waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Panowie dziala Wam PSStore? Mi wywala błąd połaczenia a chcialem premiuma kupić i dlc zassać. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Działa. Wpisałem kod na DLC i zapomniałem, że nie mam premium :| Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 zadziałało. premium kupione, wpisałem w wyszukiwarkę china i znalazł od ręki. zasysam Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 ssij Kozbinio! Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Frostbite 3.0 ale tekstury dalej się wczytują, to już od czasów Bad Company, czyli długo. Te ich silniki to tylko więcej pudru co roku. Tyle narzekania. Pograłem dobrych kilka godzin w różnych porach i muszę przyznać, że nic nie rozłącza, nie wiesza i nie laguje. Być może mam szczęście jako 1/100.000 ale czytałem gdzieś na zagranicznym forum o problemie z NAT w routerze. Być może tu tkwi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 No widzisz ja np. prawie nie odczuwam wczytywania tekstur (do dziś ) to co zobaczyłem w trybie walki powietrznej wołało o pomstę do nieba wszytko się doczytywało aż musiałem wyjść z tego trybu bo tak byłem w(pipi)iony, Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Ja nie wiem, gram od ery pierwszego plejaka, i za chooja nie moge sie przyzwyczaic do tych wkleslych analogow. Szczeglnie mam problemy kiedy gram snajperka. Jednak znalazlem na to rozwiazanie. w postaci wypuklych nakladek. Polecam tym, ktorzy maja trudnosci z nowymi analogami. Naprawde jest lepiej, przynajmniej dla mnie. Tutaj link do fotki. Obrazka nie moge wstawic bo sa jakies problemy z "rozszerzeniem". Edytowane 4 Grudnia 2013 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) (pipi)a, Kabotyn, Ty jakis na opak jestes ostatnio Moze jeszcze L2/R2 sobie zeszlifuj na wypukło, zeby tez przypadkiem zbyt ergonomiczne nie byly Edytowane 4 Grudnia 2013 przez tommi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 XD miszcz Ja ogarniam singla i jest duuuuzo powyżej poziomu KZ... Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 100 wbita, mogę opróżnić shit bucket Zajęło to około 150h bez szczególnej spinki. Bez sensu. Nigdy nie "przeszedłem" tak szybko multi Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) gratulacje, mclusky ehehe, 150h w 5 tyg., czyli srednio ponad 4h dziennie (wliczajac niedziele i swieta)- faktycznie, zero spinki Edytowane 5 Grudnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Trochę chorowałem, a poza tym Gęsior straszy, że od kwietnia już nie pogram dlatego wykorzystuję ostatnie beztroskie chwile Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) 100 wbita, mogę opróżnić shit bucket Zajęło to około 150h bez szczególnej spinki. Bez sensu. Nigdy nie "przeszedłem" tak szybko multi :confused: Przejść multi, dobre :] Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Pryxfus Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Trochę chorowałem, a poza tym Gęsior straszy, że od kwietnia już nie pogram dlatego wykorzystuję ostatnie beztroskie chwile a co sie w kwietniu ma dziac? znowu jakis kalendarz indianski sie konczy czy udalo Ci sie gola strzelic i potomka sie spodziewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Mój pierworodny pojawi się na tym padole Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) (pipi)a, chwile czlowieka nie ma serwerach i od razu go takie wiekopomne wiesci omijaja gratulacje w takim razie, stary, no i spokojnej ciazy!! Gesior ma calkowita racje- z dzieciakiem na glowie dasz rade max. 40h-80h miesiecznie napierac tyle co nic Edytowane 5 Grudnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 DICE wstrzymało wszystkie prace na pozostałymi projektami do momentu, kiedy uda się poprawić wszystkie błędy w grze. „Po pierwsze, chcemy podziękować fanom za granie i za wspieranie Battlefielda 4” – przyznał przedstawiciel Electronic Arts w oświadczeniu dla serwisu Polygon. „Wiemy, że mamy jeszcze sporo do naprawienia – jest to nasz absolutny priorytet.” „Zespół w DICE pracuje bez ustanku, by zaktualizować grę. China Rising było już w końcowym stadium produkcji, gdy zaczęły się problemy z Battlefieldem 4, więc postanowiliśmy wydać dodatek zgodnie z zapowiedzią, ale nie będziemy zajmować się przyszłymi grami i rozszerzeniami, dopóki nie załatamy błędów. Wiemy, że wielu naszych graczy jest sfrustrowanych, rozumiemy ich. Nie poprzestaniemy, dopóki nie naprawimy tej sytuacji.” Producent zaleca śledzenie oficjalnego forum odnośnie najnowszych aktualizacji. http://www.gameconsolegeek.com/ps4/dice-nie-spocznie-zanim-nie-zalata-bf4/ Lepiej niech się pospieszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Sprawa wygląda na bardziej skomplikowaną niż się na początku wydawało. Dobrze, że nie mam teraz czasu by grać, bo pewnie nieźle z wami bym się w(pipi)iał. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 http://fixthenetcode.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Fajnie wygląda granie na PC ;] Adi, nie bierz tego jako chęć rozpętania wojenki, żartuję, żeby było jasne ;] Niezła stronka. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Fajnie wygląda granie na PC ;] Adi, nie bierz tego jako chęć rozpętania wojenki, żartuję, żeby było jasne ;] Niezła stronka. jestem 100% anty PC ale jak grałem singla wczoraj i wychodzę na tę sławną otwartą przestrzeń z ptakami i nagle wywaliło grę na PS4 z komunikatem że błąd nieznany nr 08x7 coś tam coś tam i czy CHCE WYSŁAĆ RAPORT DO SONY CZY DAĆ IGNORUJ to myślałem, że mi się urządzenia popyerdoliły..... takie rzeczy się nawet filozofom nie śniły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Architektura PC w całej okazałości ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Klient pyta się czy może wpisać kod DLC już teraz ? jak sądzicie przyjmie mu kod ? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Wpisałem w sklepie przez stronę www i przyjęło. Dostałem potwierdzenie, że kod został przyjęty, ale nie widzę DLC bo nie mam premium. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Klient pyta się czy może wpisać kod DLC już teraz ? jak sądzicie przyjmie mu kod ? kod mu przyjmie, bedzie mial to widoczne w historii transakcji, tylko DLC w wyszukiwarce bedzie mialo poki co status "Niedostepne". Sprawdzone info- nawet print screeny Ci moge podrzucic Architektura PC w całej okazałości ;] ehehehe, to samo chcialem napisac jeszcze tylko windowsa tam brakuje- moze przy kolejnej generacji? Edytowane 5 Grudnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi