SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 29 Października Jackfrag udostępni materiał z XOne i PS4 BF4 ,materiał będzie w 1080p i będzie porównanie grafiki. Niestety nie może wcześniej go udostępnić bo ma embargo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 gram w kampanie i graficznie gra została potraktowana z buta miejscami, chyba ktos chce nam pokazac ze lepiej zagrac na next genie, zamiast pokazac, ze na obecnych tez dajemy z siebie wszystko. Pop up jest tak straszny ze przeszkody sie pojawiaja przed nosem, a jakosc tekstur to czasami ps2, plus zabki jak u tyranozaura. Gameplay na razie rozczarowuje, jakie to jest nudne ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 kraść batylfilda dla singleplayera i jeszcze na ps3 XD co ty Milan, nie masz w co grać czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 (edytowane) miałem ochote na singla fps, multi nie gram w ogóle, i pomyslalem ze gra bedzie wyciskac soki z ps3, plus gameplay to raczej bez roznicy na jakiej platformie. w 3 nie grałem wiec skad mialem wiedziec ;/ grałem 1,5 godziny, jak bedzie bardzo słabo to juz drugi raz nie ebde sie meczyl ze słaba gra do konca. Edytowane 26 Października 2013 przez _Milan_ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Zależy co kto oczekuje od kampanii, np ja jestem chyba w gronie nielicznych którym kampania w BF3 się podobała Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 i pomyslalem ze gra bedzie wyciskac soki z ps3 Oj, im bliżej nowych konsol, tym te wszystkie multiplatformy będą robione na ps3/360 coraz bardziej na odpier.dol. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 No niestety za dużo platform za mało czasu. I wcale im się nie dziwię, przecież nie zrezygnują z jakiejś platformy na rzecz innej TO JEST BIZNES Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 i pomyslalem ze gra bedzie wyciskac soki z ps3 Oj, im bliżej nowych konsol, tym te wszystkie multiplatformy będą robione na ps3/360 coraz bardziej na odpier.dol. a jak jest z ac4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 jeżeli AC3 ma być jakimś wyznacznikiem, to będzie tak sobie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Only In Battlefield 4: Accolades TV Trailer Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Aż mnie ch.uj strzela bo leżę w szpitalu od poniedziałku mam tu koszmarny Internet i nie mogę zobaczyć filmików które zapodajecie. Może mi ktoś powiedzieć czy jakiś sprzedawca gwarantuje dostarczenie gry przed 31.10, ba taki mam preorder jeszcze sprzed choroby. Jakby ktoś chciałby wiedzieć to wycieli mi w poniedziałek wyrostek robaczkowy, poleżę tu do przyszłego tygodnia. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dostanę długie chorobowe minimum dwa tygodnie które akurat wypadnie na premierę BF4 Pozdrawiam z lazaretu Pryx Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Ja zamówiłem w komputroniku i dostałem maila że grę wyślą na początku tygodnia ale czy to prawda to ci nie powiem bo pierwszy raz grę u nich zamawiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Myślałem, że jak jest w dziale "multiplatformy" to PC też się do tego zalicza, no ale co ja tam wiem... To PC jest platforma do grania Zawsze myślałem ze do pracy pogadaj z tym obrazkiem wszystkie mapy i troche screenów z każdej (screeny dość mocno current genem biją po oczach) - http://bf4central.com/battlefield-4-maps/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Właśnie leciała Polska reklama BF4 podczas przerwy na C+ czy aktorzy podkładający głos w reklamie to te same osoby które podkładają głos w grze ? jeśli tak to chyba się zrzygam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 No ja PL trailer wyłączyłem po 20 sekundach, bo uszy mnie bolały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Polski w BF4...tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 mi przycina w pizdu (stary komp), ale z tego co slysze to jak tla mnie ok- nie wiem, na co wy narzekacie... choojowa to musi byc wersja niemiecka, ale obym sie nigdy o tym nie musial przekonac... Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Rowniez uwazam ze brzmi to ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dubbing jest traginczny,glosy nie pasuja do postaci. W Irlandii reklamy bf4 widzialem tylko na Fox i tak sie prezentuja: Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Niektóre głosy doopowate i bez wyrazu,ale mogą być,ja pamiętam czasy gdy nie można była marzyć o polskiej wersji językowej gry(lata 90-te)więc nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Flood Zone z Ps3. Youtube znieksztalca obraz, ale mam dziwne przeczucie, ze to wyglada tak smao chooj'owo jak w becie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Czepiasz się kabotyn obejrzałem ten materiał i jest to poziom nawet ciut lepszy niż przy BF3, a przecież YT pogarsza obraz więc jak dla mnie jest bardzo dobrze. No i nie ma doczytywania przedmiotów jak w becie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Animacje kos,jak dla mnie są za(pipi)iste i jeszcze lepsze niż w bf3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 co to bylo w 0:33 - 0:40?? goscu pomimo kontry przeciwnika zdjal mu blache? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 co to bylo w 0:33 - 0:40?? goscu pomimo kontry przeciwnika zdjal mu blache? No przecież jest kontra kontry, sam miałem taką akcję w becie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi