SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 kiedy wyjdzie patch na PS4 ? ktoś wie ? Jeszcze nie wiadomo bo poddali go dodatkowym testom, trochę to żenujące bo patch zmienia tylko TRZY pierdoły a i z tym mają problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 myslalem, ze naprawia brak dzwieku czasami i wychodzenie konsoli do dasha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 A broken save'y z singla kiedy naprawią? Chciałem go skończyć, ale ostatnio mi zepsuło sejwy na 5 misji (crash + potem brak zapisanego postępu...). Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dodatek niby jest ale go nie ma , na dodatek ściągnełem na wszelki wypadek jeszcze raz premium bo przy ich zdolnościach kto wie. I dopiero po ponownym ściągnięciu patcha mam znaczek PREMIUM obob BF w menu, ale dodatku jak nie było tak nie ma. Co d zmian w patchu to podawał stronę lub dwie wcześniej nie będę info powtarzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 kiedy wyjdzie patch na PS4 ? ktoś wie ? Jeszcze nie wiadomo bo poddali go dodatkowym testom, trochę to żenujące bo patch zmienia tylko TRZY pierdoły a i z tym mają problemy. Fixed the "one-hit kill" bug where bullets were sometimes applying their damage multiple times to a character. This could lead to firefights where normal rifles sometimes dealt one-shot kills, which is not as designed. - Fixed a crash that could occur when having a very large amounts of Friends - Enabled audio in PS4 video captures to zdecydowanie nie są pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dla mnie są bo za przeproszeniem mam w (pipi)e to że ktoś sobie nagrywa materiał bez dźwięku. - NA WROGIEJ Transmisji przy rozpoczęciu rundy pojazdy są zapadnięte pod ziemię o kilka centymetrów i doczytują się na początku paskudnie tekstury - A dalej zanika dźwięk w grze - Netcode nadal nie tknięty - a o serwerach nawet nie wspomnę bo jest coraz gorzej i lagują już nawet europejskie serwery ale tu akurat pretensję do EA i WIELE WIELE WIĘCEJ Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ech, niezla lipe odwala EA. U mnie czasami jak jezdze buggie, to nie slysze dzwiekow w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nadal nie mozna sciagnac Chinczykow, pisze ''juz dostepne'' ale jak klikne w to to wyskakuje data 3.12.2013 a sciagnac i tak nie mozna, no (pipi)a mac to jest jakas kpina Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Koleś już gra w mapki z dlc na PS4. http://www.twitch.tv/mrp1980 Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ech, niezla lipe odwala EA. U mnie czasami jak jezdze buggie, to nie slysze dzwiekow w grze. Jeździsz szybciej od dźwięku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprutus 3 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Panowie szybka piłka warto brac na Ps3 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jeżeli nie masz w bliższej perspektywie zakupu PS4 to tak, warto. Bo i tak nie masz nic lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Warto na miesiąc by potrenować, by potem przesiąść się na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Jeśli w najbliższym czasie nie kupujesz ps4 sprutus, to zdecydowanie nie bierz bf4. Polecam bf3, gra naprawiona, grywalna i miodna. Bf4 to na current-geny pre alpha crap z masa błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Wyjątkowo zgadzam się z Kabotynem - nie bierz na PS3. Bardziej polecam BF3 albo BFBC2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie słuchaj kabotyna bo zagrał na PS3 parę godzin, nie mógł skakać i nas nożować jak w trójce to się zniechęcił. Nie słuchaj też mcluskiego, nie mogło być tak źle skoro na PS3 prawie wbił ostatni poziom. ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 AE zasluguje po raz kolejny na tytul najgorszej firmy w stanach, po tym co dostalismy w Bad Company i BC2 poprostu nie wierze ze DICE moze wydac tak zbugowana gre na kazdym kroku, i na dodatek czlowiek placi za premium i w zamian dostaje tylko wiecej problemow, (pipi) A ich mac. Mam teraz takiego nerwa przez to china rising ze szkoda gadac, MOZNA sciagnac plik 1mb china rising juz z PS store, wchodze do gry a tam wyskakuje mi informacja ''dziekujemy za zrealizowanie kodu china rising, DLC bedzie dostepne do pobrania w grudniu z ps store'' ????? Co to (pipi)a ma byc ? Oto co znalazlem The PS4 game update that was originally meant to go live Dec 3 is undergoing some additional testing and will be rescheduled for a later date. We will get back with final details as soon as we have verification that the update is good to go. http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/BF4-PS4-China-Rising/m-p/1942675#U1942675 FIUTY! Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie słuchaj kabotyna bo zagrał na PS3 parę godzin, nie mógł skakać i nas nożować jak w trójce to się zniechęcił. Nie słuchaj też mcluskiego, nie mogło być tak źle skoro na PS3 prawie wbił ostatni poziom. ;] Wbiłem bo miałem nie mieć PS4 na premierę. Nie ma tragedii na PS3 jeśli nie przeszkadza Ci chrupiąca animacja i słaba grafa. Poza tym nieźle się łupie i nauka nie pójdzie w las bo statsy można przenieść na PS4 (bez tego pewnie bym to olał). Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) AE zasluguje po raz kolejny na tytul najgorszej firmy w stanach, po tym co dostalismy w Bad Company i BC2 poprostu nie wierze ze DICE moze wydac tak zbugowana gre na kazdym kroku, i na dodatek czlowiek placi za premium i w zamian dostaje tylko wiecej problemow, (pipi) A ich mac. Mam teraz takiego nerwa przez to china rising ze szkoda gadac, MOZNA sciagnac plik 1mb china rising juz z PS store, wchodze do gry a tam wyskakuje mi informacja ''dziekujemy za zrealizowanie kodu china rising, DLC bedzie dostepne do pobrania w grudniu z ps store'' ????? Co to (pipi) ma byc ? Oto co znalazlem The PS4 game update that was originally meant to go live Dec 3 is undergoing some additional testing and will be rescheduled for a later date. We will get back with final details as soon as we have verification that the update is good to go. http://answers.ea.com/t5/Battlefield-4/BF4-PS4-China-Rising/m-p/1942675#U1942675 FIUTY! Ale przecież pisałem o tym parę stron wcześniej, a dwa że liczy się to patcha a samo DLC powinno być dostępne a nie jest. Aha by was pocieszyć z samym DLC też jest problem na PC wywala graczy jak tylko wejdą do gry, a na 360 nie mogą gracze znaleźć serwerów z DLC Znacie mnie prawie wszyscy i wiecie że zawsze broniłem DICE ale to (pipi) PRZESTAJE BYĆ ZABAWNE I ICH PARTACTWO DOPROWADZA MNIE DO CORAZ WIĘKSZEJ FRUSTRACJI !!!! Dobra w końcu ściągam te DLC waga 3,8 GB Edytowane 4 Grudnia 2013 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Też pobieram, no to dzisiaj może w koncu pogramy o ile nie bedzie jakiś problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) gadacie wszyscy jak narkomani, ktorym sie dostawa kolejnej dzialki spoznia, a diler ogolnie wali w gume z jakoscia towaru tylko patrzec, jak kogos pozabijaja Edytowane 4 Grudnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tommi sam wiesz jak jest Wczoraj gadki z Łebim i Danielskim to już był lekki hardcore. Na dobranoc każdy sobie życzył aby spi.erdalał i ciepły ptaszek w pupkę czy jakoś tak. Dobrze było Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 lebi snila mi sie twoja wątroba! Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ok, juz mi lepiej, sciaga sie. Pol godziny i mozna smigac, ale i tak nalezy im sie karny ku tas za to cale zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Przy bf4 miałem nie pić ale jak sobie nie golnąć skoro 20 min czeka się na możliwość wbicia do ekipy po wcześniejszym załapaniu zwiechy. Dobrze chociaż, że nie trzeba samej konsoli restartować... Robal, robala robalem pogania ale gra się bardzo przyjemnie, wzorem bf3 już za rok dostaniemy finalnego beefa czwartego hehe Swoją drogą bf wykańcza, pękają wątroby, wzrok błyskawicznie się psuje nie mówiąc już o ryzyku "upadku ze schodów" gdy któraś z żon przeczyta porady Kabotyna hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi