Gość Zaqair Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Tommi,problem rowniez jest na pc. Dice rowniez robilo cos z serwerami ale nie wiem czy to tylko dla pc,czy rowniez na konsolach. Edytowane 31 Października 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie rozumiem jednej rzeczy. Kupienie battlefield 4 na ps3 i przeniesienie na ps4 to kosztuje łącznie 239zł. Kupienie battlefielda 4 tylko na ps4 kosztuje 249zł. Po co czekać i mieć drożej skoro można już teraz nabić pierwsze levele i poznać mapy na ps3, a potem na premierę mieć wersję na ps4 taniej niż tylko wersję na ps4 ? dokladnie- tez mnie to interesuje. Ktos tu nawet niedawno wypisywal glupoty w stylu "ciesze sie, ze nie bede w to gral na ps3, tylko dopiero na ps4". Nie ogarniam tego. Dlaczego głupoty,granie po 12 drugi raz w to samo(po Bf3) to już nie taka sama frajda,jak przesiąść się na mecze po 32. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Fajny materiał o bf4 i różnicach miedzy PS4/PC: http://restinpc.blogspot.com/2013/10/konsolowy-battlefield-osmiesza.html Ty Litwin tak na poważnie czy sobie żartujesz? Nie raz już to pisałem. Jeśli miałeś kiedykolwiek PCta napewno masz z niego obudowę, jakiś dysk i napęd CD. Ja miałem, kupiłem reszte części i złożyłem sobie PCta w cenie nowego Xboxa na którym BF4 chodzi mi na ultra w 60 fpsach w full HD. To był kwiecień, teraz wyjdzie Ci nawet taniej (nowa seria kart od AMD wyszła, reszta spadła w cenie). No i dobra, nie podniecam się tym mocno, PS4 napewno jest dobrym dealem jeśli chodzi o ratio jakość-cena i sam pewnie w tą konsolę się zaopatrze ale mam wrażenie, że konsolowcy mają (szczególnie ostatnio) dość intensywnie objawiający się kompleks niższości. Sianie takiej propagandy jak w tym "artykule" to komedia Aha właśnie, polecam dzisiejszy artykuł z trochę bardziej profesjonalnego źródła - http://www.polygon.com/2013/10/30/5045980/should-you-spend-your-next-gen-console-cash-on-a-pc-instead EDIT2: sprawdziłem kilka innych wpisów na tym blogu który podesłałeś. Jeśli koleś nie trolluje tylko pisze to na poważnie to naprawdę trzeba mu pogratulować uporu i motywacji do pisania bzdur. Edytowane 31 Października 2013 przez Adi_TEAM LBN Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Zagrałem pierwsze 2 mecze na ps3 i jestem zachwycony. Gra wygląda i działa lepiej od bf3, a w dodatku ma o wiele lepsze mapy, felling strzelania i ogólnie wszystko hehe Jak pogram dłużej i ochłonę to zdam moje relacje na "zimno". Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dałem to dla beki,chociaż jak pisałem kiedyś.Co z tego że Bf4 może wyglądać obłędnie na PC?Ile % ludzi będzie go miało na maxa w stosunku do użytkowników PS4,gdzie wszyscy będą mieli na wysokim poziomie.To tak jak z bieganiem na 100 m,co z tego że Bolt biega poniżej 10 sekund,skoro ja biegam 12:30 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dałem to dla beki,chociaż jak pisałem kiedyś.Co z tego że Bf4 może wyglądać obłędnie na PC?Ile % ludzi będzie go miało na maxa w stosunku do użytkowników PS4,gdzie wszyscy będą mieli na wysokim poziomie.To tak jak z bieganiem na 100 m,co z tego że Bolt biega poniżej 10 sekund,skoro ja biegam 12:30 No to tak można powiedzieć o wszystkim. Po co ci Audi R8 jak dużym Fiatem też dojedziesz do celu? Sporo ludzi właśnie kupuje teraz PCty ze względu na nadchodzącą generacje konsol, na których taki BF4 będzie działał dobrze. Niech każdy gra na czym chce, to dlaczego ja uważam PCta za lepszy wybór na tą generację to historia na inny wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Nie po co mi Audi R8 tylko co z tego że ktoś ma wypasione auto skoro ja go mieć nie będę,jest sporo osób które "zrobią"PC pod granie w Bf4,ale w ogólnym rozrachunku graczy nie będzie to duży %,którzy kampią na kasie starszych i jest to dla nich nie osiągalne,lub maja inne wydatki(np.rodzina). Edytowane 31 Października 2013 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ej cyce: kto z Was kupił też Premium albo zamierza? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Panowie wiecie moze czy jak kupie premium np. W czerwcu to dostane gold packi z poprzednich miesiecy? Edytowane 31 Października 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie po co mi Audi R8 tylko co z tego że ktoś ma wypasione auto skoro ja go mieć nie będę,jest sporo osób które "zrobią"PC pod granie w Bf4,ale w ogólnym rozrachunku graczy nie będzie to duży %,którzy kampią na kasie starszych i jest to dla nich nie osiągalne,lub maja inne wydatki(np.rodzina). Cena Xboxa One to już jest nieosiągalny pułap? hmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Adi mam wrażenie że rozumiesz o czym piszę.Porównuję next geny i fakt że tam wszystkie kopie Bf4 będą wyglądać tak samo,z faktem że na PC da się wyciągnąć więcej,tylko ze mały % graczy z tego skorzysta,bo z różnych przyczyn nie będzie miał tak"dokoksowanego" PC-ta(tommi nie chodzi mi o koksy koksy,tylko o rozbudowę ) Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) Panowie wiecie moze czy jak kupie premium np. W czerwcu to dostane gold packi z poprzednich miesiecy? tez sie nad tym dzis zastanawialem i logicznie myslac wyszo mi, ze tak: tak samo przeciez bedziesz mial dostep np. do DLC wydanych do tego czasu, do dogtagow itp, itd. Nie widze powodu, dla ktorego z battlepackami mialoby byc inaczej. Ja mam z kolei inne pytanie dot. tych battlepackow tez: ich zawartosc jest generowana losowo zdaje sie, ale w oparciu o aktualnie odblokowany sprzet czy nie? Inaczej mowiac czy mozna w battlepacku dostac np. jakis upgrade do broni, ktorej jeszcze nie posiadam czy tylko do tego, co juz mam? Edytowane 31 Października 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 W becie dostalem zoom do broni ktorej nie mialem. Ale nie wiem czy to zmienili w full. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Ej cyce: kto z Was kupił też Premium albo zamierza? Ja, zaraz po uruchomieniu gry, jeszcze się nie odblokowało. Mały plik sam ma się ściągnąć, jak odpalą Premium. Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie rozumiem jednej rzeczy. Kupienie battlefield 4 na ps3 i przeniesienie na ps4 to kosztuje łącznie 239zł. Kupienie battlefielda 4 tylko na ps4 kosztuje 249zł. Po co czekać i mieć drożej skoro można już teraz nabić pierwsze levele i poznać mapy na ps3, a potem na premierę mieć wersję na ps4 taniej niż tylko wersję na ps4 ? dokladnie- tez mnie to interesuje. Ktos tu nawet niedawno wypisywal glupoty w stylu "ciesze sie, ze nie bede w to gral na ps3, tylko dopiero na ps4". Nie ogarniam tego. chłopaki ale co tu ogarniać, ja chcę nowe większe szybsze i ładniejsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 I takie będziesz miał na ps4 za mniejsza cenę ? To nawet jak na ps3 nie chcesz grać to możesz kupić grę i nie grać, a potem tylko kod na wersję na ps4 wykorzystać i ci nadal taniej wyjdzie No chyba, że chcecie mieć po prostu pudełko od bf4 na ps4 to spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie chce sobie psuć przesiadki na PS4,tą uboższą wersją 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dla tych co maja problemy z premium na ps3 podobno to dziala: go to the store in game look for premiun and buy it again,since you already buy it says free.you only have to download it again.I had the same problem do that problem solved! Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 (edytowane) nie dziala, probowalem. e: - w battlepackach sie dostaje ekwipunek do jeszcze nieodblokowanych broni - "Sztorm Na Paracelach" - za(pipi)ista mapa na dominacji, druga swietna to "L. Kolejowa Golmud". Na tej pierwszej jeden z najlepszych meczy do tej pory rozegralem, przy okazji ustanawiajac swoj aktualny rekord 8 nozy/mecz Edytowane 31 Października 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Koles ma absolutna racje, motyw z traceniem kulek w magazynku powiniem byc zaimplementowany tylko na HC. Battlefield to nie jest ARMA, symulator wojenny. Battlefield to pol-zartem pol-serio strzelanka w klimatach wspolczesnego konfliktu militarnego. Oby to zmienili w nadchodzacym patchu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 oby nie zmienili tego:) Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 oby nie zmienili tego:) oby Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 To tracenie kulek z wyrzucanego magazynka można wyłączyć w ustawieniach serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ale czy wtedy serwer bedzie rankingowy? W BF3 jak zmieniles cokolwiek, to serwer stawal sie nierankingowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Ok czas na moje skromne wrażenia Zacznę od tego co mi się nie podoba otóż jest to brak tworzenia drużyny ze znajomymi w menu Jak można być takim debilem i to usunąć, kolejna to brak podziału na voip drużynowy i zespołowy. Ale przecież DICE wie lepiej I to by było na tyle minusów czas na pozytywy aha zapomniałbym o jeszcze jednym PREMIUM MI NIE DZIAŁA Sterowanie ogólnie już opanowałem i nie przeszkadza, choć na razie nie widzę by ludzie spotowali a przecież taki był zamiar DICE ustawiając na R2 spotowanie. Tryb dowódcy to wisienka na sorcie zgranej ekipy wczoraj wprawdzie jako dowódce mieliśmy anglojęzycznego wojaka ale MCluski pochwalił się swoim angielski i na prawdę był pomocny dowódca. Mapy są świetne choć nieco mi brakuję mapki ala bazar czy sekwana, wg mnie wszystko na PS3 śmiga nadzwyczaj dobrze i nawet klatki tak nie spadają jak w BF3 a to bardzo duży plus do tego masa pierdół które cieszą oko. Naprawdę jestem bardziej niż zadowolony i nie mogę się doczekać kolejnych meczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi