Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o płynność animacji, to w przypadku obu next-genowych konsol w kampanii singleplayer osiągnięto stabilne 60 klatek na sekundę. W rzadkich przypadkach animacja spada do 30 fpsów. Trochę gorzej jest w multiplayerze - tutaj często animacja spada do 40 klatek na sekundę.

:shok: Spodziewałem się jednak stałych klatek

EDIT: E jednak nie jest tak źle. Przy walce w pojazdach, gdy dużo wybucha spada czasem nawet do 42 fpsów ale juz na Flood Zone przy bieganiu po dachach stałe 60

Edytowane przez Adi_TEAM LBN

Levolution na Szanghaju w porownaniu do ps3.Jak dzien i noc.

http://youtu.be/LJ0soB6gihY?t=1m20s

na ww filmiku, około 1 minuty koleś ma 31/124 amunicji , zabija gościa zostaje mu 18/124 (czyli zabił kolesia 13stoma kulkami), po czym przeładowuje i ma 31/111 czyli odjęło mu tylko te 13 kulek a nie cały magazynek 31 ?

po becie wiem, że ta opcja gameplayu gdzie tracimy cały magazynek, najbardziej by mi w bf4 "przeszkadzała" (przyzwyczajenie, że po każdym kilu z automatu przeładowuje) , przynajmniej na początku.

i teraz jeżeli dobrze widzę na tym filmiku to będzie można ją wyłączyć (w ustawieniach serwera) ? specjalny perk ?

błąd na filmiku czy coś pomieszałem ?

na ww filmiku, około 1 minuty koleś ma 31/124 amunicji , zabija gościa zostaje mu 18/124 (czyli zabił kolesia 13stoma kulkami), po czym przeładowuje i ma 31/111 czyli odjęło mu tylko te 13 kulek a nie cały magazynek 31 ?

po becie wiem, że ta opcja gameplayu gdzie tracimy cały magazynek, najbardziej by mi w bf4 "przeszkadzała" (przyzwyczajenie, że po każdym kilu z automatu przeładowuje) , przynajmniej na początku.

i teraz jeżeli dobrze widzę na tym filmiku to będzie można ją wyłączyć (w ustawieniach serwera) ? specjalny perk ?

To jest materiał wcześniejszy z PS4 więc i pewnie zmiany jeszcze wszystkiego nie objęły.

Z tego co wiem,to Dice zostawilo mechanizm ''zjdania'' magazynkow tylko na HC.

Edytowane przez Zaqair

hmm wydaje mi się jednak, że na normalnym trybie też jest.

Nie mogę się doczekać patcha, póki co zdarzają się crashe i rubber banding na serwerach tak jak było za czasów BF3 co mocno w(pipi)ia. Nie mogę polatać jetem bo się dziwne rzeczy dzieją. Welcome in Betafield 4 :D

Tyle, że obecny jest syndrom ostatniego meczu i nie można się od tej bety oderwac

Jestem ciekaw czemu nadal jest taka różnica w cenie  gry między PC a PS3,przecież dużo Ps3 się sprzedało a i więcej gier z serii Bf sprzedaje się na konsole niż na PC.

moze dlatego, ze to nieprawda?

Tylko w Polsce i kilku innych miejscach(meksyk,brazylia,indie,rosja) gry na pc sa duzo tansze. W irl gra na pc(cyfrowa dystrybucja) i ps3(plyta) kosztuje tyle samo.Jedynie gra na pc na plycie jest tansza o 10 euro,ale wiekszosc kupuje na pc w cyfrowej d. 

hmm wydaje mi się jednak, że na normalnym trybie też jest.

Ciezko troche na stream policzyc,moze byc tak jak mowisz. A Zielu moze miec racje,ze na filmiku z ps4 to jakas starsz wersja kodu.

Edytowane przez Zaqair

Jestem ciekaw czemu nadal jest taka różnica w cenie  gry między PC a PS3,przecież dużo Ps3 się sprzedało a i więcej gier z serii Bf sprzedaje się na konsole niż na PC.

moze dlatego, ze to nieprawda?

Jaki ty tajemniczy,lubię jak tak się spinasz.Poka dane,pamiętaj że nie pisałem o zamierzchłej historii,tylko od czasu BC2/1943.

U mnie problemu nie było. Szybki mecz , podbój i poszło. Problem bardziej by ze znjomym zagrać. Dołączyć praktycznie się nie da bo full a opcji zakładania druzyny przed wejsciem na serwer dalej nie widziałem.

Albo znowu wydali bete. Albo zapomnieli powiedziec ludzia,ze teraz zaklada sie sklad przez battlelog na pc.

Dobra ponowie, żebym potem nie miał problemów ani żadnych innych nieprzyjemności. Jutro idę do sklepu kupić bf4 na ps3 i grać w multi na tej platformie. W listopadzie/grudniu do mojego domu przybędzie ps4 na którym przede wszystkim przez pierwsze miesiące zamierzam grać w bf4. Wystarczy, że kod który dostanę wraz z bf4 na ps3 wpiszę w psn na ps4 i dopłacę 30zł i będę posiadał nextgenową wersję gry, tak ? Czy wszystkie statystki z multi przeniosą mi się na nextgenową wersję gry (mowa oczywiście o tym samym koncie psn) ?