Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

Opublikowano

Sam Zielu o tym pisales :P Jakis czas temu.

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 659,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

Wiedziałem bo sam o tym pisałem :) ale coś mi się po(pipi)ało i specjalnie zostawiłem na PS4 zbieranie tych noży i broni. Zamotałem się 

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Chodzi ci o singla? DICE przeciez mowilo, ze trofki z PS3 nie przechodza na Ps4. Kurcze, Zielu.... przejales obowiazki po Zaqu, jako naczelny news'man, i o tym nie wiedziales. :)

Wczoraj na Paracelach odpalilem randomowa rakiete ze SMAW, z jednej wysepki na druga, i bec! Przypadkowo Gesiora zabilem. :)

To był random? No to nieźle farciarzu :) Kuźwa z takiego dystansu :)

Opublikowano

Jaką macie ustawiona czułość pada na ps4?

Opublikowano

wczoraj tez mialem dobra akcje:

jechalem p-lotka, nagle jakis jet przywalil we mnie tak, ze wywrocil mi pojazd na dach :) Jakies dziwne obrazenia mi zaczelo dawac co sekunde, a po chwili eksplodowal.

oczywiscie zgodnie z sugestiami zaraz po ewakuacji wcisnalem share, dalem ta opcje z wrzuceniem, po czym wrocilem do gry i dalem ponownie podwojnie share zeby nowy filmik rozpoczac. Rowniez oczywiscie- (pipi) sie nie nagralo chyba- nie moge tego znalezc...

A po kiego grzyba klikałeś potem dwa razy... Skoro zakończyło nagrywanie poprzedniego pliku, to siłą rzeczy zaczęło kolejny. A tak namieszałeś...

Opublikowano

85%

Opublikowano

domyślne ustawienie (jakieś 25%) minus jeszcze z 5% :)

Opublikowano

Jestem ciekawy jak u Was z celnością na wybranych gnatach. Napiszcie jak Wam się chce. U mnie wygląda to tak wg battleloga. Domyślam się, że jestem cienki okrutnie i nie wiem za bardzo jak tą celność poprawić.

AK 12 - 15,49%

PP-2000 - 13,84%

AKU-12 - 14,97%

UMP 45 - 14,86

AK5C - 15,73

Póki co jak dla mnie najlepszy zestaw pukawek

Opublikowano

Jestem ciekawy jak u Was z celnością na wybranych gnatach. Napiszcie jak Wam się chce. U mnie wygląda to tak wg battleloga. Domyślam się, że jestem cienki okrutnie i nie wiem za bardzo jak tą celność poprawić.

AK 12 - 15,49%

PP-2000 - 13,84%

AKU-12 - 14,97%

UMP 45 - 14,86

AK5C - 15,73

AK12 - 15,29%

AKU-12 - 18.30%

AK5C - 14,99%

PDW w zasadzie nie gram. Lubię mieć broń, którą zdejmę przeciwnika także z 50 metrów. Głównie przez to celność jest jaka jest. Żeby człowiek grał tylko Close Quarters, to pewnie by miał ze 30%.

Nie sądzę, żeby to było szczególnie cienko.

Opublikowano

Kurcze, ale na AKU-12 masz fantastyczne statsy.

Hmmm..nie osiągalne dla mnie. Walisz z niego seriami czy automat?

Opublikowano

Generalnie mam ustawiony na full auto, ale na odległościach większych niż 10 metrów strzelam seriami po 3-4 pociski. Z dodatków mam celownik holo, zielony laser, kompensator i angled grip.

Opublikowano

AUG A3   18%

AK-12      17%

PP-2000  18%

AEK 971  12%

PDW-R    18%

L85A2      16%

AEK slabizna, bo gralem bez nakladki na prawego analoga. Nie potrafie celowac tym "erytrocytem". :)

Edytowane przez walek

Opublikowano

dobra, chyba rozkminilem w koncu to nagrywanie:

zadnego podwojnego wciskania share nie potrzeba- konsola automatycznie po uruchomieniu gry zaczyna na biezaco zapisywac ostatnie 15 min. Wystarczy jedynie w dowolnym momencie raz share kliknac i kazac mu dodac plik- on wtedy go zapisuje na dysku i po powrocie do gry automatycznie dalszy zapis prowadzi (ktory po kolejnym wcisnieciu share w nowym pliku bedzie zapisany).

Proste i skuteczne, a ja sie w jakies kałabangi bawilem...

Edytowane przez tommi

Opublikowano

No właśnie też nie mogłem tego skumać ale z Twojego opisu tez niewiele rozumiem. Powiedzmy ze zaczynam mape i chce od początku rozgrywki do konca miec film np. 10 minut to jak zrobić żeby właśnie taki wycinek materiału byj jednym plikiem?

Opublikowano

po prostu- nie musisz nic robic, na koniec meczu wciskasz tylko share i kazesz mu dodac plik- zapisze Ci wszystko praktycznie od uruchomienia gry az do wcisniecia (chyba, ze to wiecej niz 15 min., wtedy oczywiscie tylko ostatni kwadrans). Potem z menu konsoli wchodzisz w edycje i ew. przycinasz sobie jak chcesz.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

AK 12 - 15,49%

PP-2000 - 13,84%

AKU-12 - 14,97%

UMP 45 - 14,86

AK5C - 15,73

Ja mam:

MTAR-21 - 12.45%

AK 5C - 14.14%

Nie wydaje mi się jednak, żeby to była jakaś miarodajna statystyka. Tym bardziej że w niektórych sytuacjach zdarza mi się wywalić cały magazynek żeby np. sprawdzić czy w zadymionym korytarzu na Operation Locker nie kryją się chłopki z granatnikiem, rpg, albo granatem w ręku. Czasem sobie strzelam do szyb żeby sobie otworzyć przejście, sprawdzam celność broni itp. Trudno wyciągnąć jakiekolwiek wnioski.

Opublikowano

PP-2000 -16.47%

SCAR-H -17.54

AK-12 -18.28

AK 5C -18.67

Jak na narazie tymi gram najczęściej

Opublikowano

ACE 52 CQB - 11.2%

ACW-R - 11.5%

MP7 - 12.24%

AK 5C - 11.98%

SCAR-H - 12.83%

MINA PPANC M15 - 14.1% ;)

widze pewna korelacje z k/d ratio  :D ale generalnie jak widac celnosc zalezy nie od broni, a przede wszystkim od jej operatora.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

nie sądzę ja mam 14% na broniach a ration 1,6 xD

Opublikowano

Nie ma żadnej korelacji ratio między celnoscia. Pewnie by był jakby liczone były pociski trafione z wystrzelonych w kierunku przeciwnika. Tak samo jak w piłce strzały w światło bramki a strzały w ogóle. Mi celność spada, a ratio cały czas rośnie (od pierwszego przyswajania gry).

Opublikowano

nie kumacie- z tych co tu przytoczyli statsy mam najgorsza zarowno celnosc, jak i ratio, wiec zwiazek ewidentnie jest :P

Opublikowano

Po tygodniu grania zaczynam załować że nie kupiłem nowego pc zamiast ps4. Długo wam zajeło nauczenie się gry padem? Jak na razie to dla mnie pad to padaka w porównaniu do myszki ;/ kd 0.4