UberAdi 2 284 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A jak optymalizacja w porównaniu do bety?No i grafika w porównaniu do bety bo ciężko ze streama wywnioskować Moim zdaniem optymalizacja jest lepsza niż w becie (napewno mniej obciąża procka bo jakby było tak jak w becie to nie moglbym streamowac i grac). A grafika mocno nierówno. Mapa Dawnbreaker wygląda bardzo ładnie ale np Zavod 311 jak Caspian z BF3 Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 wyglada to za(pipi)iscie...ciesze sie ze odpuscilem wersje na ps3..TYLKO PS4! Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Przekonamy się jutro jak zostanie pokazane porównanie BF4 na PS4 i XOne. Ale już teraz na twiterze jakcfrag daje wskazówki że multi na PS4 wygląda lepiej niż singiel na XOne a to już coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Odbiór BF4 potwierdzony na 30.10 w Euro RTV AGD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ale już teraz na twiterze jakcfrag daje wskazówki że multi na PS4 wygląda lepiej niż singiel na XOne a to już coś To w obrębie tej samej generacji to przepaść. e: co do tych animacji kos jeszcze, to ladne calkiem, ale zbyt dlugie zdecydowanie jak dla mnie, zwlaszcza ze do konca musza doleciec, zeby je zaliczylo. W becie mnie to strasznie w(pipi)ialo, jak 90-95% animacji przelecialo gdy ktos mnie zastrzelil w ostatniej chwili i doopa. Mam nadzieje, ze to zmienia jeszcze- to najwiekszy minus nozowania poki co. Do momentu kiedy nóż nie wchodzi w ciało jest dobrze,gorzej jak widzimy kosę w klacie i nagle zgon a ofiara żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Przekonamy się jutro jak zostanie pokazane porównanie BF4 na PS4 i XOne. Ale już teraz na twiterze jakcfrag daje wskazówki że multi na PS4 wygląda lepiej niż singiel na XOne a to już coś Ja bym powiedzial,ze koles karmi trolli zeby zwiekszyc ogladalnosc Ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 e: co do tych animacji kos jeszcze, to ladne calkiem, ale zbyt dlugie zdecydowanie jak dla mnie, zwlaszcza ze do konca musza doleciec, zeby je zaliczylo. W becie mnie to strasznie w(pipi)ialo, jak 90-95% animacji przelecialo gdy ktos mnie zastrzelil w ostatniej chwili i doopa. Mam nadzieje, ze to zmienia jeszcze- to najwiekszy minus nozowania poki co.Do momentu kiedy nóż nie wchodzi w ciało jest dobrze,gorzej jak widzimy kosę w klacie i nagle zgon a ofiara żyje. kosa w klacie? kur.va, ja raz juz mialem dog taga w ręce gdy zginalem i mi nie zaliczylo killa... Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Komputronik zmienił datę wysyłki na jutro czyli od środy jedziemy z ogniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Marek brakuje ci 50 lvl w BC2,strasznie to kłuje w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 No niestety taka moja skaza na życiorysie, za szybko skończyłem z BC2 teraz już trudno to nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jak obiecasz że odeślesz płytę to ci pożyczę kupisz sobie tylko passa Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jak obiecasz że odeślesz płytę to ci pożyczę kupisz sobie tylko passa Dzięki za dobre chęci ale ja mam płytę bo kupowałem 3 razy, niestety te punkty lecą tak wolno że (pipi)ica mnie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Opinia znajomego " Zagrałem teraz na ps3 i PC. Wersja na PC - potwierdzam, obłędna na full detalach, natomiast ta na PS3 zaskoczyła mnie pozytywnie, spodziewałem się gorszej grafiki, utrzymali poziom BF3 " Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Pograłem dziś zarówno singla jak i multi. Singiel ładnie wygląda (dużo ładniej od multi) ale to żałosne, że niby jesteśmy dowódcą a nasz bohater to niemowa i w sumie dziwnie te wszystkie scenki wyglądają. Polski dubbing nie jest taki zły jak myślałem. Fajnie że dostajemy punkty za kille i niszczenie wszystkiego, odblokowujemy w ten sposób medale w każdej misji. Każdy zdobyty medal odkrywa nam nową broń. Spoko urozmaicenie. W multi najbardziej zawiodło mnie to levolution na niektórych mapach. Bo praktycznie na takim Zavod 311 zawalenie tego komina nie robi wielkiej różnic (no i nie wygląda zbyt spektakularnie) i tak jest na kilku mapach. Zawalasz tamę i nic się nie dzieje, powstaje tylko kupa gruzu. Do tego jest znany z BF3 bug z dźwiękiem, czasem wycisza całkiem co niektóre odgłosy. Ale trzeba przyznać, że dźwięk na War Tapes jest jeszcze lepszy niż w BF3. Od wystrzałów i wybuchów po odgłos deszczu obijającego się o szybę w hotelowym apartamencie. Co do broni to nie mogę dużo ocenić bo mało odkryłem, lamiłem jak cholera. Grałem na swoim TV który ma prawie 20ms opóźnienia w gaming mode, zwykle nie używam go do FPSów ale chciałem zobaczyć BFa na dużym ekranie. O balansie się narazie nie wypowiem. Największe wrażenie jak narazie robi mapa Dawnbreaker. Centrum miasta, latanie jetami między budynkami. Nie podoba mi się na niej tylko mały teren po którym możemy latać jetem, bardzo szybko wyskakuje te 10 sekund i jakoś sobie nie wyobrażam tam dogfightów. Dobrym patentem też jest umiejscowienie 2 typów jetów na jednej z map (jeden to fighter a drugi ten który był w rushu na BF3). Kolejna mapa która może robić wrażenie to Golmund Railway. Jest na niej 7 punktów, jest ogromna. No i jej przeciwieństwo czyli Operation Locker - takie nowe, bardziej złożone metro. Mimo większej ilości korytarzy i kilku poziomów dalej jest tzw "clusterfuck" Ale to pewnie wina tych 64 graczy. Poza tym zapraszam wszystkich na nasz serwer http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/PC/fde32f19-6aa1-4dda-a1b4-0c7b61d56534/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Na razie z tego co widziałem na waszym kanale to jeden wielki chaos widać że każdy dopiero poznaje mapy . Grafika nieziemska i już zapomniałem że gry mogą tak wyglądać. Edytowane 28 Października 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jeżeli są niszczyciele czołgów(frog i thunder)to już widzę wpierdziel jaki piloci tych maszyn będą zbierać do myśliwców(F-18,Su-22) Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 A właśnie, nie wiem jak na innych mapach ale na Zavodzie jest też Auto AA na respach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 (edytowane) Ogladam wlasnie stream na twitch.tv koles klika random spawn i na dzien dobry go czolg przejechal http://www.twitch.tv/lirik Edytowane 28 Października 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Fajna mapka Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ogladam wlasnie stream na twitch.tv koles klika random spawn i na dzien dobry go czolg przejechal http://www.twitch.tv/lirik to random spawn z prawdziwego zdarzenia byl ja wlasnie skonczylem battleloga przegladac- kupa sprzetu do odblokowania znowu, jest kilka fajnych smaczkow i pare ciekawych zabawek. Generalnie wznieciłem sie lekko i juz wiem, ze gra bankowo syndrom jeszcze jednego meczyku bedzie miala a ja od czwartku niewyspany bede chodzil... caly czas rozkminiam, co lepiej robic na ps3, przy mniejszej ilosci graczy- odblokowywac piechote czy raczej pojazdy (na ps4 jak bedzie zatrzesienie technikow to cos czuje ze piloci/kierowcy nie beda miec lekkiego zycia). Ostatecznie chyba po prostu zobacze co mi wiekszy fun bedzie dawalo i to bede zwyczajnie napierał. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ja obczaje wszystkie mapy, i bede napieral male mapy na Conquest oraz TDM. Chce odblokowac jak najwiecej pukawek dla szturmowca. Poza tym musze nauczyc sie grac piechota w BF4, bo szybkosc, refleks oraz zwinnosc wykastrowali na rzecz taktycznego/taniego kampienia. Nie moge darowac Dice, ze z piechoty zrobili mieso armatnie. Zreszta zobaczymy w piatek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Kabotyn dalej jest szybko tylko teraz skaczace nooby beda dostawaly w(pipi) I tak jak pisalem jakis czas temu,zobaczymy ile osob ktore skakaly jak po(pipi)ane w bf3 utrzymaja ratio +2.0 w bf4 bez skakania. Piechota wcale nie jest miesem armatnim,tylko jak korzystales z glitcha z hitboxami(skaknie jak po(pipi)any) to teraz ci sie tak wydaje.Chcesz skakac i strzelac kup Halo. Kamperstwo nie jest promowane,gra druzynowa jest,a jak dojdzie commander na serwer to naprawde bedzie trzeba grac druzynowo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Piechota nie jest słaba.W czwórce poprostu znerfia asfslta.Już nie będzie skakania,reanimacji bez cd. Cieszę się,że w czwartej części engi przypomina tego z BC2.Jestem w stanie bez problemu rozwalić czołg sam.Chyba,ze coś zmienili po becie i znowu pociski RPG żądają obrażenia jak piłka od ping ponga Cytuj Odnośnik do komentarza
Piwo_HD 5 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Singiel na 6 H ,krótszy od BF3 kpina ...był reklamowany ze przebije singiel z 3 a tu dupa blada... Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ten temat był już poruszany, ale powiedzcie proszę czy każda gra będzie dawała możliwość przejścia na wersję PS4? Mam zamiar kupić BF3 w MM i nie chcę potem żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi