walek 96 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 @Tomci: mi ogolnie brakuje wyboru mapy przy szybkiej grze- kolejna rzecz, ktora skopali w por. do BF3... Ja nigdy tego nie wykorzystywalem w Bf3, bo prawdopodobienstwo, ze wyladujesz na serwerze w Australii czu USA, jest bardzo wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Wróciłem wlasnie z ferii, konsola była tydzień offline i już ciągnie z neta rożne rzeczy ponad 2 godziny... ale nie o tym. Włączam BF a tam komunikat ze mam odblokowane wszystkie pistolety i chyba karabiny tylko muszę pobrać jakis dodatek, ktory dodatkowo mam za darmo. WTF? Teraz wszyscy bedą biegać już z czymkolwiek chcą z broni krótkiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Bronas, rozumiem Twoją frustrację. Dzisiaj też się ostro zdenerwowałem. Nie da się grać. Wbiliśmy na chwilę na TDM - tam nie ma lagów, ale dla mnie ten tryb jest niegrywalny. CQ rządzi i nie działa. Co robimy? Jakiś bunt? Do kogo pisać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Wróciłem wlasnie z ferii, konsola była tydzień offline i już ciągnie z neta rożne rzeczy ponad 2 godziny... ale nie o tym. Włączam BF a tam komunikat ze mam odblokowane wszystkie pistolety i chyba karabiny tylko muszę pobrać jakis dodatek, ktory dodatkowo mam za darmo. WTF? Teraz wszyscy bedą biegać już z czymkolwiek chcą z broni krótkiej? Pisalem o tym kilka stron temu. Dali shortcut kit: February 18 to February 24 Shortcut Kit: Hand Guns Battlefield 4 Premium Shortcut Kit: DMR’s February 25 to March 4 Shortcut Kit: Grenades Battlefield 4 Premium Shortcut Kit: Shotguns Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 no to teraz ludziom łatwiej do calaka jak mają raki przegląd od razu Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie wiem czy tutaj da sie cokolwiek zrobic, gram podboj tylko dlatego ze wy na tym trybie nonstop siedzicie, lagi, zwiechy, wszelkie przeciwnosci losu (pipi)a ignorujecie i dalej to samo. Bronas problemy z lagami sa tylko na podboju. Osobiscie preferuje szturm albo unicestwienie. 32 graczy, sieczka bez lagow a wyniki mozna i tak za(pipi)iste trzepac. Cytuj Odnośnik do komentarza
moski81 1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 A co z łatka? Oni maja zamiar coś wydać? Zawsze z premierą nowego dodatku były patche... Przynajmniej doświadczyłem tego w BF3 Wysłane z mojego GT-I9305 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Malo ci latek? Min. 1 w miesiacu jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
moski81 1 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Mało?? Przy obecnej sytuacji to co tydzień powinna być aby to wszystko działało jak powinno Wysłane z mojego GT-I9305 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Biorac pod uwage,ze ostatnia latka na pc kompletnie rozwalila gre,to latki co tydzien sa swietnym pomyslem. I lepiej sie nastaw,ze ta gra NIGDY dzialac poprawnie nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Łatki sratki. Co to kuźwa Pecet jest??? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
moski81 1 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Nie to graj sobie w zbugowana grę do granic możliwości Jak spier... to niech teraz naprawiają Ale znając życie (pipi) z tego będzie i jak kolega wyżej napisał ta gra nigdy działać poprawnie nie będzie Tylko niech coś robią w temacie... Wysłane z mojego GT-I9305 Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Malo ci latek? Min. 1 w miesiacu jest. To nie bylo patch'a wraz z Second Assualt!? Czyli bronie wciaz maja spory rozrzut podczas strzelania w biegu... ale lipa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 To co w tym paczu zniosą ten rozrzut we wszystkich broniach? Ja pamiętam jakiś bełkot o shotgunach w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stinkmeaner 12 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Idzie odblokować jakąś broń z SA? Mam wrażenie, że zadania są zbugowane i resetują się po każdym meczu. Chcę odblokować F2000 i nie zalicza mi nawet tych 10 zabitych w Metrze jak sprawdzam na Battlelogu, a zabijam zdecydowanie więcej. No chyba, że wymagania trzeba spełniać w odpowiedniej kolejności, ale w to wątpię. Swoją drogą te dwie baretki za przygwożdżenie to trochę przegięcie. Muszę je zdobyć w jednym meczu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Fenix to szarpanie o którym piszesz to lagi z którymi wszyscy się użeramy (gdy na nie trafimy), więc coś z tym zrobić trzeba ale nie po naszej graczy stronie. Jeśli chodzi o celność, to wina pada (na pewno nie ACW-R ) musisz się przyzwyczaić, nie będę pisał jakie kosmosy robiłem na początku gry w BF4 (15miesięcy przerwy od bfów) ale już jest dobrze. Impreza to nie tylko z nazwy, kabaret jaki idzie czasem przez słuchawki wyciska łzy z oczu ;] E: może Ściera się nawróci na gry przy BFie? xD Ja go (w sumie was) rozumiem bo to co się stało z grami ogólnie zniechęca mnie do tego hobby. Sciere w ogole nie ciagnie online. W niczym. Woli pograc w po(pipi)ki oldscholowe. Oczoplas graficzny i kolorystyczny to nie jego bajka. No ale taki jest. Ja natomiast jak patrze na gry z czasow Amigi czy pierwszego PS to tylko sie litosciwie usmiecham. W online wpadlem gdzies w okresie Warhawka i tak juz zostalo. Konczenie singla mnie nie kreci. Chyba ze sieci nie ma. Kwestia podejscia. Jeszcze pozostaje kwestia tego szarpania przy bieganiu/jezdzeniu. Jakos musze sie z tym uporac bo grac nie mozna. W Kurorcie ten sam problem.to lagi, nie przejmuj sie- wszyscy to mamy. Najbardziej dotknieta tym mapa to Mekong wlasnie- tam nie da sie grac. Momentami rozne inne tez to maja, raz jest gorzej raz lepiej- ostatnio bylo raczej lepiej... Jedyny sposob, zeby sie z tym uporac to niestety zmiana serwera i liczenie na szczescie przy wyborze kolejnego. Haa.. cos tam wyszlo z Imprezy. Wbilem sie do Ziela ale zanim wszystko poustawialem odpowiednio corka majaca wyzszy priorytet mnie zawolala. I tyle z grania. Choc z tego co slyszalem to istne spotkanie towarzystkie niz pomoc w graniu ;p. W kazdym razie jakos dziala. Jeszcze pozostaje kwestia tego szarpania przy bieganiu/jezdzeniu. Jakos musze sie z tym uporac bo grac nie mozna. W Kurorcie ten sam problem. Na imprezach już tak jest , ale nie ma problemu następnym razem jak wbijesz zagłębimy się tylko w problemy techniczne BF, PS4 i jakie bronie są dobre. Troche pogralem. Te lagi o ktorych piszecie skutecznie zniechecaja mnie do niektorych map. Jeszcze chwile i odstawie BF na polke i poczekam az to naprawia. Irytujace jest to ze napierdzielam w goscia a tu nagle znajduje sie metr wczesniej i oczywiscie gine. Do tego chyba z 3 czy 4 razy gram gram a tu .. bład CE-34878. Poczytalem... porazka. Moze to ja mam jakiegos pecha ale generalnie pojawia sie mysl, zeby jednak nie wlaczac konsoli. Zniechecajace. Choc z drugiej strony zaczynam sie wkurzac w niektorych miejscach wiec.. jest dobrze. Jak gine i przeklne tzn. ze juz jest frajda ;p Tez zmieniam serwery jak zaczyna sie lagowanie. Czasem wrzucam serwery z Ameryki. W sumie nie ma roznicy czy Europa czy Ameryka. Albo lagi sa albo ich nie ma. Na impreze wbije jak bede mial w miare spokoj w domu. Jesli chodzi o bron to w miare ogranalem juz tego ACW-R. Najwazniejszy dla mnie to tlumik dzwieku. Jakos czuje sie troche bezpieczniej, ze (pipi)y wokol mnie nie widza jak naparzam w kogos innego. Trudno, MTARa nie bede mial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Zapomniałem o tych słynnych mdłościach Ściery przy FPPkach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Idzie odblokować jakąś broń z SA? Mam wrażenie, że zadania są zbugowane i resetują się po każdym meczu. Chcę odblokować F2000 i nie zalicza mi nawet tych 10 zabitych w Metrze jak sprawdzam na Battlelogu, a zabijam zdecydowanie więcej. No chyba, że wymagania trzeba spełniać w odpowiedniej kolejności, ale w to wątpię. Swoją drogą te dwie baretki za przygwożdżenie to trochę przegięcie. Muszę je zdobyć w jednym meczu? Idzie, F2000 mi wpadło dosc łatwo .Napierdzielałem cały czas z podwieszanego M320 lvg i wpadło.W sumie niezła kosiarka z tej broni jest(F2000). Edytowane 21 Lutego 2014 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 gramy dzisiaj zdzirki na kaspianie! chce krwi. granie ograniczone gdyz mam wizytacje tesciowej. jeszcze troche i bede mial w domu swoja Ukraine. Wyslane z magicznej skrzyneczki na moim biurku. Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Dla Kaspiana warto kupić ten dodatek. Mapka jest za(pipi)ista. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 No i tylko ona. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 burza piaskowa tez jest petarda. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 284 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Jest Patch 996 MB, ciekawe co tym razem spier..... Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ilu z Was gra tutaj na PS3 a ile na PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dud.ek 2 040 Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 większość chyba na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi