Gość Zaqair Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Tommi z naciskiem czasem. 1 na 10 zaznaczy flage reszta ma to w (pipi)e. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 tak samo zauważyłem że bardzo mało osób spotuje wroga Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 kilka walk przegrałem gdyż defaultowo biegam z palcem na R1 i czasami nie zdążę na R2 przerzucić Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 kilka walk przegrałem gdyż defaultowo biegam z palcem na R1 i czasami nie zdążę na R2 przerzucić U mnie to samo Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 Też tak miałem, ale się oduczyłem. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 to muszę pograć znów commanderem, bo nabiłem 230k i olałem sprawę już. ej czy ACE23 to faktycznie taka mocna flinta, czy mi tak dobrze w łapie leży? kurcze świetnie mi się tym gra medykiem. szkoda, że pdw-r jest już tylko dla technika Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 2 lutego 2014 Opublikowano 2 lutego 2014 to muszę pograć znów commanderem, bo nabiłem 230k i olałem sprawę już. ej czy ACE23 to faktycznie taka mocna flinta, czy mi tak dobrze w łapie leży? kurcze świetnie mi się tym gra medykiem. szkoda, że pdw-r jest już tylko dla technika Jest mocna Dobrze wywazona. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 no właśnie zaskoczył mnie. medyk - ACE23 technik pdw-r snajper srr ulubiony celownik - kolimator, ale w wersji coyote, nie cobra. takimi zestawami gra mi się chyba najlepiej, ale jeszcze mam parę gnatów do przetestowania. no i całe wsparcie do odkrycia. Cytuj
Gość Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 U mnie to wygląda tak: Assault - MTAR Engineer - M4 (jak to wygląda z tłumikiem i w kamo, aż żal red dota zakładać) Recon - nie gram Support - Dirtbike C4 Edition (na piechotę roadkill, na pojazdy boom shakalaka i jesteś madafaka ;p) Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 o, Carolek, gratulacje z okazji ptaka Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Co do wywalania gry po nowym patchu to ludzie raportują że zdarza im się to tylko wtedy jak wchodzą lub wychodzimy z czołgu lub lav. Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Czy mozna juz grac na nowych starych mapach z Battlefield 3? Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Kara za nabijanie ratio w puszkach :] U mnie obecnie medyk - M416, technik - wróciłem do AK 5C, wsparcie, recon - MTAR-21 ale nie polecam, bo wpiernik dostaję regularny ;] Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Czy mozna juz grac na nowych starych mapach z Battlefield 3? A możesz już ściągnąć dodatek ? Nie Dodatek dla premium wyjdzie najprawdopodobniej w tym tygodniu,ale to "najprawdopodobniej" Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 U mnie to wygląda tak: Assault - MTAR to jednak pokazuje, że nie statystyki czynią broń. Ważny jest feeling, to jak nam leży klamka w łapie, jak łatwo nam się strzela. U mnie np mega znaczenie ma wyczucie kiedy puścić spust, w sensie kiedy wydaje mi się, że ziomek padnie na glebę. Ileż to razy było, że przestaję strzelać bo wg mnie kolo leży a tu zonk, zostało mu 3% HP, albo na odwrót już dawno powinienem puścić spust bo szkoda pestek i tylko opróżniałem bez sensu magazynek. Dlatego kocham PDW-R, dokładnie jak puszczam R2 koleś pada (albo nie zdążę tylu pestek wystrzelić ) jak chcecie pakiety w ramach "miesiąca dla graczy" (niezły lol zrobilimy uber patcha w ramach działania dla graczy), to pamiętajcie aby codziennie po 13.00 się logować się online. Cytuj
Gość Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 o, Carolek, gratulacje z okazji ptaka No senks, przybłąkał się, podkarmiłem i jakoś tak został bidulek. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Po patchu dali większy aim assist? Grałem trochę w Killzona i może mi się wydaje,Ale w rej części bfa to jest przesada. No L2/R2 I zabijam jak aimbot.Tego w trójce nie bylo Edytowane 3 lutego 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Tak jak przypuszczałem i jak pisałem jakiś czas temu. California studio Visceral is developing the latest instalment in the Battlefield series, with a release date planned for 2014, according to a new report. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (pipi) poprawili, nadal trafiaja sie lagi, rozpoczecia bez dzwieku, tekstur i inne (pipi). Wkurzaja tez te oslabione bronie - sorry, ale naparzanie z takiego CKMu, z czolgu, czy Helli czesto mija sie z celem... Wale 10 minut do piechoty z 200 metrow to powinni padac jak kaczki, a z reguly kazdy zdola przezyc. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Tak jak przypuszczałem i jak pisałem jakiś czas temu. California studio Visceral is developing the latest instalment in the Battlefield series, with a release date planned for 2014, according to a new report. ja pierdykam, ja nie wiem, czy oni do tego czasu tego BF-a doprowadza do porzadku, a oni juz kolejnego chca wydawac? Swoja szosa mamy juz luty, a w planie jeszcze 4 DLC ktore nie maja jeszcze nawet dat premier i nie sa gotowe- nawet czlowiek kolejnych nowych map nie zdazy poznac pewnie... Jak dla mnie zbyt duze tempo, zwlaszcza, ze wywalam jeszcze kase na premiuma i co roku to moim zdaniem zbyt czesto troche. Dwuletni cykl jest przy tych wszystkich DLC optymalny. Zobaczymy, ale jesli to sie potwierdzi, to raczej sobie na premiere odpuszcze i zostane przy BF4 jeszcze, ktorym sie pewnie nie zdaze do tego czasu nasycic. Edytowane 3 lutego 2014 przez tommi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Jezeli to prawda,ze gra od Visceral ma miec policyjne klimaty.To EA pewnie przylepi battlefield w tytule,zeby gra sie sprzedala. Zastanawiam sie czy jest sens kupowac premium do bf4. Skoro za 7-8 miechow kolejny bf. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Zaq, ale ten "kolejny bf" to będzie pewnie coś ala MOH. Poważne BFy będą wychodzić co dwa lata. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Tomci,ja obstawiam wtotek/srode. Jackfrags obstawia piatek zobaczymy kto ma racje Zaq, ale ten "kolejny bf" to będzie pewnie coś ala MOH. Poważne BFy będą wychodzić co dwa lata.Mam nadzieje. W sumie jak juz maja robic bf co roku to chociaz bad comapny mogli by wydac. Edytowane 3 lutego 2014 przez Zaqair Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Też gdzieś słyszałem o piątku. Edytowane 3 lutego 2014 przez mclusky Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi