walek 96 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Tez znalazlem ta informacje, gdy w koncu odnalazalem na PSS BF4 discount. Plytke wycignaalem, ale wciaz nie mozna scigac... UNAVAILABLE. Demo FIFY sciagam bez problemow. Moze cos zle robie? Aktywowales kod tomii z poziomu Ps3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Jakies 10 razy w dziale ps4,tutaj Zielu pisal,na blogu ps eu,na neogaf,forum polygami i pewnie jak poszukasz to i na pudelku bylo pisane,opcja upgradu jest WYLACZONA do odwolania. Edit: Dokladnie 4 posty temu Zielu pisal. Edytowane 30 Listopada 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) ciach Edytowane 30 Listopada 2013 przez tomci23 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) Dobra panowie jako że wstałem o 5 rano by sobie pograć więc czas na moje przemyślenia Grafika to jest to czego oczekiwałem, woda i refleksy świetlne to coś pięknego. Wybuchy jak prawdziwe. Aha szkoda że wszyscy z marszu mają ustawione włączone HS nawet jak ma się kabelek odłączony. Niestety jak dla mnie ciasne mapy jak więzienie to jakaś rzeżnia i nie wiem jak można się było podniecać taką ilością graczy, za to duże otwarte mapy to mistrzostwo świata boże tam co chwilę się coś dzieję. Spadków animacji ani doczytywania tekstur nie uświadczyłem co do strzelania z R2 które tak chwaliłem to rzeczywiście sprawdza się świetnie jak gramy żołnierzem ale jest utrapieniem jak wsiadamy do pojazdów. Zresztą dziś wbijam się na poligon i testuję ustawienia sterowania. Aha. zaniki dzwIęku są jeszcze częstsze niż w na PS3, zwłaszcza na mapie linii kolejowej Edytowane 30 Listopada 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Tez znalazlem ta informacje, gdy w koncu odnalazalem na PSS BF4 discount. Plytke wycignaalem, ale wciaz nie mozna scigac... UNAVAILABLE. Demo FIFY sciagam bez problemow. Moze cos zle robie? Aktywowales kod tomii z poziomu Ps3? ja wszystko z pc robilem- nie mialem juz wtedy ps3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja odpaliłem grę dopiero dzisiaj rano, ten czas pobierania był długi.... co najmniej długi. Najważniejsze, że już jest. Pierwsze co się rzuca w oczy to tak jak piszecie - GRAFIKA! na która tyle czekaliśmy. Miazga po prostu. Wpadłem na chwile na serwer, pobiegałem, wpadło 5-6 blach. Warto było. Jako, że z ekipa gra zyskuje jeszcze więcej, wieczorem poczuje prawdziwą moc Teraz tak szczerze, naprawdę aż tak bardzo podoba Wam się ten Killzone? Ja nie dostrzegam tej za(pipi)istości. Po pierwsze nie podoba mi się to co twórcy zrobili z tą grą. Przeszedłem wszystkie części z wyjątkiem Najemnika i ta część jak na razie wypada najgorzej i nie uważam żeby coś uległo zmianie... Killzone 2 był rewelacyjny, a tu...? Chyba przesadzili z tymi kosmicznymi motywami (przynajmniej w moim odczuciu). Miejscami czuje się jak w Dead Space, wychodzę na powierzchnie, a tu z kolei Mass Effect (którego nie trawie!). Druga sprawa to ta grafika, jest naprawdę ok ale żeby to jakieś przepięknie było? NIeee. 100% razy bardziej podoba mi się grafika w BFie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 W BF jak dla mnie jest bardziej realistyczna, KZ jest taki przerysowany i kolorowy Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 obsluguje w ogole moze ten BF albo jakas inna gra na ps4 tryb 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 (edytowane) kuzwa jak dzis was nie bedzie to ch.j gumis pryksio i lorac nie zawiedli. kozbinio zydzi na psn wiec tez spitolil;) Edytowane 30 Listopada 2013 przez danielskii Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 kuzwa jak dzis was nie bedzie to ch.j gumis pryksio i lorac nie zawiedli. kozbinio zydzi na psn wiec tez spitolil;) Grałeś ? i jak wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 obsluguje w ogole moze ten BF albo jakas inna gra na ps4 tryb 3D?Obecnie tylko Trine2. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 kz festiwal kolorkow troche mnie odrzucil liczylem na brud syf jak w kz2 ale bf4.... miazga mapy to jest to! ciesze sie ze nie widzialem na ps3 bo wielki szok dla mnie. sterowanie teoche ciezko raz ze spora przerwa dwa ze zmienione wiec szedlem co mecz na rekord 1:12 etc:) ale warti bylo posiedziec dla glupoli na czacie. o 4 nad rane opowiadalem zonie historie sciegna kozbinia:) bajka dzis znowu odpalamy impreze i giercujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Sprzedam DLC Chińska Nawałnica PS3/PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 kuzwa jak dzis was nie bedzie to ch.j gumis pryksio i lorac nie zawiedli. kozbinio zydzi na psn wiec tez spitolil;) (pipi)a dalej ten kod nie działa. dla mnie objawieniem jest cross game chat - Wy sobie ciupiecie w BFa, ja ciągnę singla kz, który jest naprawdę piękny, nie kumam o co Wam biega. tak czy tak fajnie dzielić się wrazeniami na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Wbiliśmy na mapę z jakimiś wzgórzami, zrespiłem się w heli i zamiast strzelać to sobie widoki oglądałem, gram narazie tak, że aż się wstydzę xD kilkanaście miesięcy przerwy od BF i skill gdzieś tak na poziomie -2 ;] kończę sniadanie i na serwer. Pewnie już o tym pisaliście 100 razy przy okazji wersji ps3 ale fajnie wprowadzili blachy państw do ustawienia, Litwin wykrakał ;p Ja chcę strzelanie pod R1 kuhwa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 jak narazie to jest jeden minus tego ps4, nie wiem czy to tylko w BFie czy w ogole ale ni (pipi)a nic sie nie da zrozumiec na tych HSach, tnie non stop Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 ??? wczoraj siedzielismy razem 3h i wszystko wsio chodziło. tylko nie ingame chat, tylko "impreza" w xmb (poza grą) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgadza się, czysto i bez żadnych zaciek słychać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 ahaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Ja nie kumam tego ściągania BF'a i opcji z płytą czy bez. Zassałem grę (coś tam ok 6GB) bez płyty w środku. Pojawiły się dwa pliki do zainstalowania: update i właściwa gra. Daje na update a tu info, że bez płyty ani rusz. No to wsadziłem ją do napędu, pojawiło się menu gry a tam, że w singla moge już grać natomiast pełna wersja gry 27% i rośnie. To jak to jest? Gdzie te 30GB do ściągnięcia? W zakładce pobieranie nic nie widać a mimo to procenty rosną. No i druga sprawa w paszczy siedzi cały czas płyta bo tak każe konsola. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Reszta sie pobiera w tle i do tego czasu masz dostepnego tylko singla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dobra. Dzięki. Jeszcze jedno pytanie: jak Wam wyświetlam się na friend liście? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Marcin Ochlejus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 No właśnie. Nie wiem dlaczego, ale przecież wcześniej miałem chyba Gęsior albo MG77MG. jak to kuźwa zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 No właśnie. Nie wiem dlaczego, ale przecież wcześniej miałem chyba Gęsior albo MG77MG. jak to kuźwa zmienić? w opcjach logowania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi