Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzieś tam battlefront majaczy. Choć to święte uniwersum Star Wars, nie napalam się za bardzo ze względu na naszegu ulubionego hehe wydawcę :)

Ale to tez EA/Dice.

Opublikowano

Zaqu, Łebi właśnie wspomniał o ukochanym hehe wydawcy.

Z tą zmianą hobby dobry pomysł, mi chodzą po głowie makiety bitewne ale jak sobie ostatnio policzyłem materiały i figurki to jeszcze dam szansę branży gier xD

Opublikowano (edytowane)

Przeczytalem polowe postu,zaczelem czytac cos innego i odpiwiedzialem bez doczytania.

Edytowane przez Zaqair
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem co was interesuja te wszystkie boosty, packi itd, i tak juz wiekszosc ma 110lvl, statystycznie rzecz biarac w moim przypadku 2 na 3 kolesi zawsze zdycha w starciu ze mna. Przytaczajac troche ''Chlopaki nie placza'' :) Mnie w przeciwienstwie do niektorych go_wno obchodzi ktory ma lvl koles ktorego wlasnie mam rozwalic.

A jesli chodzi o to AA to darujcie sobie bo czytajac te wasze posty mam wrazenie ze szukacie jakiegos zrozumienia i za przeproszeniem przestancie pier_dolic glupoty ze trzeba 6 rakiet albo ze gunem aa nie mozecie czegos sciagnac albo ze slabe itd. Sam z tego czasami strzelam i dwie rakiety + seria z dzialka (albo nawet samo dzialko) potrafi skutecznie sciagnac kazde latadlo i to z ogromnych odleglosci. No ale jesli sie strzela po niebie i w chmurki metr od celu to juz inna sprawa.

Edytowane przez Longstar
Opublikowano

Mnie te 2 x expy z dupy, szybkie levelowanie i skróty w odblokowaniach broni bawią. Nie bawi mnie natomiast scasualowienie tej gry. Robią wszystko by zmniejszyć różnicę między graczem dobrym i słabym = więcej graczy kupujących grę (dłużej w nią grających) dodatki, odblokowania= więcej pieniędzy.

Kabotyn zapodał filmik i dodał komentarz jak strzelanie w biegu, skoku, szybkość zmiany broni pozmieniali tak żeby co lepsi nie mogli robić ludziom jesieni z dvpy średniowiecza, gigantyczny aim assist. Wszystko namierza wszystko, niedługo pewnie karabin z inteligentną kulą wprowadzą, długa animacja nożowania i prostota tejże czynności (wciśnij R3 a postać zassie przeciwnika z 2metrów i efektownie go skończy)

To czy oni sobie znerfia AA, heli , czy jakiś karabinek wisi mi zwiędłym kalafiorem. Lagi, brak prywatnych serwerów, słynne 10ticketów, kille z 0hp, czarne ekrany zmiany mapy. A oni się randomów w dwiema lewymi rękami pytają" co wam utrudnia grę?" To my wam pomożemy, osłabimy i wzmocnimy co trzeba, nie uciekajcie od nas, kupcie dodatki, a najlepiej premium.

Hehe przypomniało mi się coś. Pamiętacie jak przed premierą podniecaliśmy się, że przy zmianie magazynków będziemy tracić naboje z tych wyrzuconych, co za krok w stronę skillowości.

...

xDDD

Opublikowano

przestancie pier_dolic glupoty ze trzeba 6 rakiet albo ze gunem aa nie mozecie czegos sciagnac albo ze slabe itd. Sam z tego czasami strzelam i dwie rakiety + seria z dzialka (albo nawet samo dzialko) potrafi skutecznie sciagnac kazde latadlo i to z ogromnych odleglosci. No ale jesli sie strzela po niebie i w chmurki metr od celu to juz inna sprawa.

Do pięt nie dorastamy mistrzowi. Po prostu.  :good2:

Nie szukam zrozumienia, bo to nie kółko matek matek chrześcijańskich, nigdzie też nikt nie pisał, że plotka jest za słaba - wywiązała się normalna dyskusja z Drantzell'em - jak ci nie pasuje, nie czytaj.

Z resztą twojego postu się zgadzam - niezależnie, co kto będzie miał odblokowane, umiejętności wyjdą w starciu 1:1. Sam biegam praktycznie tylko z jednym karabinkiem odblokowanym na początku i jakoś nie mam zamiaru by go zmieniać na cokolwiek innego.

Opublikowano (edytowane)

Czy mi przeszkadza że inni będą biegać z bronią którą automatycznie im się odblokuje ? NIE. Raczej chodzi o zasady !!! Skoro to tak ma wyglądać to nie w BF5 nie będzie rang ani broni do odblokowania niech wszystko na starcie już będzie !!!, A czy kupię taki produkt ? na pewno nie :)

EA podało że liczba graczy premium wynosi 1,6 mln jest to więcej niż w porównaniu z BF3 gdzie w tym samym okresie było 1,3 mln

Edytowane przez marekjw2523
Opublikowano

Zielu mozna sie wkurzac itd i tak nie mamy na to wplywu takze zlej to cieplym moczem i grajmy dalej. W tym roku bedzie pare gier ktore moglyby przejac paleczke od battlefielda ale narazie to troche nie mamy wyjscia, placilem za to je_bane premium i teraz chce to wykorzystac.

@milekp temat AA wraca tutaj jak bumerang co kilka stron. Zacznijmy grac TDM albo cos w tym stylu, tam nie ma dzialek, samolotow, czolgow i innych rzeczy :)

Opublikowano

@milekp temat AA wraca tutaj jak bumerang co kilka stron. Zacznijmy grac TDM albo cos w tym stylu, tam nie ma dzialek, samolotow, czolgow i innych rzeczy :)

to na swoje usprawiedliwienie powiem, że o AA rozmawiałem, w tym temacie, po raz pierwszy i ostatni  :yes:

Co do TDM - to nie, nie dla mnie. Ja uwielbiam jak przez mapy przewalają się tony sprzętu ...

Opublikowano (edytowane)

Lessie wróć bo wczoraj UWAGA UWAGA nie było lagów! Graliśmy kurort, Paracele, zaporę na podboju i chodziło to bez zwiech. Dziwnie się grało i dopiero po chwili załapałem, że nie ma problemów.

Poza tym na początku wieczornego łupania dołączyłem do Kaczora na TDM - ostatni raz grałem ten obesrany tryb. Może źle trafiłem bo na Locker i gra sprowadzała się tam do obstawiania przez przeciwnika wszystkich kątów, a ja biegałem i wpadałem na tych kampiszonów :confused:

edit: może to nie ma znaczenia, ale ten serwer na którym nie lagowało to: -[DICE]- BF4 CONQUEST - Normal 105655

Edytowane przez mclusky
Opublikowano (edytowane)

Czekam tam na was z otwartymi ramionami, dobre mapy TDM: Golmud Railway, Op. Locker, Rogue Transmission, Zavod 311, 4 chińskie. Jest gdzie wyciągnąć jakąś przyjemność z rywalizacji.

Omijać polecam tfu Flood Zone

Poza tym na początku wieczornego łupania dołączyłem do Kaczora na TDM - ostatni raz grałem ten obesrany tryb. Może źle trafiłem bo na Locker i gra sprowadzała się tam do obstawiania przez przeciwnika wszystkich kątów, a ja biegałem i wpadałem na tych kampiszonów :confused:

Kluska nie rób dziadostwa. Locker z CQ, a Locker z TDM to całkiem inna bajka, po 3-4 korytarze na skrajach mapy, to samo w środku, jest tam jak flankować, omijać, wyrabiać przejścia w ścianach, i przede wszystkim się dzieje, jest dynamicznie ale nie chaotycznie. Dla mnie razem z Guilin Peaks najlepsza mapa TDM.

Edytowane przez Gość
Opublikowano

Spoko :) olewam ich ciepłym moczem bo w tym roku wychodzą za(pipi)iste gry, i jeśli rzeczywiście wypuszczą w tym roku kolejną grę to ich oleję. Dziś wbijam na serwery bo znów dawno mnie nie było.

Ja wróciłem wczoraj, po trzytygodniowej przerwie, rozgrzewkowo z Gęsiorem i Kaczorem, żadnych epickich akcji nie było. Jak coś to będę do was dołączał i psuł wyniki drużynowe ;]

Opublikowano

EA zaczęło się tłumaczyć z faktu wypuszczenia na rynek Battlefield 4 w tak niedopracowanym stanie. Wg Patricka Soderlunda, wiceprezesa firmy, przedstawiciele EA byli "przekonani", że gra jest gotowa, bazując na przeprowadzanych przed premierą testach. Soderlund obiecał jednak, że wyciągnie wnioski z popełnionych błędów.

"Bazując na naszych testach wykonywanych przed premierą i wynikach z bety, byliśmy przekonani, że gra jest gotowa do premiery. Zaraz po wylądowaniu Battlefield 4 na rynku, zaczęły do nas napływać informacje o problemach zgłaszanych przez społeczność graczy i zespół deweloperski szybko podjął działania, by naprawić sytuację. (...) Podejmujemy aktualnie szereg kroków, które pozwolą nam dokładnie ocenić, co tak naprawdę się stało i wykorzystać tę wiedzę w procesie tworzenia naszych przyszłych projektów, tak by podobne problemy już nigdy się nie powtórzyły" - powiedział Soderlund w czasie spotkania z inwestorami.

http://www.ppe.pl/news-26563-_bylismy_przekonani__ze_gra_jest_gotowa____ea_tlumaczy_sie_z_bugow_w_bf4.html

Tak się zastanawiam czy sam w to wierzy.

Wiem, że grę załatają, ale to jest chyba gadka pod inwestorów, bo inaczej można to zinterpretować, tak, że gość nie co robi jego zespół, na jakim etapie przygotowań był w momencie wypuszczenia gry na rynek.

Opublikowano

Bo mamy konsolę na którą nie ma gier, a już o BF killerach nie mówiąc ;p

Opublikowano

Czy ja wiem. Teraz ciupie w odgrzewanego kotleta Assassin Creed 4, bo sprawia mi wieksza farjde, niz BF (tz nie w(pipi)ia). Pykne sobie pare runde wieczorkiem w TDM, ukradne Karolkowi MVP, i ide spac. W piatki i soboty, jak jest ekipa, mozna cos konretnego ugrac. Naprawde, nie spieszy mi sie aby stac sie "rozowa landrynka". :)