Gęsior 97 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 110 lvl to max Omańska, szybko uruchamia się levolution mniej zniszczeń ale i tak piękna mapa, 4 kosy na początek Ognista burza dużo ropy wrzędzie ogień gałki oczne wypala !!! Fakt. To największe zmartwienie w tej grze 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Zaraz zawijam do domu, nastawiam ściąganie i pykam z wami. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Kaspijska granica TO jest COś !!! WIelki mur i wyrwa którą trzeba bronić, wielkie bramy można zamknąć i włączyć te drogowe blokady. Coś fantastycznego niczym obrona JEROZOLIMY przez Poganami Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Ja tu już zacząłem w przerwie Killzona ogarniać, a tu Metro. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Panowie jaka pukawke dali technikowi w tym dodatku? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 (edytowane) Panowie jaka pukawke dali technikowi w tym dodatku? AS-VAL Edytowane 18 lutego 2014 przez Drantzell Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Zielu,a jak Metro? Do DUPY !!! NIBY SĄ 4 PRZEJŚCIA ALE TO CHAOS tylko 3 flagi i ogólnie dupa, ale coś czuję że szturm będzie mega Cytuj
Gość Darude Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 (edytowane) Dodatek pobrany ,ale przecież nie może być pięknie ,bo po włączeniu gry i naciśnięciu przycisku options mam czarny ekran i się ładuje ...i ładuje zamykam aplikacje i wyskakuje błąd .Nie zawsze się tak dzieje ,ale się dzieje .Nastepnie wyszukiwarka serwerów i szukanie map z dodatku pojawiają się i pisze kup DLC ...ehhh co to jest ? Edytowane 18 lutego 2014 przez Darude Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Niestety potwierdzam że przy nowym DLC mam bardzo często czarny ekran ładowania mapy Cytuj
Gość Darude Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Mi się ten czarny ekran pojawia przed głownym Menu kiedy to trzeba wcisnąć options na DS4 .Zamiast po browara którego planowałem , chyba polecę po nervosol do apteki. Cytuj
hniv 5 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 To mam ten sam objaw po aktualizacji systemu nie umiem wlaczyc bf. Mam intro później juz czarny ekran a jak chce zamknac aplikacje konsola dostaje zwiechy z czarnym ekranem i nic sie nie da zrobic. Co za (pipi). Cytuj
Gość Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 (edytowane) Ja nad tym assaultem jeszcze pomyślę, przejrzę filmiki i jak mapy mi podejdą to sie będę zastanawiał. A wyżej niż 110lvl nie ma dlatego bo nie mieli pomysłu jaki znaczkek dać za 120 nie mówiąc już o 130 - 150, no i stopnie wojskowe im sie skończyły. Pewne info - dice to lebiegi ;] E: wiadomo skąd to info o opóźnieniu jak ida takie cyrki. Partacze wiedzieli, że coś się zesrało ale jak gawiedź zaczeła się bulwersować przyszedł księgowy i powiedział: Zarzucamy sieć! Można zaczynać! xD Edytowane 18 lutego 2014 przez Gość Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Miałem się powstrzymać od komentarza, ale nie mogę... BF4 - największy syf wśród gier video jaki kiedykolwiek powstał. Poziom frustracji i chu.jni przebił wszystko. Pfff... 1 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Miałem się powstrzymać od komentarza, ale nie mogę... BF4 - największy syf wśród gier video jaki kiedykolwiek powstał. Poziom frustracji i chu.jni przebił wszystko. Pfff... Do usłyszenia wieczorem Panie Gęsior 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 (edytowane) Nosz ku.rwa mać, po odpaleniu gry spotyka mnie czarny ekran, słyszę muzę w tle i nic się nie pojawia. EDIT Jestem w menu, czarny ekran znikł gdzieś po 2 minutach. Edytowane 18 lutego 2014 przez Pryxfus Cytuj
hniv 5 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Próbowałem juz na wszystkie sposoby i przy próbie polaczenia z serwerami EA gra sie wiesza wywala blad sieci. Kiszka, później jak ochłonę zainstaluje na nowo ten syf moze pomoże. Przy poprzedniej aktualizacji systemu ludzie skarżyli sie ze im Call of duty nie dziala i koszykowka. Teraz kolejna łata i bf sie sypie. Ta generacja konsol rozpieszcza nas wyjątkowo Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 hniv, poczekaj z dwie minuty na tym czarnym ekranie i wchodzisz w menu. Mam nadzieję, że to naprawią, bo gra wygląda jakby się zacięła. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 przesiadka na destiny jesli okaze sie dobre:) Pytanie tylko czy Acti nie zrobi z tej gry kolejnego CoD. Czyli jechanie na jednym silniku,z malymi zmianami przez X lat. Gdyby Acti poszlo po rozum do glowy i wydalo kolejnego CoD na nowym silniku z lekka destrukcja otoczenia,16vs16,tryb dla osob gdzie bronie mialy by wiekszy odrzut i multi na poziomie MW,to znowu EA gonila by ich przez lata. Ja jeszcze mam nadzieje,ze The Division bedzie tak dobry jak sie zapowiada i bedziemy z ekipa grac w multi the division zamiast bugfillda Cytuj
hniv 5 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Spoko, dzięki masz racje wystarczy trochę cierpliwosci żeby sie dostac do menu gry ale później juz jest to samo przy próbie wybrania opcji gry online i tu juz mi wywala blad sieci. Moze to naprawia w najbliższym czasie. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Zasysam!!! Trzymajta zwieracze bo nadciągam !! Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Ja pitolę, po co Sony dało tryb uśpienia konsoli, skoro nie mogę zassać dodatku będąc w pracy, tylko z poziomu gry... Kończę o 22giej, a 4,5GB do ściągnięcia. Dobrze że mam szybkie łącze, to jest szansa że zanim zjem kolację i wyciągnę psa na spacer, uda się większość zassać. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 (edytowane) Pytanie tylko czy Acti nie zrobi z tej gry kolejnego CoD. Czyli jechanie na jednym silniku,z malymi zmianami przez X lat. Gdyby Acti poszlo po rozum do glowy i wydalo kolejnego CoD na nowym silniku z lekka destrukcja otoczenia,16vs16,tryb dla osob gdzie bronie mialy by wiekszy odrzut i multi na poziomie MW,to znowu EA gonila by ich przez lata. popraw mnie jesli sie myle, ale pomimo jechania na tym samym silniku, z malymi zmianami przez X lat, mimo braku odrzutu broni, destrukcji otoczenia itd. EA caly czas goni Acti przez lata i jakos dogonic nie moze (inna sprawa czy BF-owi w ogole jest potrzebna ta cala tłuszcza, ktora sie rzuca co roku na CoD). Edytowane 18 lutego 2014 przez tommi Cytuj
Gość Darude Opublikowano 18 lutego 2014 Opublikowano 18 lutego 2014 Wszedłem teraz i dossało sie pare MB i dodatek łazi .Można grać uff. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi