Opublikowano 9 listopada 201311 l Nie, chodziło mi o płynną rozgrywke, a nie pokaz slajdów i odpowiednią liczbę graczy.
Opublikowano 9 listopada 201311 l wczoraj druga zwiecha byla, tym razem dla odmiany na Blokadzie. Szczerze mowiac to wlasnie zwiech sie najbardziej obawiam na PS4. Ogolnie musze powiedziec, ze ten BF przywrocil mi radosc z biegania piechurem po duzych mapach W BF3 praktycznie tylko w pojazdach na nich cisnalem, a tutaj naprawde dobrze sie bawie jako piechur. Wczoraj naprawde fajne mecze byly, mam nadzieje ze dzis powtorka bedzie
Opublikowano 9 listopada 201311 l W dniu 9.11.2013 o 11:58, YETI napisał(a): Nie, chodziło mi o płynną rozgrywke, a nie pokaz slajdów i odpowiednią liczbę graczy. Masz jedna mapa w multi, ktora plynnie chodzi w 30fps'ach. Chyba dlatego, ze jestes na niej sam... na poligonie. Wczoraj wpadlem na chwile do tommieg (mialem chwile slabosci i odapalilem BF4). Siedze troche w mileczeniu, i slysze jak "kur%uje" Po chwili odpala sie kolejna mapa, slysze jak Damian mowi, a mi mapa sie wgrywa w nieskonczonosc. Poczym zwiecha, i pie%$lniecie plytki w kat. A trwalo to wszystko moze nie wiecej, niz 5 min. Czytalem przed chwila recenzje BF4 na portalu ppe. Ostatnia lektura, ktora rozbawila mnie tak do lez, to byla Bridget Jones.
Opublikowano 9 listopada 201311 l Tommi jeśli to pocieszenie to na PS4 podobno nie będzie zwiech tylko jeśli gra przestanie działać to będzie jak w windowsie gdzie wyskoczy ci informacji o problemie, potwierdzasz i włączasz od nowa
Opublikowano 9 listopada 201311 l W dniu 9.11.2013 o 16:04, tommi napisał(a): Ogolnie musze powiedziec, ze ten BF przywrocil mi radosc z biegania piechurem po duzych mapach W BF3 praktycznie tylko w pojazdach na nich cisnalem, a tutaj naprawde dobrze sie bawie jako piechur. Wczoraj naprawde fajne mecze byly, mam nadzieje ze dzis powtorka bedzie
Opublikowano 9 listopada 201311 l W dniu 9.11.2013 o 16:40, walek napisał(a): Ostatnia lektura, ktora rozbawila mnie tak do lez, to byla Bridget Jones. Kabotyn, WTF?!? Kiedy wyrosla Ci ci.pka w miejce jaj? Zaraz sie jeszcze dowiem, ze Twoj ulubiony film to "Przeminelo z wiatrem" a aktor to Hugh Grant Edytowane 9 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 9 listopada 201311 l Gram na PC/PS3 i gra na konsoli działa stabilniej, niezacina się chodz to marne pocieszenie w porównaniu z PC gdzie mam 60FPS ale na obu platformach gra się fajnie tylko te bugii... zwłaszcza na PC
Opublikowano 9 listopada 201311 l W dniu 9.11.2013 o 16:49, tommi napisał(a): W dniu 9.11.2013 o 16:40, walek napisał(a): Ostatnia lektura, ktora rozbawila mnie tak do lez, to byla Bridget Jones. Kabotyn, WTF?!? Kiedy wyrosla Ci ci.pka w miejce jaj? Zaraz sie jeszcze dowiem, ze Twoj ulubiony film to "Przeminelo z wiatrem" a aktor to Hugh Grant Prawdziwemu facetowi nawet w różowej koszulce dobrze
Opublikowano 9 listopada 201311 l Prawdziwy facet nigdy by jej nie ubral ehehehe, wlasnie wyobrazilem sobie Dicka Marcinko w rozowej koszulce
Opublikowano 9 listopada 201311 l Prawdziwy facet jest tak pewny swojej męskości że wali go co inni myślą o jego różowej koszulce
Opublikowano 9 listopada 201311 l Panowie, mam pomysl. Moze jakas ustawka na noze, na pustym serwerze. Ciekawe jak by to wyszlo w praniu.
Opublikowano 9 listopada 201311 l No, teraz gadasz jak czlowiek Mam nadzieje, ze dzisiaj tez wbijesz, ale tym razem na dluzej, niz wczoraj swoja droga mozna by kiedys faktycznie potestowac te noze na jakiejs ustawce- ciekawe, czy skakanie dalej uniemozliwia uruchomienie animacji. Edytowane 9 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 9 listopada 201311 l W dniu 9.11.2013 o 19:53, rob1979 napisał(a): Dick Marcinko to frajer i buc... pozdrawiam... i czekam... Kozakiem to byś był jakbyś mu to w twarz powiedział
Opublikowano 9 listopada 201311 l Odnośnie BF4, w którym temacie można wpisywać się do wspólnej gry, mam BF4 i HS ;>. W 3 nie grałem ale jakoś 4 mi bardziej podeszła. Wcześniej miałem awersje do dużych plansz, wolalem szybkie gry, co w BF4 jest. Zobaczyłem jak wyglądałem duże starcia i nawet mi się spodobało ;>
Opublikowano 10 listopada 201311 l W China Rising podobno ma powrócić tryb AIR SUPERIORITY a z pojazdów motory.
Opublikowano 10 listopada 201311 l W dniu 9.11.2013 o 19:53, rob1979 napisał(a): Dick Marcinko to frajer i buc... pozdrawiam... i czekam... Gdyby pracowal w korporacji czy urzedzie, to moze tak, ale nie zapominajmy, ze on byl zonierzem sil specjalnych, szkolonym do walki, zabijania, zwyciezania- i w tym byl prawdziwym artysta. Kaczor, ten facet tropil i zabijal wietnamcow w ich wlasnej dzungli, jako pierwszy czlowiek przetestowal ewakuacje z ziemi przez przelatujacy samolot, skaczac ze spadochronem otworzyl go na wysokosci czubka msztu okretu, wciagal makaron przez nos, wskazywal luki w obronie amerykanskich baz dziesiatki lat przed tym jak zaczeli to robic terrorysci, a przede wszystkim stworzyl SEAL Team Six! Dla mnie ten gosc to zywa legenda- podziwiam go i mam wielki szacunek do niego za to, co osiagnal, nawet jesli np. sam w zyciu prywatnym na codzien kieruje sie innymi zasadami. Edytowane 10 listopada 201311 l przez tommi
Opublikowano 10 listopada 201311 l Witam. Jestem nowy na forum to może od razu powiem, że nie wpadłem do tego działu przez przypadek. Gram aktualnie w BF4. trójke mam już za sobą choć chętnie do niej wracam. Więc jeśli ma ktoś ochotę wspólnie postukać w trzecią lub czwartą część to śmiało zapraszam. PSN ID el_morr headset - jest
Opublikowano 10 listopada 201311 l W dniu 10.11.2013 o 10:30, tommi napisał(a): W dniu 9.11.2013 o 19:53, rob1979 napisał(a): Dick Marcinko to frajer i buc... pozdrawiam... i czekam... Gdyby pracowal w korporacji czy urzedzie, to moze tak, ale nie zapominajmy, ze on byl zonierzem sil specjalnych, szkolonym do walki, zabijania, zwyciezania- i w tym byl prawdziwym artysta. Kaczor, ten facet tropil i zabijal wietnamcow w ich wlasnej dzungli, jako pierwszy czlowiek przetestowal ewakuacje z ziemi przez przelatujacy samolot, skaczac ze spadochronem otworzyl go na wysokosci czubka msztu okretu, wciagal makaron przez nos, wskazywal luki w obronie amerykanskich baz dziesiatki lat przed tym jak zaczeli to robic terrorysci, a przede wszystkim stworzyl SEAL Team Six! Dla mnie ten gosc to zywa legenda- podziwiam go i mam wielki szacunek do niego za to, co osiagnal, nawet jesli np. sam w zyciu prywatnym na codzien kieruje sie innymi zasadami. wiem co osiągnął... był przy tym zwykłym chamem i prostakiem a żołnierze "jego" Sealsów uważali go za zwykłego gnoja przynajmniej niektórzy
Opublikowano 10 listopada 201311 l Albo się kogoś lubi albo nie,jednak człowieka ocenia się po tym co osiągnął.