tommi 345 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) ehehehe, no, i Zaq tez niewiele starszy Same stare pryki. Nasz pluton powinien nazywać się Dom Spokojnej Starości. moze raczej Dom Niespokojnej Starosci ale bez kitu, mozna by zalozyc taki pluton Edytowane 20 Stycznia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Mi tam odpowiada granie z ludźmi w wieku około 30 lat i nadal się dziwie jak gołowąs Gumiś ;] fajnie się wpasował Cytuj Odnośnik do komentarza
KarolJanuszGejmingu 466 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nigdy nie zapomnę jak sie biegalo czarnym medykiem po Tych lasach i i przypalalo vietnamczykow.Jak piszczeli haha.Co jak co ale Dice potrafi pięknie odwzorowywać pole bitwy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Mi tam odpowiada granie z ludźmi w wieku około 30 lat i nadal się dziwie jak gołowąs Gumiś ;] fajnie się wpasował No można by się zastanowić Najlepsze jest to, że wielokrotnie bylem pytany o to jak tam moja rodzina, dzieci i to zdziwienie po odpowiedzi, że mam dopiero 16-17 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Gumis a wiec jako ze jestes najmlodszy, od dzisiaj podajesz nam apteczki i wode A jesli chodzi o starsze BFy to Vietnam jest NR1 !! Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Hansior - gratulacje! Ustrzelić bliźniaki to dużo większy sukces niż k\d ratio +2,5. Mam 35 lat i jestem uzależniony od wojennych gier video. Staram się o występ u Drzyzgi na tvn... Muszę zapamiętać żeby przy Gumisiu nie przeklinac. Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Mam 35 lat i jestem uzależniony od wojennych gier video. Staram się o występ u Drzyzgi na tvn...peruki nie zapomnij Edytowane 20 Stycznia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 (edytowane) Jak już o starych dupach mowa to kto przebije moje 37 i siwy łeb? gorzoww ma już 40+ Jego 15 letni syn z nami łupie, a młodszy daje dobre rady (to ten: "tata kose mu" albo "tata otwórz skrzynkę"). Co do siwego łba to u mnie z tym ciężka sprawa bo grzywka zaczyna się już prawie w połowie głowy Stasio wstał o 1:30 i stwierdził, że to najlepsza pora na zabawę. Do 5 rano śmigał na dywanie z zabawkami. Masakra. Kumasz mcluski? Kumam. Żona dba o moją wiedzę w tym temacie i wiem już, że dzięki obserwacji kiedy dziecko jest teraz aktywne można się dowiedzieć kiedy będzie po porodzie. W nocy to będą podobne godziny do Twoich. Nad radem (4:00 - 5:00) też. Wcale się nie boję, że będę niewyspany :confused: Edytowane 21 Stycznia 2014 przez mclusky Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kolejne DLC w Lutym ? https://twitter.com/gillounit/status/406011160157097984/photo/1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Powtarzam po raz któryś, młody rodzic dostaje mega boosta i cztery godziny snu w porcjach po pół w zupełności wystarczają. Poza tym nie od razu jest się rzucanym na głęboką wodę, pierwszy miesiąc jest lajtowy. Dziecko tylko śpi, je i sra. Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kolejne DLC w Lutym ? https://twitter.com/gillounit/status/406011160157097984/photo/1 Ale tam jest mowa o SA na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No i ? a jakie miało być kolejne DLC ? a jak piszą że na PC to przecież my dostaniemy 2 tygodnie wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 niech sie wala z dlc- ja chce mojego (pipi)ego headseta w koncu uruchomic! Gdzie pacz?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 niech sie wala z dlc- ja chce mojego (pipi)ego headseta w koncu uruchomic! Gdzie pacz?!?!?!? A to już do panów z Sony pytałem się na twiterze to mnie odesłali do pomocy technicznej Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Noooo 21 stycznia, XXI wiek, alkohol w US&A można kupić w wieku 21 lat, a słuchawki SONY na sprzęcie SONY nadal nie działają Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 No i ? a jakie miało być kolejne DLC ? a jak piszą że na PC to przecież my dostaniemy 2 tygodnie wcześniejDostaniecie w tym samym czasie. Deal,ze ps dostaje dlc,2 tyg wczesniej wygasl po bf3. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ale ja mówię o Premium, więc sądzę że gracze premium dostaną 2 tygodnie wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 To raczej gracze nonpremium dostaną 2 tygodnie później. Wy dostaniecie "normalnie". Tak się tylko droczę ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wybaczcie, że tak się wbiję pomiędzy wódkę a zakąskę, wiekiem nie chcę się chwalić ale wydaje mi się, że kasuję wszystkich tu obecnych (nie napiszę razem wziętych bo byłaby to przesada) A córka 8 lat i już powoli po battlefield'zie z ojcem biega ... Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wybaczcie, że tak się wbiję pomiędzy wódkę a zakąskę, wiekiem nie chcę się chwalić ale wydaje mi się, że kasuję wszystkich tu obecnych (nie napiszę razem wziętych bo byłaby to przesada) A córka 8 lat i już powoli po battlefield'zie z ojcem biega ... Noo gratulacje! Według Twojego profilu masz 104 lata. Dobra forma jak nakuwriasz na forum Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Noo gratulacje! Według Twojego profilu masz 104 lata. Dobra forma jak nakuwriasz na forum Musisz mi wybaczyć ale data w profilu jest nieprawdziwa, do setki jeszcze trochę brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 to zdradź chociaż czy masz 4 z przodu. dobra rozpiętość - od gumisia co własnie legalnie będzie mógł nabyć alkohol, przez ekipę 30+ aż do...............? Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 to zdradź chociaż czy masz 4 z przodu. dobra rozpiętość - od gumisia co własnie legalnie będzie mógł nabyć alkohol, przez ekipę 30+ aż do...............? no dobra - tak źle nie jest, mam czwórkę z przodu i kilka za nią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Wybaczcie, że tak się wbiję pomiędzy wódkę a zakąskę, wiekiem nie chcę się chwalić ale wydaje mi się, że kasuję wszystkich tu obecnych (nie napiszę razem wziętych bo byłaby to przesada) A córka 8 lat i już powoli po battlefield'zie z ojcem biega ... Musisz mi wybaczyć ale data w profilu jest nieprawdziwa, do setki jeszcze trochę brakuje Forumek nigdy nie wybacza. Nigdy! Nawet starcom i dzieciom. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 eee to luz, bałem się, że mogłeś ocenić Call of Duty: World at War negatywnie bo jednak na żywo to wg Ciebie inaczej wyglądało widzę, że lubisz co nie co w pojazdach posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi