Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Mi chodzi teraz juz piekne,sciagnelem 35 giga i pogralem troche w multiplayer i jednym slowem Rzeznia.

Na conquest large,to taka sieka,ze bania mala.Wszytsko chodzi tak plynnie ale gra crashuje;/ I traci polaczenie z BL.

Przespasc pomiedzy ps3/ps4

Bez płyty z ps3 nie będzie chciał zastartować ściągania, potem można ją wyciągnąć i grać w coś innego.

Grafika mnie roz(pipi)ała, jest ostra jak brzytwa, wszystko śmiga  płynnie, więcej ludzi na mapach, więcej flag. Mamy wreszcie pełnoprawnego BF na konsolach. Żeby nie było tak słodko po pięciu minutach mnie wywaliło z gry.

Strzelanie na L2 i R2 jest i zawsze było mega słabe. Kto nie rzuci przy pierwszym celowaniu granatem ten ma ode mnie flaszkę.

Niestety sobie dzisiaj chyba nie scigane, Battlefield 4 Discount unavailable. 

Cholera jasna, myslalem ze zimportuje znajomych. A tu lipa! 

Nawet nie moge zpraszac do znajomych (jestem online caly czas), bo wyskakuje jakis blad. Pogralem troche w Killzone. Grafa, czysty obled! :) Teraz podpinam DS4 do PS3 i odpalam Bf3 :)

Edytowane przez walek

Bez płyty z ps3 nie będzie chciał zastartować ściągania, potem można ją wyciągnąć i grać w coś innego.

Ja nie nie moge sciagnac. Wlozylem plytke do napedu, wyskakuje komunikat ze nie czyta plyt z PS3. Wchodze do PS Store, upgrade z PS3 do PS4, i nic nie wyskakuje pod spodem :(

oczywiscie jako plebs bez konsoli moge sie wypowiedziec tylko czysto teoretycznie, ale...

zarowno na mojej ulotce z kodem rabatowym jak i w ps store po jego wklepaniu widniala jednoznaczna informacja, zeby przy odpalaniu sciagania bf4 na ps4 upewnic sie, ze plytka z wersja na ps3 nie znajduje sie w napedzie ps4, bo moze to spowodowac problemy z pobieraniem.

Dopiero po pobraniu i zainstalowaniu trzeba wlozyc plytke z ps3 i odpalic gre.

Edytowane przez tommi