danielskii 155 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) zebym tylko nie czytal pozniej ze lysy szejk z krakowa zapie.rdolil maczeta maturzyste i podwedzil ps4. jakby ci to przyszlo do glowy to chociaz nie zatrzymuj sie na kebaba tylko pedz do domu pograc w bf4. bedziesz mial czas do tej 6tej to moze pare leveli wpadnie;) Edytowane 4 listopada 2013 przez danielskii 2 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) tez wam zniknely hitmarkery? wczoraj było ok, a dzisiaj włączam grę i jak kogoś trafiam to nie ma tego x przy celowniku. Wszystkie opcje przywrocilem na defaultowe e: zmienilem serwer i wrocily Edytowane 4 listopada 2013 przez Qvstra Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Też to wczoraj miałem. Ta gra jest NIEDOROBIONA! ale i tak dobrze się gra Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 A ja muszę kampanie zaczynać od nowa zeżarło mi save Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Ja pyknalem trochę kampanii, i jest świetna. Na multi mam 10 min cierpliwisci, a potem odpalam bf3. Na ps3 nie będę grał w tego shita, czekam na stałe 60fps, bo celowanie jak narazie to loteria. Cytuj
hniv 5 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 W bf4 jest tryb mistrz broni? Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 W bf4 jest tryb mistrz broni? Nie albo jeszcze nie. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Najgorsza mapa na Dominacji to ta powodziowa. Tam się (pipi)a nie da grać.Za dużo zakamarków, przesmyków, mostków, przejść i innych pierdoł. Nie ma takiej opcji żeby wyjść tam na plus bez kampienia. Z każdej strony napieprzaja do Ciebie jak tylko łeb się wystawi zza węgła. Reszta map robi mi dobrze. Gra mi się coraz lepiej, ale zwiechy mnie dobijają. Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Najgorsza mapa na Dominacji to ta powodziowa. Tam się (pipi)a nie da grać.Za dużo zakamarków, przesmyków, mostków, przejść i innych pierdoł. Nie ma takiej opcji żeby wyjść tam na plus bez kampienia. Z każdej strony napieprzaja do Ciebie jak tylko łeb się wystawi zza węgła. Reszta map robi mi dobrze. Gra mi się coraz lepiej, ale zwiechy mnie dobijają. Ale jak Ci się uda zakraść od tyłu, to masz festiwal kos. Podczas TDM na tej mapie ożeniłem 4 kosy w przeciągu 2 minut. Może to żaden rekord, ale radocha była... Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Też mnie ta powodziowa drażni. Za dużo kampiszonów na dachach. Poza tym najczęściej na tej mapie konsola zalicza zwiechy. Wczoraj tylko się wczytała i zwisło mi w menu Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Nie wiem co się dzieje ale strasznie mi się tnie wiesza , zwiesza i co tam jeszcze.Czym dalej w las tym gorzej i częściej. Przy BF3 praktycznie nie miałem problemów z wieszaniem , cięciem czy lagami.Więc podejrzewam że to nie jest problem u mnie. Próbowałem teraz pograć i po prostu nie da rady. Jeśli chodzi o mapę powodziową to jak tylko widzę że będzie następna to na bank wiem że w którymś momencie będę mógł na luzaku iść odcedzić kartofle. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) Najgorsza mapa na Dominacji to ta powodziowa. Tam się (pipi)a nie da grać.Za dużo zakamarków, przesmyków, mostków, przejść i innych pierdoł. Nie ma takiej opcji żeby wyjść tam na plus bez kampienia. Z każdej strony napieprzaja do Ciebie jak tylko łeb się wystawi zza węgła. Reszta map robi mi dobrze. Gra mi się coraz lepiej, ale zwiechy mnie dobijają. Ale jak Ci się uda zakraść od tyłu, to masz festiwal kos. Podczas TDM na tej mapie ożeniłem 4 kosy w przeciągu 2 minut. Może to żaden rekord, ale radocha była... zgadza sie- w klatkach schodowych mozna ich spotkac dosc czesto. Raz sobie wbiegam czy zbiegam po schodach na lajcie, a tu kuca jakis przy oknie wgapiony w lunete. Jedna z najlatwiejszych blach jak dotad... zaskakuje mnie to co piszecie o zwiechach- ja mialem z tym utrapienie w becie (zwlaszcza na poczatku), ale w pelnej wersji jeszcze ani jednej nie mialem oczywiscie teraz, kiedy to napisalem, na bank sie spierd.oli i bede sie co chwila w(pipi)ial wieczorem Edytowane 4 listopada 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Dobra kampania skończona na Hard, niestety o ile misję dosyć fajne to fabuły nawet po skończeniu nie rozumiem. Jak dla mnie ta z BF3 była dużo lepsza Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) ja moze na raty przy sniadaniu codziennie ja zrobie (jak skoncze czytac ksiazke w tym trybie ) pytanie co do tych boostow xp z battlepackow: ktos probowal, czy sie kumuluja? Jak jednoczescnie odpale 2x 25%, to bedzie doliczal 50% czy tylko 25%, a jeden z nich pojdzie sie walic? Edytowane 4 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Tommi,google twierdzi ze nie. Jedynie Double xp+boost sie dodaja. Poczekaj do 2x xp dla premium a pozniej aktywuj sobie boost xp. bedziesz mial 2x xp+x% z boost. 1 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Nie kumulują. Jak chcesz odpalić drugi to ostrzega, że poprzedni jeszcze działa. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Nie zeby ktos jutro gral o 10 rano,ale na wszelki wypadek napisze. Jutro serwery od 10-11 nie beda dzialac WE WILL PERFORM A SHORT MAINTENANCE OF THE BATTLEFIELD 4 BACKEND SERVICE BETWEEN 10:00 AND 11:00 CET TOMORROW, NOVEMBER 5TH. YOU MAY EXPERIENCE A GAME DISCONNECT DURING THIS PERIOD. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Tommi,google twierdzi ze nie. Jedynie Double xp+boost sie dodaja. Poczekaj do 2x xp dla premium a pozniej aktywuj sobie boost xp. bedziesz mial 2x xp+x% z boost. dobry patent zostawie sobie specjalnie na ta okazje tego boosta 200% moze sie uda pobic rekord 13 unlockow w meczu Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Tak teraz by jak najszybciej wbić 100 level nie liczą się umiejętności ale np to w jakim sklepie kupisz grę Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Skąd macie takie wysokie boosty? Ja najwyższy miałem ze złotej skrzynki 50%. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) Metro powraca http://www.ppe.pl/news-25147-metro_powroci__cztery_znane_mapy_zostana_dodane_do_battlefield_4.html Edytowane 4 listopada 2013 przez tomci23 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) Tomci wiadomo o tym juz od czerwca/lipca Edytowane 4 listopada 2013 przez Zaqair Cytuj
walek 96 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Boosty, unlocki, battlepacki-sraki czasem nie wiem o czym mowicie. Podobno current-genowa wersje Bf4 robilo studio z Los Angeles, sladajace sie z programistow, ktorzy niegdys pod szyldem "Danger Close" zrobilo nieszczesnego MoH. To by wyjasnialo, dlaczego ta gra jest kupiasta. Naprawde ten nowy BF4 daje wam fun, czy po prostu chcecie miec wszystko odblokowane, przesiadajac sie na next-gen'a? Cytuj
da$io 110 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 W grafice kupa, to bezdyskusyjna sprawa. Gdybym miał mocne ciśnienie, wolałbym zakupić na PC i zagrać na ustawieniach Low, wygląda lepiej niż na current genach!Poza tym obcując z betą doszedłem do wniosku, że rozgrywka jest zdecydowanie lepsza niż w BF3. Może to ludzi przyciąga? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) Boosty, unlocki, battlepacki-sraki czasem nie wiem o czym mowicie. Podobno current-genowa wersje Bf4 robilo studio z Los Angeles, sladajace sie z programistow, ktorzy niegdys pod szyldem "Danger Close" zrobilo nieszczesnego MoH. To by wyjasnialo, dlaczego ta gra jest kupiasta.Wiekszej glupoty nie slyszalem. Wiekszosc DA wylecialo na zbity pysk. Z zasobow Dice LA wzieli skinny na bron,zoomy,kill cam,mechanike przelaczania na rozne zoomy. Na pc tez jest sporo problemow wiec skoro twierdzisz,ze wersja na x360/ps3 jest robiona przez Dice LA to jak wytlumaczysz problemy pc? Stwierdzenie,ze jak by dice sweden tylko robilo bf4,to by bylo za(pipi)iscie jest z dupy. W lipcu dawalem wywiad z kolesiem z Dice LA i z tego co pamietam to w lipcu pracowalo tam 10 osob. Juz widze jak 10 osob robi port Z czego wiekszosc to Szwedzi ktorzy dostali transfer do LA. Do konca roku Dice LA ma zatrudniac 60 osob. Battlefield 4 Mythbusters: Episode 1 Edytowane 4 listopada 2013 przez Zaqair 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi