Opublikowano 29 października 201311 l A nie da rady wybrać serwery USA? Tam chyba powinni grać ludzie, wczoraj widziałem streama z ps3.
Opublikowano 29 października 201311 l A nie da rady wybrać serwery USA? Tam chyba powinni grać ludzie, wczoraj widziałem streama z ps3.
Opublikowano 29 października 201311 l A nie da rady wybrać serwery USA? Tam chyba powinni grać ludzie, wczoraj widziałem streama z ps3. Wywala błąd , nie wpuszcza do kolejki sprawdzę później
Opublikowano 29 października 201311 l Piwo do tej pory nie było tutaj trollowania pod sprzęt,także uszanuj to. Nie troluje tylko niech Yeti nie wciska kitu i wkleja jakieś przerobione fotki. Przerobiona fotka? Możesz sobie i tak usprawiedliwiać ułomność wersji na Xone. "Eurogamer donosi, że wersja na PS4 wygląda lepiej, posiada wyższą rozdzielczość. Prędkość animacji w trybie single posiada stałe 60FPS w wersji na obie konsole, niekiedy schodzi ona poniżej 50FPS przy różnych efektownych akcjach. Pomimo tych felerów gra prezentuje się bardzo dobrze na obie konsole, z minimalną przewagą na korzyść PS4." Podsumowanie tego artykułu. http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-battlefield-4-next-gen-vs-pc-face-off-preview miłej lekturki Nie chcę cię martwić, ale DICE multi pokazało tylko na PS4, więc różnice w tym trybie mogą być jeszcze większe niż w singlu. Oczywiście rozdzielczość już potwierdzona, PS4 900P, Xone 720p. Edytowane 29 października 201311 l przez YETI
Opublikowano 29 października 201311 l Jak dla mnie to znowu tylko popłuczyny po wersji PC,wiec nie ma sensu porównywać.
Opublikowano 29 października 201311 l Bez przesady, różnice są, ale nie jakieś duże. Oczywiście gra na sprzęcie za 1800zł nie będzie wyglądała tak samo jak na PC za np. 3000zł. W sumie ten artykuł z eurogamera sporo wyjaśnia w kwestii PC vs PS4.
Opublikowano 29 października 201311 l Znów się wy(pipi)ałem z preorderem wysyłka dopiero jutro czyli grę dostanę w czwartek, a ultima już wczoraj zaczęła wysyłać. UJ by ich strzelił
Opublikowano 29 października 201311 l Warto kupić z dodatkami chińska nawałnica na PS4 ? Czy bedzie wersja bez dodtaków z dublingiem ? Wie ktoś ?
Opublikowano 29 października 201311 l A nie da rady wybrać serwery USA? Tam chyba powinni grać ludzie, wczoraj widziałem streama z ps3. Wywala błąd , nie wpuszcza do kolejki sprawdzę później Można grać , ale ciężko serwer złapać dzięki za podpowiedz
Opublikowano 29 października 201311 l Znów się wy(pipi)ałem z preorderem wysyłka dopiero jutro czyli grę dostanę w czwartek, a ultima już wczoraj zaczęła wysyłać. UJ by ich strzelił Właśnie dzwoniłem do MM Rybnik. Nie składałem preordera, a gra powinna do nich dotrzeć około 19:00 Jest spora szansa, że jeszcze dzisiaj zagram.
Opublikowano 29 października 201311 l Zapowiada się najlepszy wygrzew od czasów Bad Company 2. Czekam z niecierpliwością. Nie rozumiem jednego: jakie to popłuczyny dostaniemy na PS4 po PC? Co się wypłukało po przejściu na inny system?
Opublikowano 29 października 201311 l Zapowiada się najlepszy wygrzew od czasów Bad Company 2. Czekam z niecierpliwością. Nie rozumiem jednego: jakie to popłuczyny dostaniemy na PS4 po PC? Co się wypłukało po przejściu na inny system? Sorry ale nie rozumiem o co pytasz
Opublikowano 29 października 201311 l W BF tylko main theme robi się coraz gorsze PS Nie jadę do MM, jutro będę miał BeeFa z lokalnego sklepiku na wymianę za starocie na PS3, które kurzą mi się na półce. Edytowane 29 października 201311 l przez mclusky
Opublikowano 29 października 201311 l Właśnie widzę na BLogu, że kilka osób już łupie. Trzeba będzie nadrobić
Opublikowano 29 października 201311 l Damy radę wprawdzie ja dopiero w czwartek ale jest długi weekend więc izoton i jedziemy z koksem . Ja raczej będę grał we wszystkie tryby na początku bo i tak po przesiadce na PS4 map na CQ będzie trzeba się uczyć od początku.
Opublikowano 29 października 201311 l odpisze ktoś na mój post ? #2208 Jak grają w BF jak premiera za kilka dni ?
Opublikowano 29 października 201311 l premiera jest 31.10 ale niektóre sklepy wysłały już wczoraj gry.
Opublikowano 29 października 201311 l Serwery amerykanskie masz kilka postow temu. Na pc wiekszosc serwerow to prywatne serwery.
Opublikowano 29 października 201311 l Stary włączyłem ostatnio BFBC1 i też miałem fun. Super grafa to nie wszystko. Wymagam głównie tego, żeby działało bez zwiech (tutaj pewnie będzie problem) i dostarczało masę zabawy. Raczej się "nie znam" dlatego powiedzcie czy różnica między 1080p i 900 jest aż tak ogromna/zauważalna? Nie zobaczysz żadnej różnicy. Swoją drogą co to w ogóle jest za tryb 900p ? Pierwsze słyszę o czymś takim. Wynalazek siakiś nie wiadomo po kiego uja. Znów się wy(pipi)ałem z preorderem wysyłka dopiero jutro czyli grę dostanę w czwartek, a ultima już wczoraj zaczęła wysyłać. UJ by ich strzelił Zielu, dzięki, że mnie wpie.rdoliłeś w maliny ;-)
Opublikowano 29 października 201311 l Teraz wszystko na mnie ty masz odbiór osobisty więc na twoim miejscu zadzwoniłbym do sklepu i czy już mają kopię gry. Edytowane 29 października 201311 l przez marekjw2523
Opublikowano 29 października 201311 l Teraz wszystko na mnie ty masz odbiór osobisty więc na twoim miejscu zadzwoniłbym do sklepu i czy już mają kopię gry. Dupa blada. Kupiłem przez allegro z dostawą kurierem kurfa.