milekp 78 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 (edytowane) Forumek nigdy nie wybacza. Nigdy! Nawet starcom i dzieciom. dzięki, wiedziałem, że można na to liczyć widzę, że lubisz co nie co w pojazdach posiedzieć uwielbiam - dla mnie ta seria mogłaby tylko opierać się na pojazdach... Edytowane 21 stycznia 2014 przez milekp Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 wygląda na to, że naprawili beretki w trybie Commander na tablety. Wpadły mi już wszystkie poza "Wydaj 10 razy zaakceptowane rozkazy" - rozkazy wydaję, ale żeby je ktoś akceptował ..... Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 z Milkiem swego czasu chyba mialem przyjemnos Locusty mielic z gnaszeta w girsach 1dynce;)? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 wygląda na to, że naprawili beretki w trybie Commander na tablety. Wpadły mi już wszystkie poza "Wydaj 10 razy zaakceptowane rozkazy" - rozkazy wydaję, ale żeby je ktoś akceptował ..... zaakceptowac rozkaz trzeba przez odpowiednie polecenie na command rose czy wystarczy go po prostu wykonac? Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Wybaczcie, że tak się wbiję pomiędzy wódkę a zakąskę, wiekiem nie chcę się chwalić ale wydaje mi się, że kasuję wszystkich tu obecnych (nie napiszę razem wziętych bo byłaby to przesada) A córka 8 lat i już powoli po battlefield'zie z ojcem biega ... Dobry wieczór Panu Ja się z tego bardzo cieszę, że średnia wiekowa jest wysoka bo: - nie jestem sam w swoim uzależnieniu - mogę wirtualnego kielicha wypić - nie muszę słuchać o teletubisiach czy innym gównie - porozmawiać na poważne tematy, np jak skampić się w bojówki 1 Cytuj
milekp 78 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 z Milkiem swego czasu chyba mialem przyjemnos Locusty mielic z gnaszeta w girsach 1dynce;)? oczywiście, że razem ogrywaliśmy gearsy, dopóki xboxa dla siakiegoś PS3 nie zdradziłeś ... Dobry wieczór Panu Nie no, jakie miłe powitanie, czuję się naprawdę, jakbym był nowy na tym forum Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 (edytowane) Dobry wieczór Panu Ja się z tego bardzo cieszę, że średnia wiekowa jest wysoka bo: - nie jestem sam w swoim uzależnieniu - mogę wirtualnego kielicha wypić - nie muszę słuchać o teletubisiach czy innym gównie - porozmawiać na poważne tematy, np jak skampić się w bojówki Czy ja kiedykolwiek o teletusisiach mówiłem? Edytowane 21 stycznia 2014 przez gums19964 Cytuj
Gość Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Ktoś tu się chyba poczuł dotknięty ;p Gumiś czy teletubiś, jeden chuy xD Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Dobra przestańcie (pipi)ić Gumiś mimo swojego wieku jest świetnym kompanem do gier i rozmów. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 zgadza sie. i z kosy tez lubi przy(pipi)c od czasu do czasu Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Panowie pamieta ktos do kiedy mozna robic upgrade bf4? Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Łeee no Gumiś, wiesz jak jest. Ty jesteś swój chłop. Chodzi mi o te wszystkie drące mordy, które nieraz można usłyszeć w słuchawie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Panowie pamieta ktos do kiedy mozna robic upgrade bf4? 28 marzec Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Panowie pamieta ktos do kiedy mozna robic upgrade bf4? Wydaje mi się że do 28 marca ,ale głowy za to nie dam Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Panowie pamieta ktos do kiedy mozna robic upgrade bf4? Do dwudziestego któregoś marca chyba. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 zgadza sie. i z kosy tez lubi przy(pipi)c od czasu do czasu Kto nie lubi ten z milicji Jeśli chodzi o wiek graczy to niestety potwierdza się, że ciężko gra się starym ramolom z dzieciakami. Z drugiej strony czuję się równie niekomfortowo na party z 8 ramolami - jest po prostu za głośno! Jeszcze jak wbije Danielski wydzierający się na kota (jak tam ruja? ) przepraszający 10 razy, że pojechał po kościele i księżach to już tylko mam ochotę połknąć mikrofon Cytuj
tommi 345 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 (edytowane) @Zaq: no, koncowka marca, ale mozesz wszystko zrobic jeszcze przed zakupem konsoli zdaje sie, gdybys dopiero pozniej mial ja miec. Edytowane 21 stycznia 2014 przez tommi Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 wygląda na to, że naprawili beretki w trybie Commander na tablety. Wpadły mi już wszystkie poza "Wydaj 10 razy zaakceptowane rozkazy" - rozkazy wydaję, ale żeby je ktoś akceptował ..... zaakceptowac rozkaz trzeba przez odpowiednie polecenie na command rose czy wystarczy go po prostu wykonac? wystarczy zaakceptować przez command rose, wtedy przerywana linia robi się ciągła i wpada 10 pkt. i tak musisz 10 razy w ciągu rundy i wpada beretka. a za 50 beretek medal (lol) Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Tak jest ! Po 30-stce ludzie sa zaprawieni juz w boju i lepiej strzelaja To przychodzi z wiekiem. Gadanie do zon, dzieci, kotow w czasie grania to normalka, juz sie przyzwyczailem, ale chcialbym jeszcze uslyszec tekst typu ''Zenek spac! - Mamo jeszcze 5 minut'' Chyba bym (pipi)na z zachwytu Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Wybaczcie, że tak się wbiję pomiędzy wódkę a zakąskę, wiekiem nie chcę się chwalić ale wydaje mi się, że kasuję wszystkich tu obecnych (nie napiszę razem wziętych bo byłaby to przesada) A córka 8 lat i już powoli po battlefield'zie z ojcem biega ... Dobry wieczór Panu Ja się z tego bardzo cieszę, że średnia wiekowa jest wysoka bo: - nie jestem sam w swoim uzależnieniu - mogę wirtualnego kielicha wypić - nie muszę słuchać o teletubisiach czy innym gównie - porozmawiać na poważne tematy, np jak skampić się w bojówki Hell Yeah! Skampić jak skampić ale tak aby zasobniki zalało hehehe Cytuj
walek 96 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Kolejna kloda, dla graczy grajacych agresywny stylem (6:10 min) W ogole polecam caly filmik. Edytowane 22 stycznia 2014 przez walek Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 To jest wlasnie to czemu pociski nie trafiaja. Czesto gine wlasnie przez to. Podobno tez trzeba uwazac na strzelanie z LMG. Jak nie odczekasz chwili po podniesieniu celownika do gory, to strzelasz tak jakbys celowal z biodra. Przy LMG to jest jeszcze bardziej niewybaczalne. Cytuj
Gość Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Całe życie strzelam z biegu, w ruchu, korygując ustawienie celownika strafe'ami i to stanie w miejscu jest dla mnie zmorą, no ale jakoś się oduczam choć zmienić stare nawyki nie tak łatwo, bo serio dla mnie strzelanie stojąc nie istnieje, ja się zawsze ruszam xD Edytowane 22 stycznia 2014 przez Gość Cytuj
milekp 78 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Ja też nie wyobrażam sobie, że mógłbym stać jak ciele podczas wymiany 1:1. Zawsze odbijam w którąś stronę, by utrudnić przeciwnikowi celowanie ... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 ja to zwykle odbijam w ekran respa... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi