Drantzell 45 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 U mnie: Szturmowiec - ACE 23 Technik - AK5C/MTAR Wsparcie - M249 (noktowizja+granaty dymne) - zakładam czasem na Lockerze do przepychania tuneli, albo odbijania bardzo odkrytych flag (np. punkt C na Flood Zone jak rozwalą daszek) Zwiadowca - AK5C/MTAR AK5C fajnie działa z ciężką lufą i chwytem pochylonym. Fajnie że ciężka lufa dostanie buffa niedługo. ACE 23 niestety za mocno rzuca na ciężką lufę. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Apropos oznaczania przez dowódcę graczy jako CDZ, właśnie oglądałem filmik LevelCapa w którym potwierdził, że teraz wystarczy 1 (slownie: jeden) kill i już wrogi dowódca może oznaczać. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 to jest przesadzone- wkurza tylko, jak dla mnie mogliby to w ogole wypieprzyc. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 (edytowane) Rozumiem po jakimś porządnym killstreaku, ale ostatnio na Zavod 311 swiecilem sie minutę po starcie. Edytowane 3 lutego 2014 przez mclusky Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Poprzednio było po 6 killach z rzędu i to było OK. Niech tylko pojawią się prywatne serwery, to w ogromnej większości opcja dowódcy będzie wyłączona. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Bo oni zamiast zrobic unikalne ustawienia dla platformy to na kazdej robia tak samo. Na ps3/x360 6 killi na jednym zyciu bylo przesada,mogli zjechac do 3. A na PC/Next gen mogli zostawic 6 killi. Ale po co,trzeba by troche wiecej pracy w to wlozyc.To samo bylo w bf3 i rakieta tv. na konsolach nie dalo sie tym latac na pc OP. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 Super, dzisiaj ponownie musiałem rozegrać kilka meczy bez dźwięku wystrzałów, słyszałem tylko odgłosu oznaczania i zdobywania baretek. Thanks EA i DICE! Nosz ku.rwa, mam ochotę zamrozić Bałtyk i przejść po lodzie do Szwecji aby im w.(pipi)ać za te błędy.Ja zaś korzystam: Szturmowiec - CZ805, ale to się zmieni jak tylko odblokuję jutro ACE23Technik - ACW-R na przemian z AKU-12 i ACE52CQBWsparcie - lol nie gram tymZwiadowca - na przemian dla zabawy M39, SWD-12 i SKS A pistolet to tylko Compact 45 Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 3 lutego 2014 Opublikowano 3 lutego 2014 To samo bylo w bf3 i rakieta tv. na konsolach nie dalo sie tym latac na pc OP. TV słabe!!! Polecam pograć trochę CW w BF3 a szybko zdanie zmienisz. Zresztą na pubie też dużo specjalistów się znajdzie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Tv rakieta jest super w łodziach i bez niej się nigdzie nie ruszam. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 ?? W lodziach nie ma przeciez rakiety TV, tylko TOW o ile pamietam (odpowiednik stacjonarki i SRAW-a). TOW jest ok jak dla mnie, SRAW-em sporo gralem, ale tej tv w BF3 kompletnie nie uzywalem, choc nie ze wzgledu na slabe obrazenia czy cos, a przez skopane sterowanie nia. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 ?? W lodziach nie ma przeciez rakiety TV, tylko TOW o ile pamietam (odpowiednik stacjonarki i SRAW-a). TOW jest ok jak dla mnie, SRAW-em sporo gralem, ale tej tv w BF3 kompletnie nie uzywalem, choc nie ze wzgledu na slabe obrazenia czy cos, a przez skopane sterowanie nia. Są TV i też się bez nich nie ruszam Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Zielu, zwracam honor Dawno juz widac tym nie plywalem (od premiery chin jakos ) Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 TV w łódce ma niezłe (pipi)nięcie. Ładnie z dystansu można pociągnąć. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Panowie ten dźwięk to istna symfonia jak można było nas tak gnębić przez tyle czasu bez wsparcia dla naszych słuchawek. Przetestowane i dźwięk jest rewelacyjny Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 ...jak można było nas tak gnębić przez tyle czasu bez wsparcia dla naszych słuchawek. Bo to nie ludzie, to wilcy... Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Panowie ten dźwięk to istna symfonia jak można było nas tak gnębić przez tyle czasu bez wsparcia dla naszych słuchawek. Przetestowane i dźwięk jest rewelacyjny Ciakwe czy Dice wrzuci do pulse app swoje ustawienia dziweku. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Tak jak mi napisali na twiterze w grudniu tak teraz to potwierdzają - We are happy to announce that we will roll out Platoons for Battlelog for Battlefield 4 later this month - stay tuned! 1 Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Tak jak mi napisali na twiterze w grudniu tak teraz to potwierdzają - We are happy to announce that we will roll out Platoons for Battlelog for Battlefield 4 later this month - stay tuned! Dobrze tylko do klanówek przydal by się mały podbój bo 32 graczy zebrać to słabo a grać mniejszą ilościa na dużych mapach to słabo. Choć skład się powiększa powoli.Oczywiście potrzebne jeszcze serwery. Ostatnie nowe nabytki Kame, Gęsior a wczoraj zwerbowałem Zaqa . Zaq jeszcze konsoli potrzebuje Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Popytam na twiterze może coś powiedzą Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 (edytowane) Zielu, zapytaj lepiej prezesa Sony jak będzie u Ciebie na tradycyjnym niedzielnym obiedzie Już zapomniałem, jak za(pipi)sty dźwięk jest w tych słuchawkach. Gra nabrała nowego wymiaru. Spędziłem tylko chwilę na poligonie i ledwo się oderwałem. A tak przy okazji, znalazłem w opcjach "głośność samosłyszenia". Nie wiem czy było to wcześniej, nie zauważyłem. Może w końcu przestanę drzeć gębę w czasie gry. Edytowane 4 lutego 2014 przez hansior111 Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Panowie ten dźwięk to istna symfonia jak można było nas tak gnębić przez tyle czasu bez wsparcia dla naszych słuchawek. Przetestowane i dźwięk jest rewelacyjny Czy to oznacza, że moje bezprzewodowe, które łączą się z bazą a ta z kolei z ampli będzie hulało? Za mic robi mi Plantronic do fury. Zobaczy go PS4 w końcu po bluetooth? Czy muszę wyrzygać kolejną kapuste na słuchawki od Sony? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Gesior nie bedzie dzialal. Patch tylko dodal obsluge pulse,pulse elite i gold. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Zielu, zapytaj lepiej prezesa Sony jak będzie u Ciebie na tradycyjnym niedzielnym obiedzie Haha w prawdzie łamanym angielskim ale zrozumiał aluzję i stąd przedwczesny patch Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 4 lutego 2014 Opublikowano 4 lutego 2014 Zielu, zapytaj lepiej prezesa Sony jak będzie u Ciebie na tradycyjnym niedzielnym obiedzie Haha w prawdzie łamanym angielskim ale zrozumiał aluzję i stąd przedwczesny patch Coś w stylu: "Ju fakin szit, łer is maj pacz ju fakin czarli? giw mi bak sałnd tu maj hedfołns or aj dont baj plejstejszyn fajf!" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi