Dud.ek 2 040 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jakiego trzeba mieć mniej wiecej neta żeby stremować rozgrywke online i nie mieć lagów? O co chodzi z dowódcą, co gdzie jak bo nie czaje tego xD? Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Do stream'owania wymagany jest minimum 2MB upload. Chociaz przy takiej predkosci ludzie beda komfortowo ogladali twoj gameplay, to odbijce ci sie na twojej grze- bedziesz lekko lag'owal, wzrosnie ci ping, a co za tym idzie bedziesz szybciej ginal i wolniej zabijal. Optymalny upload do stream'owania to powyzej 4 MB. Ja swego czasy chcialem stream'owac, ale pomyslalem sobie... kto to bedzie ogladal? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dobra to wyjaśnij mi o co kaman z dowódcą? To jakaś klasa, jak nim zostać? co to daje? Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dobra to wyjaśnij mi o co kaman z dowódcą? To jakaś klasa, jak nim zostać? co to daje? http://lmgtfy.com/?q=battlefield+4+tryb+dow%C3%B3dcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dzieki, dziwne to, gra ktoś w ogóle w tym trybie? Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dzieki, dziwne to, gra ktoś w ogóle w tym trybie? Szacuję, że w 50% meczy mam dowódcę, więc ktoś tam w to grywa... Całkiem niezła zabawa jak się człowiek nudzi w pracy i ma przyzwoity tablet pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 PC dosłało dziś kolejnego małego patcha Co do grania na tablecie to fajna sprawa tylko niestety mam jakiegoś pentagrama i jeśli ktoś coś mówi nic nie mogę zrozumieć, więc nie wiem czy to wina tableta czy aplikacji Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 PC dosłało dziś kolejnego małego patcha Co do grania na tablecie to fajna sprawa tylko niestety mam jakiegoś pentagrama i jeśli ktoś coś mówi nic nie mogę zrozumieć, więc nie wiem czy to wina tableta czy aplikacji Też mam jakiegoś Pentagrama (biały taki), ledwo co działa ta aplikacja... Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Takie pytanie, mam upgrade z ps3 na ps4, razem z gra miałem jeszcze 2 kody, na China Rising i z edycji Deluxe, na 3 złote pakiety bojowe. Wszystko wpisałem i pobrałem, kody nie były wykorzystane, ale w grze ni chu chu tego nie ma. O co sie rozchodzi, chyba nie powiecie mi ze te kody działały tylko na ps3? Jeśli chodzi o battlepacki to musiałeś wpisać na specialnej stronie, Jakiej specjalnej stronie? Na druczku z kodem instrukcja pokazuje standardowo na pss. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 To miałeś inne kody, my mieliśmy wpisać na pewnej stronie i dopiero wtedy dostawaliśmy kod standardowy który działał na PSS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Jezeli ktos ma CR na ps3 to lepiej niech poczeka z zakupem.Bo wyglada,ze to jakis glitch z tym upgradem dlc. https://twitter.com/Battlefield/statuses/396377238327001088 A wholly new problem has found Battlefield 4, thanks to a report claiming that the PlayStation 3 version of the game's China Rising DLC is not being upgraded to its PlayStation 4 counterpart, despite EA's earlier, public claims to the contrary. China Rising is the first in a series of planned expansions for Battlefield 4 and was offered as a free pre-order bonus to anyone willing to put down cash early on any version of the game. At the same time, EA (and many other publishers) were involved in a promotion that would allow players to upgrade a game from its PS3 or Xbox 360 iteration to a next-gen counterpart for a small fraction of the game's purchase price. Though the official Battlefield Twitter account claims that China Rising should be upgraded alongside the game using the aforementioned promotion, a player using the name "buckethead232" has revealed a text chat with an EA customer service representative which directly contradicts that idea. "According to the latest updates, upgraded players have to purchase [China Rising]," the representative told the player, before adding that the only ways to get China Rising on either a PlayStation 4 or Xbox One are to pre-order a next-generation version of the game, spend $15 to buy the DLC piecemeal, or spend $60 for the Battlefield Premium service (which bundles all Battlefield 4 DLC). We've contacted EA for further information on this apparent policy change, though have yet to hear back. That's not surprising given that it's two days before Christmas, but we'll offer an update when and if we hear more. http://www.joystiq.com/2013/12/23/report-battlefield-4-dlc-purchase-fails-to-upgrade-to-next-gen/ Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Zaqair 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 aa (pipi) im w dupe. Wesołych Świąt dla Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jezeli ktos ma CR na ps3 to lepiej niech poczeka z zakupem.Bo wyglada,ze to jakis glitch z tym upgradem dlc. https://twitter.com/Battlefield/statuses/396377238327001088 Ja tam wyczytałem tylko tyle, że poprosili EA o zajęcie stanowiska... Wątpię, żeby coś wywalczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jezeli Dice twierdzi,ze mialo przechodzic to cos jest z(pipi)ane. Link do twittera masz info dice Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Mówiłem o tym wczoraj Mcclaskiemu, więc trudno powiedzieć po czyjej stronie leży wina. Zresztą jak zapłaciłem za PREMIUM to też miałem problem z uruchomieniem usługi. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Jezeli Dice twierdzi,ze mialo przechodzic to cos jest z(pipi)ane. Link do twittera masz info dice Dice to tylko fabryka. Kasę trzyma EA i tyko oni mają coś do powiedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) aa (pipi) im w dupe. Wesołych Świąt dla Wszystkich Haha Bronas, sorry, ale za każdym razem jak widzę Twój wpis "aa ch.uj im w dupe" to mam banana na ryju. Żeby nie było ,mam takie samo zdanie Mówiłem o tym wczoraj Mcclaskiemu, więc trudno powiedzieć po czyjej stronie leży wina. Zresztą jak zapłaciłem za PREMIUM to też miałem problem z uruchomieniem usługi. Mcclaskie, Mak Kluski, Makzkluskami, Mc Luski, Mak z Laski Zajmiesz stanowisko? Eeee a właśnie: Wesołych dla wszystkich uzależnionych battlefieldowych po(pipi)eńców, obyście mieli jeszcze większe guny, jeszcze większy fun z gry, oby Diabeł nie w(pipi)ił Danielskiemu kabli, oby Gipsy King wrócił szybko do formy, oby Tommi wrócił do ojczyzny a nie czekolade na pagórkach wpier.dala, oby makklaski był dumny ze swojego syna, oby Łebi nie rozwalił Hondzi, oby Zielu dostał ciepłą posadkę recenzenta ds strzelanin wszelakich, oby Zaq i Gumiś w końcu zaliczyli :-), oby Nygus dalej mnie rozśmieszał, oby Kabotyn został snajperem :-), oby Pryx zaliczył na(pipi)kę na backstage'u z wymarzoną kapelą, oby Kaczor dostał nagrodę World Press Foto, oby Bronasowi zaczął w końcu działać pad, obym mógł częściej grać na bombie z Carolkiem i Hellem abym w końcu mógł się zesrać ze śmiechu a nie tylko zsikać, oby Skaza w końcu nauczył się, że claymor to nie klejmur Jeśli o kimś zapomniałem to proszę o wybaczenie. Mery, mery, mery...szmery bajery. Joł Edytowane 23 Grudnia 2013 przez Gęsior 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Nie moja wina że mają takie id Jednym bliżej do arabów innym do mcdonalda Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Dzięki za życzenia, odwzajemniłbym się, ale moja elokwencja pozwala jedynie na "Wesołych Świąt", czego szczerze życzę Wam i Waszym rodzinom. Ale ja tam dzisiaj nie mam zamiaru pierogów lepić, tylko zwiedzam Chiny. Swoje zrobiłem, wędliny jeszcze ciepłe, jeszcze tylko jutro sprzątanie. A póki co, serwery stygną. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ja dziś odpuszczam Derby Londynu ważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ja właśnie skończyłem walkę z rybami. teraz żona mnie goni bym powynosił butelki i puszki. Nawet posegregowała. Dwie torby butelek jedna reklamówka puszek. Ktoś będzie miła prezent na świętą. Mała jeszcze nie śpi a jak uśnie to pakowanie prezentów a później mam zamiar jeszcze powalczyć w BF przy piwku. Cytuj Odnośnik do komentarza
nogus30 0 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Gęsior życzenia w deche, również wszystkim życze Wesołych i Szczęśliwych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) Gęsior, już zająłem stanowisko. Nienawidzę DICE, EA i siebie. Żartuję oczywiście. Tak poważnie to napiszę, zadzwonię i zapytam czy zwrócą mi 60 zeta za dodatek, którego nie dostałem i przez to musiałem kombinować jak cinkciarz pod Marriottem pod koniec lat osiemdziesiątych w towarzystwie koksownika i Szarika, żeby moja kochana żona "Big Brother" nie wyczaiła żem taki zakup poczynił. W dodatku przed świętami Bożego Narodzenia co jakby potęguje ten nastrój. Podobnie jak Hansior zastanawiałem się nad CR osobno, ale to by było z niekorzyścią dla mnie bo mam słabość do tej gry i pewnie kupiłbym każdy dodatek wydając więcej pieniędzy niż na premium-sremium. BTW grałem dzisiaj 2-3 mecze z rezultatem takim, że pad prawie na ścianie wylądował. Wolałem wyłączyć i do wyra wskoczyć gdzie już spokojnie Nika Kejwa słucham i powoli odpływam... Kto gra jutro? Edytowane 23 Grudnia 2013 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Ja jeszcze dzisiaj na chwilę pewnie wbiję a jutro i pojutrze to kibel totalny bo teściowa przyjeżdża i zajmuje moje strategiczne miejsce czyli kanape przed TV ( Cytuj Odnośnik do komentarza
hellspawn81 93 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 (edytowane) abym w końcu mógł się zesrać ze śmiechu a nie tylko zsikać aż łza się w oku kręci ze wzruszenia, piękne życzenia. Powyższa sentencja będzie umieszczana na kratkach świątecznych a Gęsior stanie się bardzo zamożnym człowiekiem. Wesołych Świąt dla wszystkich z którymi miałem przyjemność (i mam nadzieję że będę miał nadal na tyle na ile czas pozwoli) spędzać czas nocną porą uganiając się za fragami !!! Edytowane 23 Grudnia 2013 przez hellspawn81 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi