Opublikowano 4 grudnia 201311 l Panowie dziala Wam PSStore? Mi wywala błąd połaczenia a chcialem premiuma kupić i dlc zassać.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l zadziałało. premium kupione, wpisałem w wyszukiwarkę china i znalazł od ręki. zasysam
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Frostbite 3.0 ale tekstury dalej się wczytują, to już od czasów Bad Company, czyli długo. Te ich silniki to tylko więcej pudru co roku. Tyle narzekania. Pograłem dobrych kilka godzin w różnych porach i muszę przyznać, że nic nie rozłącza, nie wiesza i nie laguje. Być może mam szczęście jako 1/100.000 ale czytałem gdzieś na zagranicznym forum o problemie z NAT w routerze. Być może tu tkwi problem.
Opublikowano 4 grudnia 201311 l No widzisz ja np. prawie nie odczuwam wczytywania tekstur (do dziś ) to co zobaczyłem w trybie walki powietrznej wołało o pomstę do nieba wszytko się doczytywało aż musiałem wyjść z tego trybu bo tak byłem w(pipi)iony,
Opublikowano 4 grudnia 201311 l Ja nie wiem, gram od ery pierwszego plejaka, i za chooja nie moge sie przyzwyczaic do tych wkleslych analogow. Szczeglnie mam problemy kiedy gram snajperka. Jednak znalazlem na to rozwiazanie. w postaci wypuklych nakladek. Polecam tym, ktorzy maja trudnosci z nowymi analogami. Naprawde jest lepiej, przynajmniej dla mnie. Tutaj link do fotki. Obrazka nie moge wstawic bo sa jakies problemy z "rozszerzeniem". Edytowane 4 grudnia 201311 l przez walek
Opublikowano 4 grudnia 201311 l (pipi)a, Kabotyn, Ty jakis na opak jestes ostatnio Moze jeszcze L2/R2 sobie zeszlifuj na wypukło, zeby tez przypadkiem zbyt ergonomiczne nie byly Edytowane 4 grudnia 201311 l przez tommi
Opublikowano 5 grudnia 201311 l 100 wbita, mogę opróżnić shit bucket Zajęło to około 150h bez szczególnej spinki. Bez sensu. Nigdy nie "przeszedłem" tak szybko multi
Opublikowano 5 grudnia 201311 l gratulacje, mclusky ehehe, 150h w 5 tyg., czyli srednio ponad 4h dziennie (wliczajac niedziele i swieta)- faktycznie, zero spinki Edytowane 5 grudnia 201311 l przez tommi
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Trochę chorowałem, a poza tym Gęsior straszy, że od kwietnia już nie pogram dlatego wykorzystuję ostatnie beztroskie chwile
Opublikowano 5 grudnia 201311 l 100 wbita, mogę opróżnić shit bucket Zajęło to około 150h bez szczególnej spinki. Bez sensu. Nigdy nie "przeszedłem" tak szybko multi :confused: Przejść multi, dobre :] Edytowane 5 grudnia 201311 l przez Pryxfus
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Trochę chorowałem, a poza tym Gęsior straszy, że od kwietnia już nie pogram dlatego wykorzystuję ostatnie beztroskie chwile a co sie w kwietniu ma dziac? znowu jakis kalendarz indianski sie konczy czy udalo Ci sie gola strzelic i potomka sie spodziewasz?
Opublikowano 5 grudnia 201311 l (pipi)a, chwile czlowieka nie ma serwerach i od razu go takie wiekopomne wiesci omijaja gratulacje w takim razie, stary, no i spokojnej ciazy!! Gesior ma calkowita racje- z dzieciakiem na glowie dasz rade max. 40h-80h miesiecznie napierac tyle co nic Edytowane 5 grudnia 201311 l przez tommi
Opublikowano 5 grudnia 201311 l DICE wstrzymało wszystkie prace na pozostałymi projektami do momentu, kiedy uda się poprawić wszystkie błędy w grze. „Po pierwsze, chcemy podziękować fanom za granie i za wspieranie Battlefielda 4” – przyznał przedstawiciel Electronic Arts w oświadczeniu dla serwisu Polygon. „Wiemy, że mamy jeszcze sporo do naprawienia – jest to nasz absolutny priorytet.” „Zespół w DICE pracuje bez ustanku, by zaktualizować grę. China Rising było już w końcowym stadium produkcji, gdy zaczęły się problemy z Battlefieldem 4, więc postanowiliśmy wydać dodatek zgodnie z zapowiedzią, ale nie będziemy zajmować się przyszłymi grami i rozszerzeniami, dopóki nie załatamy błędów. Wiemy, że wielu naszych graczy jest sfrustrowanych, rozumiemy ich. Nie poprzestaniemy, dopóki nie naprawimy tej sytuacji.” Producent zaleca śledzenie oficjalnego forum odnośnie najnowszych aktualizacji. http://www.gameconsolegeek.com/ps4/dice-nie-spocznie-zanim-nie-zalata-bf4/ Lepiej niech się pospieszą.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Sprawa wygląda na bardziej skomplikowaną niż się na początku wydawało. Dobrze, że nie mam teraz czasu by grać, bo pewnie nieźle z wami bym się w(pipi)iał.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Fajnie wygląda granie na PC ;] Adi, nie bierz tego jako chęć rozpętania wojenki, żartuję, żeby było jasne ;] Niezła stronka.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Fajnie wygląda granie na PC ;] Adi, nie bierz tego jako chęć rozpętania wojenki, żartuję, żeby było jasne ;] Niezła stronka. jestem 100% anty PC ale jak grałem singla wczoraj i wychodzę na tę sławną otwartą przestrzeń z ptakami i nagle wywaliło grę na PS4 z komunikatem że błąd nieznany nr 08x7 coś tam coś tam i czy CHCE WYSŁAĆ RAPORT DO SONY CZY DAĆ IGNORUJ to myślałem, że mi się urządzenia popyerdoliły..... takie rzeczy się nawet filozofom nie śniły.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Klient pyta się czy może wpisać kod DLC już teraz ? jak sądzicie przyjmie mu kod ?
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Wpisałem w sklepie przez stronę www i przyjęło. Dostałem potwierdzenie, że kod został przyjęty, ale nie widzę DLC bo nie mam premium.
Opublikowano 5 grudnia 201311 l Klient pyta się czy może wpisać kod DLC już teraz ? jak sądzicie przyjmie mu kod ? kod mu przyjmie, bedzie mial to widoczne w historii transakcji, tylko DLC w wyszukiwarce bedzie mialo poki co status "Niedostepne". Sprawdzone info- nawet print screeny Ci moge podrzucic Architektura PC w całej okazałości ;] ehehehe, to samo chcialem napisac jeszcze tylko windowsa tam brakuje- moze przy kolejnej generacji? Edytowane 5 grudnia 201311 l przez tommi