walek 96 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Tez sie dolaczam do Swietcznych zyczen. Wszytskiego naj... Gesior masz to jak w banku, od teraz gram snajperem. Ps. Tez wam zresetowalo statsy? Mam 1 level, save z kampani poszly sie kochac, o co koman? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 To z save'em z kampani to mieli naprawic juz dawno. Zasadniczo musisz grac od nowa . A staty,pewnie serwery dice nawalaja Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Dla wszystkich Wariatów z Forum świąteczny szlagier. Wesołych Świąt ребята! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) ja w biegu tylko krotko: najlepszego wszystkim! @Gesior: szacun PS: mnie dzis chyba po wczorajszym sprzataniu lepienie uszek do barszczu nie ominie- zawsze jak musze to robic to mi sie baśń o Kopciuszku przypomina i rozdzielanie maku od piasku (czy co ona tam robila)... :confused: Edytowane 24 Grudnia 2013 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 moi kochani - wszystkiego naj, spełnienia marzeń Waszych najskrytszych, a ode mnie duuuużo zdrowia dla Was i Waszych rodzinek oraz dużo satysfakcji ze wspólnego szarpania w BFa. Ja wiedząc, że w święta raczej nie powalczę (wyjazd na wieś bez neta) zliczyłem wczoraj grubsze posiedzenie. Myślę, że jak żona widziała mnie odpalającego BFa o 21.30 nie spodziewała się, że jak o 6 rano obudzi się syn to ja nadal będę w niezmienionej pozycji... (8h łącznie) Jest lekki foszek, ale już świąteczna atmosfera wybaczania wkrada się w domostwo. Przy okazji zakończyłem masterowanie snajpera (został mi chyba 1 gnat tylko do odkrycia) i muszę trochę odszczekać - może to dawać mega frajdę, ale trzeba mieć już co nieco nabite i odblokowane bo zabawa ze snajpą wyposażoną w dalmierz i zamek dwutaktowy to już zupełnie inna bajka (wyniki 12 do 1) i wtedy dopiero zaczynają się prawdziwe pojedynki i polowania. Strasznie się chciałem Wam pochwalić trzema killami pod rząd za łącznie 1500pkt (każdy to headshot powyżej 400m), ale jak dałem Share to mi nagrało rozgrywkę sprzed 5 (sic!) godzin. WTF? jeszcze raz syćkiego naj! Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Mcclaskie, Mak Kluski, Makzkluskami, Mc Luski, Mak z Laski Zajmiesz stanowisko? Mów mi Janek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Mcclaskie, Mak Kluski, Makzkluskami, Mc Luski, Mak z Laski Zajmiesz stanowisko? Mów mi Janek Cześć Janek, mam na imię Marcin. Poklikamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zależy ile masz wiosenek... Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Też w biegu, pomiędzy rybą po grecku a sałatką jarzynową, ale szczerze, wszystkiego najlepszego Battlefieldowe nerdy :] Do zobaczenia na serwerach, pewnie jeszcze w czasie świąt :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ja wam zycze wesolych swiat i dobrego resetu w swieta widzimy sie w styczniu w REAL life czyli na serwerach BF4 Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 wszystkiego najlepszego kochane jelopy i patalachy. wracam do czyszczenia broni w niedziele wyjazd:) ps kuzwa czy tylko u mnie w domu wszystko robi zona bo tak wnioskuje po waszych postach ze takie pomocniki z Was;) Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 wszystkiego najlepszego kochane jelopy i patalachy. wracam do czyszczenia broni w niedziele wyjazd:) ps kuzwa czy tylko u mnie w domu wszystko robi zona bo tak wnioskuje po waszych postach ze takie pomocniki z Was;) Ja tam lubię sobie czasem popichcić... Poza tym wychodzę z założenia, że jak chcesz dobrze zjeść, to zrób sobie sam Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 A mi zona dala browara i kazala sie nie wpier.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 mi dala dziecko pod opieke mowiac to samo. wlasnie je polozylem spac, wiec moze odpale singla na chwile :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wesolych Swiat Panowie.I zeby wam wreszcie bf zalatali Mam pytanie do was,gralem dzis w gamestop na ds4,galki oczywiscie wytarte. Jak pad nie ma wytartych galek to czuc te zaglebienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Gdy po świątecznym obżarstwie zapalisz papierosa, otworzysz piwko i włączysz BF'a, pomyśl chwilę o tych, którzy nie mają tyle szczęścia.... O tych z żoną i dziećmi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 @Zaq: czuc. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Jak starte, chodzi ci o krawedzie. Niemozliwe, zeby sie tak szybko scieraly? Ja tam w kazdym badz razie na prawa nalozylem sobie wypukla nakladke, i jest wypas niczym w DS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 (edytowane) Walek pad w gamestop. Galka lewa rozwalona guma do plastiku pod grzybkiem. Ja ps4 nie mam jeszcze. W czwartek ide robic preorder. Edytowane 24 Grudnia 2013 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Wie ktos co sie dzieje z BF4? Brak połączenia z serwerami EA. ( PS4 ). Coś u nich siadło czy to wina PSN? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Też próbuję się wbić (w końcu rodzina poszła spać ) i dupa zbita - nie da się! Wydaje mi się, że tak dużo osób znalazło PS4 z BF4 pod choinką albo EA doszło do wniosku, że to dobra pora żeby konserwować serwery. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 A już się bałem, że to tylko u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Ludzie na neogaf twierdza,ze psn ma problemy Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 24 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Chyba masz rację bo Killzone SF też w multi nie odpali ;/ kurde a miałem dzisiaj zaliczyć pierwszą nockę z PS4 (BF4 + turtle beach px4) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi