Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

No widzisz jakbyś dołączył do elity FB  ;) byłbyś na bieżąco. Przecież będziemy tolerancyjni jeśli znajomym udostępniasz na FB Ona tańczy dla mnie i inne szroty. My  nie oceniamy my słuchamy ;)

wystarczy mi elita forumowa ;)

jak juz chyba komus wspominalem, jestem zdecydowanym przeciwnikiem facebooka, energii atomowej oraz gołąbków  ;) jedyne, co moze mnie zmusic do zalozenia tam konta, to wlasnie share na ps4, ale mam nadzieje, ze dadza alternatywe w postaci YT i nie bede sie musial posuwac do tej ostatecznosci  ;)

Edytowane przez tommi

2xp dla Premium przesuniety na 7-8grudnia.

We continue to work hard to further increase the stability of Battlefield 4, and if you have yet to hear about our Battlefield 4 Player Appreciation program head here [battlelog.battlefield.com] for all the info, including Double XP for all Battlefield 4 players between Nov. 28 – Dec. 5. Seeing as this now overlaps with a previously planned Double XP weekend for Battlefield 4 Premium players, we are moving back the exclusive Double XP event for Premium members to the weekend of Dec. 7.

This way, all players can take part in the Player Appreciation 2XP event, while Premium members [battlelog.battlefield.com] still will get an exclusive 2XP weekend. We will get back to you with exact start and end times for these.

Playstation 4 Draw Distance Issues. Jeden z bledow w bf4 na ps4:

r6b6xZg.gif

Nie podoba mi się Altai Range i Silk Road (choć ta rokuje, bo w dominacji przypomina Kanały z trójki) jak dla mnie idealne pod snajperów, czyli nie dla mnie :] Natomiast dwie pozostałe przypominają mapki z BC2, chętnie je obczaję :]

Z tego co widzę Xbox One dostał najpierw drugi dodatek - Second Assault (reszta musi poczekać do stycznia) a teraz razem z pozostałymi dostanie pierwszy - China Rising.