Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

co to bylo w 0:33 - 0:40??

goscu pomimo kontry przeciwnika zdjal mu blache?

No wlasnie nie rozbil kontry, nie wcisnal "nozyka". Tak wyglada animacja, kiedy ofiara zapomni sie, i nie odpali kosy. :) A swoja droga wlasnie kupielm BF4 na amazonie. Mam nadzieje, ze w czwartek juz bede mial swoja kopie. 

I jeszcze jedno. Koles, ktory zuploadowal powyzszy klip z Bf4, twierdzi ze to wyglada tak samo jak Bf3, z lepszym oswietleniem oraz dzwiekiem. A Szanghaj wyglada znacznie lepiej, niz to co widzielismy w becie. Good news! 

Typ ma mnostwo gameplay z Ps3

http://youtu.be/TdInW4lykVU

Edytowane przez walek

A propo kontry jesli chodzi o noze. Koles mowi, ze napiepszanie non stop w klawisz odpowiedzialny za "noz" nie uratuje ci dupy. Trzeba bedzie poczekac na "podpowiedz"- podejrzewam, ze dziala to na zasadzie Quick Time Event, gdzie ma sie tylko jedna probe. Kurcze, fajna sprawa. Mam nadzieje, ze ten QTE na "lini czasowej" podczas animacji bedzie rozmieszczony w roznych miejscach. :)

Ogladaj od 8:37 min.

Edytowane przez walek

Początek świetnego sezonu ? :)

oby, bo ten odcinek slaby jak dla mnie

A propo kontry jesli chodzi o noze. Koles mowi, ze napiepszanie non stop w klawisz odpowiedzialny za "noz" nie uratuje ci dupy. Trzeba bedzie poczekac na "podpowiedz"

zgadza sie- dokladnie tak mialem w becie

A "podpowiedz" pojawia sie wylacznie jak od przodu proba nozowania jest- od tylu czy z boku nie ma mozliwosci skontrowania.

e: co do tych animacji kos jeszcze, to ladne calkiem, ale zbyt dlugie zdecydowanie jak dla mnie, zwlaszcza ze do konca musza doleciec, zeby je zaliczylo. W becie mnie to strasznie w(pipi)ialo, jak 90-95% animacji przelecialo gdy ktos mnie zastrzelil w ostatniej chwili i doopa. Mam nadzieje, ze to zmienia jeszcze- to najwiekszy minus nozowania poki co.

Edytowane przez tommi

Pierwszy Double Xp dla premium zapowiedziany

2013-11-30
Double XP for Premium members on November 30 and December 1!

I data DLC:
CHINA RISING
2013-12-03
Fight for dominance across the vast and majestic Chinese mainland in four massive maps, using new vehicles and high-tech military equipment.

Wiekszosc info macie tutaj

http://battlelog.battlefield.com/bf4/premium/

wszystko juz ma daty. Jedynie daty pozostalych dlc nie sa podane.

W premium dostaniemy:

- 5 Dlc

- 8 Cammo

- 5 Nozy

- 5 Premium Dog Tag

- 12 premium event

- 4 premium customization 

- 12 gold pack

- 1 Bonus item

Edytowane przez Zaqair

za chwile BF4 wychodzi w Korei, wbijamy się na BFa prze VPN.

Tutaj stream - http://www.ustream.tv/channel/pl-stream---shadow-warrior#itm_source=user_dropdown&itm_campaign=header&itm_medium=channel1_link&itm_content=Channel_1

Pewnie ze chwilę ban poleci :D

EDIT: Stream może ostro ciąć bo streamuje przez koreański serwer. Później sprawdze czy działa jak wyłącze VPN w czasie gry.

EDIT: 2 dobra stream leci przez EU więc powinno dać się oglądać

Edytowane przez Adi_TEAM LBN