Skocz do zawartości

Battlefield 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,4 tys.
  • Wyświetleń 650 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Niestety ostatnio zauważyłem zero wdzięczności z Waszej strony  dla mojego trudy byście byli na bieżąco z newsami    GDZIE (pipi) PLUSIKI !!!  

• ja na 100% będę miał inne konto. chodzi głównie o moich znajomych którym nie chce spamowac z góry na dol filmikow po jednej nocy.   obczajcie motyw - pojechałem do lekarza i mówię tak, Panie chirurg

• Siema guys. Nie wiem czy to do końca odpowiedni dział, ale spróbuję. Skończyłem swój prawdopodobnie ostatni montaż z BF4. Prawie 800h przegrane, czas odpocząć na dłuzej od gry (albo i na zawsze).  Ca

Opublikowano

I udało mi się odblokować M1911, teraz czas na trofeum, a później ciułać punkty na compact 45 :P

Opublikowano

I już mamy pierwszy bug związany z nowym patchem :( przygotujcie się na zgony od typa z 0 HP

A coś nowego? Już w BF3 tak było...
Opublikowano

Na razie zagrałem 3 mecze więc jeszcze za krótko by coś zauważyć, ale chyba bardzo zmniejszono autoaim na krótkie odległości 

Opublikowano

Kolejny nowy popsuj . Na Hajnan rwanie dźwięku poczatek gry minuta ciszy potem jakies dzwieki i znowu nic nie słychać :rofl:

Ja (pipi)e przecież to już nawet nie jest nic smiesznego:/

Edytowane przez Darude

Opublikowano

Nie wiem co cpa QA w Dice i Sony ale chcialbym to dostac. Jak mozna wypuszczac patch ktory wiecej psuje niz naprawia :wallbash:

Opublikowano

Niestety to prawda, nie zauważyłem NIC dobrego po tym patchu. NIC KARWA! Zginąłem za to 3 razy po wymianie ognia z typem, któremu zostwiłem 0 (słownie: zero) HP. Poza tym doświadczyłem kilka poważnych lagów na mapach, na których wszystko było do tej pory ok. Podczas levolution na kurorcie miałem nieszczęście latać jetem. Przejbałem w glebę bo nie wiedziałem przez chwilę gdzie jestem, ale to normalne...

Opublikowano

ja ustawilem z powrotem filtr na europe, wbilem na serwer a tu- nie zgadniecie- lagi :]

Opublikowano

I właśnie o tym mówię gdyby nie te bugi ta gra była by genialna, takie smaczki mnie zawsze kręciły i uwielbiałem za to DICE

Opublikowano

Hahah xD Też miałem podobne jazdy.

Dzisiaj jednego typa zastrzeliłem, a ten zamiast paść na ziemie zaczął bez kitu tańczyć :D Chciałem nagrać, ale kuźwa znowu nie zadziałało :confused:

(pipi)owo mi idzie ostatnio. Gram strasznie na pałę ;p

Edytowane przez Drantzell

Opublikowano

Wrzucilbym ten filmik w temat z gameplay'em, ale nie chce spamowac 3 raz z rzedu. Nie ma tu grubych akcji, bardziej skupilem sie na montazu. Enjoy :)

Opublikowano

Wrzucilbym ten filmik w temat z gameplay'em, ale nie chce spamowac 3 raz z rzedu. Nie ma tu grubych akcji, bardziej skupilem sie na montazu. Enjoy :)

To sobie pooglądałem... Youtube go zablokowało.
Opublikowano

A mi śmiga.

Przy retrospekcji coś filmik skacze cały czas, wiesz... tak w góre i w dół, dziiiiwne, coś ze zgrywarką masz nie tak czy może wina kodeka jakiegoś?

heheheh

Opublikowano

A mi śmiga.

Przy retrospekcji coś filmik skacze cały czas, wiesz... tak w góre i w dół, dziiiiwne, coś ze zgrywarką masz nie tak czy może wina kodeka jakiegoś?

heheheh

A to ciekawe... Na telefonie nie działa, a na kompie działa...

Opublikowano

Bo na telefonie nie które materiały nie są wyświetlanie, ale już nie pamiętam od jakiej opcji to zależało w materiale 

Opublikowano

Jakiej broni używał wczoraj Hiv w swojej wojence (SCAR?) oraz jakiego celownika?

A kto to jest Hiv i gdzie ma swoją wojenkę, hę?

Opublikowano

to nie mialo byc dzisiaj??

Wczoraj w nocy w pracy oglądałem:) Dzisiaj gra Matt z pssite.

Edytowane przez junioru2

Opublikowano

kurna, myslalem, ze to dzisiaj.

...ale w sumie bez roznicy- i tak bym samemu odpalil zamiast ogladac jak HIV ciora :D

PS: jak mu poszlo w ogole? Dal rade? To zagorzaly fan jakiejs tam innej strzelanki jest, ktorej nazwy jakos nie potrafie zapamietac...  :whistling:

Edytowane przez tommi