Opublikowano 22 lutego 201411 l Czy grając szturmowcem ale używając karabinków pozostałe karabinki się odblokują czy trzeba grać technikiem? Nie ma znaczenie
Opublikowano 22 lutego 201411 l Premium event: Double XP Boost currently active! Standardowo koczy sie o 12 w poniedzialek.
Opublikowano 22 lutego 201411 l leveli nie dolozyli, zastanawiam sie co mam z tymi double xp i boostami robic- juz pod 50 szt. mi podchodza zbiory. Chyba do masterowania pojazdow jedynie sie przydadza. Edytowane 22 lutego 201411 l przez tommi
Opublikowano 22 lutego 201411 l Też macie problemy ze znalezieniem meczu na 64 graczy do pierwszego dodatku? Tzn. mecze są ale zazwyczaj siedzi tam z 20 graczy i mało kto dołączy.
Opublikowano 22 lutego 201411 l Też macie problemy ze znalezieniem meczu na 64 graczy do pierwszego dodatku? Tzn. mecze są ale zazwyczaj siedzi tam z 20 graczy i mało kto dołączy.ostatnio sie cos zawsze znajdowalo bez problemu (choc niekoniecznie w europie), dzisiaj nie wiem. Edytowane 22 lutego 201411 l przez tommi
Opublikowano 22 lutego 201411 l Dziś pobawiłem się tym trybem Obserwator, niestety mam z nim problem ponieważ rozjeżdżają mi się kolory. Sam tryb ciekawy ale raczej dla komentatorów e-sportów
Opublikowano 22 lutego 201411 l To jak jest teraz, BF4 na PS4 bez Premium jest grywalne czy nie? W singlu dalej sejwy przepadają, czy już git?
Opublikowano 22 lutego 201411 l Wina przepadających save'ów to podobno nie wina DICE czy EA. W innych grach też był problem z ich przepadaniem.
Opublikowano 22 lutego 201411 l To jak jest teraz, BF4 na PS4 bez Premium jest grywalne czy nie? Dla mnie nie bardzo, bieganie bez czarnych blach to już nie to samo.
Opublikowano 23 lutego 201411 l W przyszłym tygodnia do bloga wracają plutony , inna sprawa że wczoraj grało się bosko ta gra jest wspaniała bez lagów. Przez Danielskiego grałem do 2 w nocy choć ten bandzior sam się wcześniej zmył i nie dokończył nawet rundy. Edytowane 23 lutego 201411 l przez marekjw2523
Opublikowano 23 lutego 201411 l Wczoraj chwile gralem 64ppl z bluszczem i gorzowem, pustynna burza bez lagow to jest to
Opublikowano 23 lutego 201411 l W przyszłym tygodnia do bloga wracają plutony , inna sprawa że wczoraj grało się bosko ta gra jest wspaniała bez lagów. Przez Danielskiego grałem do 2 w nocy choć ten bandzior sam się wcześniej zmył i nie dokończył nawet rundy. zaliczylem pierwszego rage quit w swoim zyciu:)
Opublikowano 23 lutego 201411 l W przyszłym tygodnia do bloga wracają plutony , inna sprawa że wczoraj grało się bosko ta gra jest wspaniała bez lagów. Przez Danielskiego grałem do 2 w nocy choć ten bandzior sam się wcześniej zmył i nie dokończył nawet rundy. zaliczylem pierwszego rage quit w swoim zyciu:) Pad caly ? Telewizor nie rozbity ? Kot zywy ?
Opublikowano 23 lutego 201411 l Podobno komus sie to wyswietlilo. Ale rownie dobrze moze,byc to photoshop.
Opublikowano 23 lutego 201411 l tak. Wczoraj spialem zwieracze i zrobilem to- piekna bron, chyba najlepsza z tych ktorymi dotychczas gralem. Mam nadzieje, ze po zalozeniu tlumika nie straci powera. Edytowane 23 lutego 201411 l przez tommi