tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 ja dzis wbije to jeszcze potestuje i dam znac tez- pare rzeczy mi jeszcze zostalo do odblokowania w tej klasie. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Zielu,na battlelog ludzie twierdza ze cala klasa wsparcia wiesza konsole/pc. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Walka do końca jednak się opłaca http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/4/400749294529162880/190114238/ Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) Wczoraj ok. 2h gralem wsparciem- na szczescie bez zadnej zwiechy. @Mckusky: dobra ta sygnatura, wlasnie czegos takiego szukalem. Edytowane 14 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 ░░░░░███████ ]▄▄▄▄▄▄▄▄▂▄▅█████████▅▄▃▂I███████████████████]◥⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙◤ Szybko wam ida te levele, albo to ja sie tak obijam Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Nie, to my tak napiredalamy Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Walka do końca jednak się opłaca http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/4/400749294529162880/190114238/ Jakim trzeba być gamoniem aby pod koniec meczu latać Jetami zamiast bronić/przejmować flag. A te dwie kosy to Ci zapamiętam Mogłem mieć Twoja blachę na Zavodzie bo stałeś dobre 5 sekund w bezruchu i na coś się tam czaiłeś, ale jak zwykle mam zakodowane: NAPIERDALAJ!!! Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 daj spokoj, mclusky to chyba najwiekszy farciarz w tej grze za kazdym razem jak mam go juz prawie na nozu, to albo ginie on, albo ja Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Nowe zabawki i bronie z Chińskiej Nawałnicy Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Ale brutalna i krwawa ta gra... Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 daj spokoj, mclusky to chyba najwiekszy farciarz w tej grze za kazdym razem jak mam go juz prawie na nozu, to albo ginie on, albo ja Ja już Twoje blachy w BF4 mam... Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 Szykuje się jeszcze gorsze (pipi) niż MAV. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) daj spokoj, mclusky to chyba najwiekszy farciarz w tej grze za kazdym razem jak mam go juz prawie na nozu, to albo ginie on, albo ja Ja już Twoje blachy w BF4 mam... to dlatego, ze ja dla odmiany jestem najwiekszym pechowcem w tej grze i jakims cudem zawsze znajdujesz sie za moimi plecami przez nikogo nie niepokojony Szykuje się jeszcze gorsze (pipi) niż MAV.no, moja pierwsza mysl jak to zobaczylem to ze to MAV 2.0, a druga, ze juz wiem, jaka bedzie ulibiona zabawka Kaczora, przy ktorej bedzie spedzal wiekszosc czasu Edytowane 14 listopada 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 tylko dlaczego większość tych nowych zabawek ma uprzykrzać życie pilotom heli ;( to nie sprawiedliwe Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 mp7! Szkoda tylko że będzie dostępne tylko dla technika. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) napisze tez tu, gdyby ktos nie zagladal w temat ps4:"the PS4 can broadcast all game audio (and voice chat) to the audio/mic jack on the DualShock 4, which is compatible with all headphones and mobile headsets using 1/8 inch audio adapters — though enabling game audio output on the DualShock 4 disables all audio via HDMI and optical out."czyli moj plan z graniem z duzymi sluchawkami nalozonymi na tego malego gown.ianego headseta wlasnie legl w gruzach... Edytowane 14 listopada 2013 przez tommi Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 A nie wiadomo już kiedy patch będzie związany ze słuchawkami ? Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 tylko dlaczego większość tych nowych zabawek ma uprzykrzać życie pilotom heli ;( to nie sprawiedliwe Bez przesady. Smigła są praktycznie nie do ugryzienia . Strzałem z czołgu nawet się nie zdejmuje. Te małe popierdułki jak się kreci to już w ogóle porażka a Ty narzekasz. Tylko inne latadła mogą pocisnąć albo własne umiejętności jak się ładuje w jakiś słup energetyczny, Z(pipi)ane to są czołgi, niszczy je wszystko: śmigła, jety piechota to już pierdnięciem zdmu(pipi)e taki czołg, nawet miny zrobili mniej widoczne,do tego mniej zwrotne mobilne są.Zagrożeniem są żadnym a taki Zielu jeszcze narzeka jak najczęściej w jednym śmigle całą rundę spędza. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) moim zdaniem smigla wcale nie sa trudne do sciagniecia, trzeba tylko uzyc odpowiednich srodkow Oto one: 1) p-lotka: nimi trudno piechociarza zabic, ale w walce z heli to jest po prostu masakra i rzez niewiniatek. Heli bojowe NIE MA ZADNYCH SZANS z p-lotka, jesli jest przez chwile na otwartym terenie i nie moze sie schowac za jakims budynkiem. Wczoraj rozwalilem takiego w mniej wiecej 3-5 sekund, z grubsza liczac od pierwszego wystrzalu do eksplozji (ok, jest jeszcze opcja, ze trafialem do tej pory na leszczy nie majacych odblokowanych odpowiednich srodkow obrony- zobaczymy z czasem jeszcze). 2) inzynier ze stingerem: co prawda killi za duzo tak nie wpada, bo gnoje zawsze wyskakuja przed trzecim trafieniem, ale polatac taki nie ma szans- wystarczy jeden inzynier (zwlaszcza z nabitym ulepszeniem "Przeciwpancerny"), zeby go sprowadzic na ziemie, o kilku nie wspominajac 3) SRAW czy cos naprowadzanego laserem: tu juz jest troche trudniej oczywiscie, bo potrzebna jest wspolpraca dwoch osob, ale jak ona jest to tez jest dobrze Jedynie czolg ma przesrane przeciwko heli- tu sie zgadzam absolutnie. Generalnie czolg to straszna lipa w tej czesci- powinien byc najpotezniejszy pojazd, a wyszedl tak jak piszesz chlopiec do bicia obrywajacy ciegi z kazdej strony. Dla mnie porazka- prawie nie wsiadam do tego badziewia. Edytowane 14 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 To chyba bardziej zalezy jak kto gra, jesli sie stoi czolgiem w miejscu i tylko strzela to jase ze predzej czy pozniej sie dostanie baty, albo jak sie jezdzi po otwartym terenie, w bf3 nie mialem problemow z roz(pipi)aniem czolgu helikopterem, i tutaj nic sie nie zmienilo w tym temacie, kazdy pojazd mozna rozwalic na kilka sposobow i tak powinno byc. Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 A macie panowie juz jakas ulubiona giwere? Wczoraj chcialem pograc z wami to skonczylo sie na tym ze gralem sam, bo w prywatnych druzynach siedzieliscie Cytuj
walek 96 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 A macie panowie juz jakas ulubiona giwere? Po dzisiejsze sesji, ktora trwala ponad 15 minut, moja ulubiona bronia jest QUIT GAME. Skonczylem runde, czekam na kolejna, a tu lipa. Ekran ladowania non stop, zwiecha... Choj wam w d*(pe DICE! BF4 to w tej serii MOnt Everest frustracji i w(pipi)ienia, shit pod kazdym wzgledem. Moj kumpel byl w siedzibie DICE, i cyknal tam fotke. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Kabotyn, moze Ty masz jakis problem z konsola po prostu? Ja wczoraj caly wieczor wsparciem cisnalem- odblokowalem w koncu wszystko i odpukac zadnej zwiechy nie bylo, ale trafilem na cos dziwnego: nie moglem ustawic dwoch ostatnich zestawow perkow. Mimo, ze byly odblokowane, to nie dalo sie ich ustawic. Co jeszcze dziwniejsze, w battlelogu sobie ustawilem i mialem obrone okreznicy, a w grze byla ustawiona zwykla obrona. Nie kumam... Edytowane 15 listopada 2013 przez tommi Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Tez gralem supportem wczoraj i wreszcie mam C4, zwiech nie mialem ale raz mnie rozlaczylo z serwerem z jakiegos powodu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi