rob1979 55 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wczorajszy wieczór wreszcie nieco przypominał początki BF3 - cała masa ludzi (momentami chyba ze 12 znajomych i znajomych znajomych grało na serwerze), dużo gadania, mało sensownego grania i ciągłe błędy krytyczne wywalające do menu konsoli. Problemy z dźwiękiem, o których pisał mclusky występują naprawdę często ale są mniej upierdliwe niż (ZNOWU!!!! KUR#%$^#A, JAK PRZY BF3) nie działający VOIP w grze. Przez ten cross-game chat zwany IMPREZĄ i tak nie słyszę praktycznie żadnych dźwięków z gry bo tv gra cichutko (wszyscy śpią). Podsumowując - IMPREZA jest fajna ale przy graniu w BFa się nie sprawdza bo gadają ze sobą ludzie z różnych składów a nawet przeciwnych drużyn a to nie sprzyja zespołowemu graniu i budowaniu "team spirit" Niby można zakładać IMPREZY zamknięte i zapraszać tylko ludzi ze składu ale w sytuacji, kiedy co 10 min ktoś zalicza zwisa i w jego miejsce wskakuje ktoś inny - nie ma to sensu. Problemy ze wspólnym (5-osobowym) wchodzeniem na serwer to jakaś kpina i regres w stosunku do BF3. Tak więc w kwestii taktycznego, zespołowego grania developer zapewnił nam: - problemy z dźwiękiem i VOIPem - ciągłe "zwisy" - brak wsparcie dla zespołowego wchodzenia na serwery EA and DICE to zwykłe kłamliwe ściery a ich bełkot o promocji drużynowego, taktycznego grania to w obliczu opisanych powyżej błędów żenada i żałość. I tak będę grał przez najbliższe 600h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Łuhu! Dziś latałem pierwszy raz Jetem. Przez super płynność strasznie się dziwnie czułem kontrolując ten pojazd. Dzięki padowi, płynności i mega grafice jest to cholernie satysfakcjonujące. Powalają zwłaszcza te mapki, w których można latać pomiędzy budynkami. mam to samo a do tego dochodzi dziwne sterowanie przepustnicą. proponuje ci zmniejszyć czułość analogów na jak najmniejszą na czas latania.... szkoda że nie ma osobnego paska czułości na maszyny ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Dołączanie do squadów nadal padaka. Brak kolejki to padaka do kwadratu. Wyszukiwanie serwerów to padaka do sześcianu miszcz XD Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Jutro PS4 i PC dostają patcha Oraz przypominam że mam do sprzedania DLC Chińska Nawałnica Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Ja narazie nie mam premium, wiec moge sie skusic and DLC. Co maja naprawic w tym patchu Zielu? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 PS4 patche aktualizacja pojawi się zaraz po północy czasu Europejskiego (cokolwiek to znaczy ) Fixed the "one-hit kill" bug where bullets were sometimes applying their damage multiple times to a character. This could lead to firefights where normal rifles sometimes dealt one-shot kills, which is not as designed.- Fixed a crash that could occur when having a very large amounts of Friends- Enabled audio in PS4 video captures Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wywala mnie częściej niż w wersji na PS3. W(pipi)ić się można . Na trzy mapy jakie dziś zagrałem z dwóch wywaliło. Wczoraj i przed wczoraj to nawet nie pamiętam czy jakąś dograłem końca. Co to (pipi)a jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Co do patcha to powiedziano mi że źle to przetłumaczyłem, więc daje jak oryginalnie piszę kiedy patche wchodzi The next PS4 game update will go live on Dec 3. It will go live in the afternoon EU time Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 po poludniu czasu europejskieg - dokladnie Mnie dzisiaj wywalilo dwa razy z tej samej mapy - locker i jeszcze raz z jakiejs innej, no (pipi)a mac. Jak mam dobry wynik to soe modle zeby sie mapa skonczyla i zeby mnie nie wywalilo przed koncem Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wiem że jest to wnerwiające te zwiechy ale jeśli to pocieszenie to nie tracicie wyników Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Wiem że jest to wnerwiające te zwiechy ale jeśli to pocieszenie to nie tracicie wyników Ale baretkę MVP tak... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) Wiem że jest to wnerwiające te zwiechy ale jeśli to pocieszenie to nie tracicie wyników Ale baretkę MVP tak... Satysfakcje z gry również. Czym więcej marudzę i narzekam to tym lepsze boosty dostaje , na dniach pęknie setka Edytowane 2 Grudnia 2013 przez Bronas_ Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 (edytowane) najgorsze przy zwiechach to jest jak sie serwer zapelni zanim sie konsola/gra zrestartuje i nie da sie potem z powrotem do ekipy dolaczyc- siedzisz w menu, marnujesz czas i sie w(pipi)iasz tylko... Edytowane 2 Grudnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 czego to jest wina ? serwerów, konsoli? Seta wbita 137 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Seta wbita 137 godzin pff ja ostatnio 2 sety w pięć minut wbiłem A tak serio to gratuluję, liczyłem, że będę pierwszy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 szybko wpadło supeR! Teraz czekamy na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Seta wbita 137 godzin ladnie pocisnales, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Skoro już po akademii na cześć Bronasa to muszę powiedzieć, że grałem wczoraj kilka meczyków w trybie RUSH i ZERO zwiech. Włączam CQ i wywala mnie z gry. Oto wielka tajemnica Battlefielda 4: CONQUEST JEST ZYEBANY! Edytowane 3 Grudnia 2013 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Na dominacji też bez zwiech. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) Mnie dwa razy wywołało wczoraj. Tak jak mówił Kabotyn - dobrze, że wyrzuca tylko do menu, a nie jak w przypadku BF3 trzeba było robić reset konsoli... Nawalnica już dostępna to znaczy, że dzisiaj ogarniamy nowe mapy Edytowane 3 Grudnia 2013 przez gums19964 Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 pany to grajmt szturm poki nie naprawia rego z(pipi)anego cq! obiecuje nie napierdLac tyle na czacie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) szturm jest naprawdę bardzo fajny, w B3 nie grało mi się tak dobrze tego trybu. Nie pamiętam już z kim dokładnie (Zielu chyba był, może Gęsior) ale w niedzielę albo w sobotę graliśmy unicestwienie. Powiem szczezrze, że bajka. Jak ma się ekipę, jest to jeden z lepszych jak nie najlepszy tryb do współpracy. Robiliśmy fajne akcje z transportowane tej bomby helikopterem, łodzią - wszystkim co mieliśmy pod ręką. Tryb wypada jak najbardziej pozytywnie. Edytowane 3 Grudnia 2013 przez gums19964 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 (edytowane) jak to jest- kod na dlc z pudelka na ps3 bedzie dzialal rowniez na ps4?? Gdyby ktos ta Chinska Nawalnica byl zainteresowany, to zapraszam tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=3766964446 (strona z aukcja powinna sie pojawic w ciagu godziny) Licytacja od 1 PLN. Dla forumowcow "Kup teraz" w promocji za 30 PLN @Kaczor: jesli przez te 3 dni kod nie pojdzie, to jest Twoj (o ile jestes zainteresowany) Edytowane 3 Grudnia 2013 przez tommi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Gratulacje bronas! Meta, seta, garaleta... wczoraj stało się coś co można porównać do wygrania w totka. Skrzynka zaopatrzeniowa zrzucona przez commander'a trafiła centralnie w moja banke. Ogromna mapa, 64 graczy, i akurat mnie trafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi