepny jest upgrade.Narazie nawet Amazon nie jest w stanie okreslic,czy beda pudelka z ta opcja.Kurde pare dni,a oni nic nie wiedza.Kupowanie tej gry na sama ps3 to.. Gameplay z trybu search and destroy http://youtu.be/VEqaivUwhkA Gameplay trybu z paka Edytowane 25 Października 2013 przez KarolFanbojSony Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ale co nie wiesz? przecież nawet Playstation Polska na FB opublikowało instrukcję jak zrobić upgrade gry, więc na pewno każdy egzemplarz będzie miał taką opcję Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Pytalem sie typa na amazonie,czy wiedza cos o wersji upgrade.Powiedzieli,ze Ea ich o niczym nie informuje,byc moze jest tak,ze tylko wybrane sklepy jak "GAME" itp Maja ta opcje, Jesli mowisz,ze napewno kazdy egzemplarz tak bedzie mial to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Dowiedz się wszystkiego o aktualizacji kwalifikujących się gier na PS3 do wersji na PS4. Czym jest Program cyfrowej aktualizacji? Przez ograniczony czas przy zakupie płyty lub cyfrowej wersji kwalifikującej się gry na PlayStation 3, która ma się ukazać również na PlayStation 4, możesz pobrać z PlayStation Store cyfrową wersję na PS4 tej samej gry w obniżonej cenie. Czy „Program cyfrowej aktualizacji" to nazwa oficjalna? Nie. „Program cyfrowej aktualizacji" nie jest nazwą oficjalną. Program ten nie ma nazwy. Zapewniamy wydawcom narzędzia i możliwość zaoferowania aktualizacji w obniżonej cenie za pośrednictwem PlayStation Store. Co zrobić, jeżeli nie mam kuponu? Tylko osoby posiadające kupon lub dowód uprawniający do zakupu mogą skorzystać z obniżonej ceny. W przypadku gier zakupionych w PlayStation Store gra na PS3 będzie miała dowód uprawniający do zakupu wersji na PS4 w obniżonej cenie. Jeżeli kupiona zostanie wersja na płycie, będzie ona zawierała kupon. Dowody ani kupony nie są dostępne oddzielnie. Co zrobić, jeżeli nie mam płyty PS3? W przypadku gier zakupionych w PlayStation Store gra na PS3 będzie miała dowód uprawniający do zakupu wersji na PS4 w obniżonej cenie. W takim przypadku nie jest wymagane włożenie płyty z grą w wersji na PS3, by móc zagrać w cyfrową wersję na PS4. Jeżeli jednak kupiłeś płytę Blu-ray Disc z wersją na PS3 i nie masz już tej płyty, nie masz prawa do zakupu w obniżonej cenie.Co zrobić, jeśli zgubię płytę z wersją na PS3? Jeżeli kupiłeś płytę Blu-ray Disc z wersją na PS3 i nie masz już tej płyty, nie masz prawa do zakupu w obniżonej cenie. Co się stanie, gdy wyjmę płytę z systemu PS4? W przypadku osób, które kupiły płytę z grą w wersji na PS3, wersja na PS4 nie będzie działać, jeżeli płyta PS3 nie będzie włożona do systemu. Czy po aktywowaniu wersji na PS4 nadal będę mógł grać w wersję na PS3? Tak. Gra w wersji na PS3 będzie nadal funkcjonować w PS3. Czy ta oferta jest ograniczona czasowo? Tak. Limit czasowy będzie podany przy każdej kwalifikującej się grze. Czy ten program obejmuje również zamówienia przedpremierowe? Niezależnie od sposobu zakupu, każda kwalifikująca się gra w wersji na PS3 będzie miała dowód uprawniający do zakupu wersji na PS4 w obniżonej cenie. Czy postępy w grze/dane zostaną przeniesione do PS4? Będzie to zależeć od gry. Ostateczną decyzję podejmie jej wydawca. Czy wersja gry na PS4 jest taka sama, jak wersja na PS3? Nie, użytkownicy systemu PS4 otrzymają pełną cyfrową wersję gry z wszystkimi funkcjami i możliwościami PS4. Czy gra na PS4 ma po aktywacji okres wygaśnięcia? Nie. Gra offline będzie możliwa zawsze, natomiast funkcje online będą zgodne ze zwykłymi praktykami wydawcy kwalifikującej się gry. Czy użytkownicy muszą mieć system PS4, żeby wykorzystać kupon z kodem? Nie. Kupon z kodem można wykorzystać w systemie PS3, w PlayStation Store lub w SEN. Czy wykorzystanie kodu z kuponem jest płatne? Nie. Wykorzystanie kodu z kuponem aktywuje jedynie prawo do zakupu wersji gry na PS4 w obniżonej cenie. Zapłacić będzie trzeba dopiero w momencie faktycznego zakupu gry na PS4. Czy program ten obejmuje wszystkie gry na PS3? Nie. Jednakże wszystkie kwalifikujące się gry będą odpowiednio oznaczone. Jakie gry są dostępne w ramach programu? Obecnie są to gry Call of Duty: Ghosts firmy Activision, Assassin's Creed IV: Black Flag firmy Ubisoft, NBA 2K14 firmy 2K Sports, Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition firmy Warner Bros Interactive Entertainment oraz Battlefield 4 firmy EA. Kolejne tytuły zostaną zapowiedziane już wkrótce. Jak duża jest obniżka? Każda obniżka jest inna i będzie określana oddzielnie dla każdej gry. Kto określa cenę? Wszystkie ceny zostaną określone przez PlayStation Store jako sprzedawcę detalicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Chyba się złamię i łykne na PS3. Najgorsze jest to, że akurat w środę w piz..u mam do poprowadzenia wyjazdową degustację Ale nie ma tego złego. Grosiwo na PS4 wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 z Keye.pl wysyłali już klucze. 28 gra do ściągnięcia, grać można dopiero 31 od godziny 00:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Czyli z 30 na 31? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Gęsior, keye.pl > PC Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Dobrze to wygląda. Bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Komputronik ma za 129zł + DLC czajnatałn łors Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) Dobrze to wygląda. Bardzo dobrze Bo to pc,na pc nigdy zle nie wygladalo Komputronik ma za 129zł + DLC czajnatałn łorsTo jest wersja PC,temat bf4 na pc masz w dziale PC. To jest temat o ps3/4 i xbox 360/one. Wiadomo gameplay z pc czesto tu trafiaja. Ale zamieszczanie tu promocji na pc sensu niema www.psxextreme.info/topic/100368-battlefield-4/page-12#entry2924718 Edytowane 25 Października 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornolio 1 053 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Myślałem, że jak jest w dziale "multiplatformy" to PC też się do tego zalicza, no ale co ja tam wiem... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Niech piszą zaq, choć za chwilę pewnie trzeba będzie pomysleć o nowych tematach w naszym kąciku. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 (edytowane) o, widze ze dali wyrzutnie rakiet kierowanych tv czy tam laserem dla piechoty. Tama tez daje rade- oby jak najwiecej takich smaczkow. Zayebisty patent tez z ta podwojna optyka- podoba mi sie. @Gesior: tak sie dziwilem troche i zastanawialem jakim cudem chcesz wytrzymac, jak wczoraj mowiles, ze czekasz na next gena PS: Jak patrze na to (i przypominam sobie bete) to mam wrazenie, ze plywa sie szybciej, niz biegnie sprintem. Phelps by sie nie powstydzil takiego tempa... Edytowane 25 Października 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Myślałem, że jak jest w dziale "multiplatformy" to PC też się do tego zalicza, no ale co ja tam wiem... To PC jest platforma do grania Zawsze myślałem ze do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi