Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja naparzam z G36C. Z odpowiednimi dodatkami strzela się z bardzo małym odrzutem. Jedyny minus to niewielki zasięg, ale nie przeszkadza mi to szczególnie bo zawsze staram się być w centrum akcji. Assaultem grałem M416, ale teraz dla tej klasy też ustawiłem G36C. Generalnie karabinki są 1 klasa. Czekam na MP7 i Magnum :)

Opublikowano

Co do HS to nadal będzie można dać mic na słuchawkę BT (zwykłą na jedno ucho od tel. kom.) a output na other device (czyli np duże słuchawy)?  Bo sam już się zgubiłem co oni z tymi HSami wyprawiają...

Opublikowano (edytowane)

no wlasnie niby nie.

BT w ogole nie dziala. Mozesz wprawdzie podlaczyc kablem dowolne sluchawki czy headseta do pada, ale wtedy zadne inne wyjscie (optyczne, HDMI) nie bedzie dostawac sygnalu.

dla mnie to porazka- prawdopodobnie bede do czasu patcha bez hs na normalnych sluchawkach cisnal, bo grania w mono na tej jednej smiesznej sluchaweczce sobie nie wyobrazam jakos...

Edytowane przez tommi
Opublikowano (edytowane)

mi nalicza normalnie. 

Gaymorów mi nie naliczalo na poczatku, dopoki ich rowniez u wsparcia nie odblokowalem, ale teraz juz ok z nimi wszystko (te wczorajsze tez naliczylo, Gesior :D)

Edytowane przez tommi
Gość Orzeszek
Opublikowano

singiel w b4 to dramat,  poza fajerwerkami graficznymi to nic tam nie ma.

Opublikowano

Samolot też był fajny,w singlu był skok z demawendu?

byl skok ze spadochronem z samolotu, w czasie ktorego przewodni motyw muzyczny zagrali- dla mnie najbardziej epicki fragment calej kampanii, az ciary po plecach szły. Kilka razy to sobie zapuszczalem.