Gość Zaqair Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Glitch to musial byc albo koles nie trafil w przycisk. Kontry kontry niema. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jest Zaq bo pisałem o tym jest do tego animacja, więc raczej glitch to nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Zielu,Dice powiedzialo ze kontry,kontry niema. Animacja sie pojawia bo koles bloluje ci reke,nie trafia w przycisk i ty mu wbijasz kose. Teraz jasne ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Aha no cóż walić to i tak to za(pipi)iście wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Brutalne te animacje. Nie żeby mi się nie podobały, ale są ostre jak maczeta ważki G. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) co to bylo w 0:33 - 0:40?? goscu pomimo kontry przeciwnika zdjal mu blache? No wlasnie nie rozbil kontry, nie wcisnal "nozyka". Tak wyglada animacja, kiedy ofiara zapomni sie, i nie odpali kosy. A swoja droga wlasnie kupielm BF4 na amazonie. Mam nadzieje, ze w czwartek juz bede mial swoja kopie. I jeszcze jedno. Koles, ktory zuploadowal powyzszy klip z Bf4, twierdzi ze to wyglada tak samo jak Bf3, z lepszym oswietleniem oraz dzwiekiem. A Szanghaj wyglada znacznie lepiej, niz to co widzielismy w becie. Good news! Typ ma mnostwo gameplay z Ps3 http://youtu.be/TdInW4lykVU Edytowane 27 Października 2013 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Widzialem u tego typa,ze mogl sobie zmienic sterowanie zolnierza na veteran.Tylko i tak kosa nie jest na R2 nie na kolko.Ale przynajmniej na galce gleba Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A jednak się przełamałeś kabotyn ? Gęsior też kupuję więc wszystko wraca do normy Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dla mnie sterowanie nawet podstawowe jest ok,tyle grałem w Bf3 a na sterowanie Bf4 przesiadłem się intuicyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dla mnie tez,tylko ja mam chyba juz spierdzielona galke i czasami podczas starc 1v1 moj koles strzelal i nagle wyciagal noz.Pozniej przesiadka na ps4 i tam bedziesz strzelal L2/R2. Ale mieszaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ja mam pada zajechanego od latania,ze kolo lub pojazd idzie/jedzie a nie chce mi się już inwestować w PS3,pewnie za rok kupię PS4 to nadrobię zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Początek świetnego sezonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Kurde jak Bf4 tak fajnie się zapowiada na PS4,to jak będzie wyglądać Star wars ? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) A propo kontry jesli chodzi o noze. Koles mowi, ze napiepszanie non stop w klawisz odpowiedzialny za "noz" nie uratuje ci dupy. Trzeba bedzie poczekac na "podpowiedz"- podejrzewam, ze dziala to na zasadzie Quick Time Event, gdzie ma sie tylko jedna probe. Kurcze, fajna sprawa. Mam nadzieje, ze ten QTE na "lini czasowej" podczas animacji bedzie rozmieszczony w roznych miejscach. Ogladaj od 8:37 min. Edytowane 28 Października 2013 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Początek świetnego sezonu ? oby, bo ten odcinek slaby jak dla mnie A propo kontry jesli chodzi o noze. Koles mowi, ze napiepszanie non stop w klawisz odpowiedzialny za "noz" nie uratuje ci dupy. Trzeba bedzie poczekac na "podpowiedz" zgadza sie- dokladnie tak mialem w becie A "podpowiedz" pojawia sie wylacznie jak od przodu proba nozowania jest- od tylu czy z boku nie ma mozliwosci skontrowania. e: co do tych animacji kos jeszcze, to ladne calkiem, ale zbyt dlugie zdecydowanie jak dla mnie, zwlaszcza ze do konca musza doleciec, zeby je zaliczylo. W becie mnie to strasznie w(pipi)ialo, jak 90-95% animacji przelecialo gdy ktos mnie zastrzelil w ostatniej chwili i doopa. Mam nadzieje, ze to zmienia jeszcze- to najwiekszy minus nozowania poki co. Edytowane 28 Października 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Taka ciekawostka - MM ogłasza, że wersja Deluxe na konsolki będzie kosztować tylko 229zł (Steelbook, dog tagi + DLC). Ja się skuszę, bo cena fajniutka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Pierwszy Double Xp dla premium zapowiedziany 2013-11-30 Double XP for Premium members on November 30 and December 1! I data DLC: CHINA RISING 2013-12-03 Fight for dominance across the vast and majestic Chinese mainland in four massive maps, using new vehicles and high-tech military equipment. Wiekszosc info macie tutaj http://battlelog.battlefield.com/bf4/premium/ wszystko juz ma daty. Jedynie daty pozostalych dlc nie sa podane. W premium dostaniemy: - 5 Dlc - 8 Cammo - 5 Nozy - 5 Premium Dog Tag - 12 premium event - 4 premium customization - 12 gold pack - 1 Bonus item Edytowane 28 Października 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) za chwile BF4 wychodzi w Korei, wbijamy się na BFa prze VPN. Tutaj stream - http://www.ustream.tv/channel/pl-stream---shadow-warrior#itm_source=user_dropdown&itm_campaign=header&itm_medium=channel1_link&itm_content=Channel_1 Pewnie ze chwilę ban poleci EDIT: Stream może ostro ciąć bo streamuje przez koreański serwer. Później sprawdze czy działa jak wyłącze VPN w czasie gry. EDIT: 2 dobra stream leci przez EU więc powinno dać się oglądać Edytowane 28 Października 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A to China Rising będzie w premium? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wlasnie odpalilem tego stream- fajne polskie teksty Sprawdz Adi czy da sie strzelac podczas skoku, w becie nie dalo rady. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Wlasnie odpalilem tego stream- fajne polskie teksty Sprawdz Adi czy da sie strzelac podczas skoku, w becie nie dalo rady. nie da się :< Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Mozecie sprawdzic fizyke helikopterow oraz jet'ow. Czy to sa kartony, czy czuc ciezkosc tych maszyn, tak jak to jest w Bf3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A to China Rising będzie w premium? Tak jak kupisz premium dostaniesz China Rising. Wlasnie odpalilem tego stream- fajne polskie teksty Sprawdz Adi czy da sie strzelac podczas skoku, w becie nie dalo rady. nie da się :< I bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A jak optymalizacja w porównaniu do bety?No i grafika w porównaniu do bety bo ciężko ze streama wywnioskować Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi