Gość Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Z tym pięknem to bym polemizował ;p Cytuj
thekrzysiu 0 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 tak. Wczoraj spialem zwieracze i zrobilem to- piekna bron, chyba najlepsza z tych ktorymi dotychczas gralem. Mam nadzieje, ze po zalozeniu tlumika nie straci powera. Tłumik mocno ograniczy zasięg ale wciąż będzie niezastąpiona przy podboju "na amerykana" Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Ja, po grubo ponad 6 latach łupania w Battlefieldy, zacząłem grać DMR z celownikami 4X i moim nowym ulubionym Prisma 3.4X. Nie obstawiam dachów ofkors tylko biegam jako engineer siejąc postrach SMAWem i minami/plackami. Na dużych mapach poniższy zestaw to moim zdaniem mistrzostwo świata. Polecam M39 EMR, ale pozostałe też dają radę. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 czytałem wlasnie ze podobno wyjątkowo w tej serii celowniki 3x i wyżej dają radę. Nigdy nie grałem z czymś takim, ale tez pewnie spróbuję bo kończę wlasnie tradycyjne karabiny. Moze by tak, ze poraz pierwszy w BF są tak duże mapy i takie celowniki mają sens Cytuj
thekrzysiu 0 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 czytałem wlasnie ze podobno wyjątkowo w tej serii celowniki 3x i wyżej dają radę. Nigdy nie grałem z czymś takim, ale tez pewnie spróbuję bo kończę wlasnie tradycyjne karabiny. Moze by tak, ze poraz pierwszy w BF są tak duże mapy i takie celowniki mają sens czytałem wlasnie ze podobno wyjątkowo w tej serii celowniki 3x i wyżej dają radę. Nigdy nie grałem z czymś takim, ale tez pewnie spróbuję bo kończę wlasnie tradycyjne karabiny. Moze by tak, ze poraz pierwszy w BF są tak duże mapy i takie celowniki mają sens i po raz pierwszy nie ma większego sensu zabawa z shotgunami Cytuj
Gość Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Zawsze czuję dyskomfort jak biegam z czymś wyżej od x2, ale na dystans pewnie się sprawdzają. Bliżej oczopląsu dostaje i choćby to była snajperka to założę reddota. W ogóle wczoraj pare rund głupawki, założyłęm tłumik na berettę i bawiłem się w MGS/Hitmana, dzisiaj chyba porozjeżdżam ludzi motorkiem do 100 killi jeszcze trochę brakuje. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Karol, dlatego właśnie mam dodatkowy celownik bo z bliska kręci mi się w głowie jak próbuję wycelować z prismy. Co do shotgunów to masz rajt Krzysiu - są do dupy. Wcześniej używałem ich tylko na Locker, ale teraz nawet tam mi się nie sprawdzają. Zobaczymy po paczu bo mają coś z celnością pompek kombinować. Cytuj
hniv 5 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 czytałem wlasnie ze podobno wyjątkowo w tej serii celowniki 3x i wyżej dają radę. Nigdy nie grałem z czymś takim, ale tez pewnie spróbuję bo kończę wlasnie tradycyjne karabiny. Moze by tak, ze poraz pierwszy w BF są tak duże mapy i takie celowniki mają sens czytałem wlasnie ze podobno wyjątkowo w tej serii celowniki 3x i wyżej dają radę. Nigdy nie grałem z czymś takim, ale tez pewnie spróbuję bo kończę wlasnie tradycyjne karabiny. Moze by tak, ze poraz pierwszy w BF są tak duże mapy i takie celowniki mają sens i po raz pierwszy nie ma większego sensu zabawa z shotgunami No faktycznie nie ma sensu jak sajga z sabotem kosi lepiej na dystans niż niejedna DMR. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Czy zadania z Chinskiej Nawałnicy można także robić na innych mapach ? Np. Wniebowzięty ? na podstawce to jeszcze kogoś bombami ustrzele, ale w DLC lamie strasznie. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Jak trzeba coś z bombowcem to tylko na mapach CN. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Nie pytam o bombowce. Chodzi mi ogolnie o zadania, np zabojstwa ze snajpy. Moge je robic na jakiejkolwiek mapie, jezeli zadanie dotyczy CN? Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Mapki są jednak większe. Jak w BF3 biegałem cały czas z mp7, to tutaj nie jestem w stanie wrócić już do takich broni z niskim potencjałem na większy dystans jak MTAR czy AS VAL. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 to zdaje się, że tak. Potwierdzam, dzisiaj jakies zadanie wbilo mi sie na podstawce. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) i po raz pierwszy nie ma większego sensu zabawa z shotgunami No faktycznie nie ma sensu jak sajga z sabotem kosi lepiej na dystans niż niejedna DMR. Coś w tym jest bo na papierze SAIGA ustawiona jako "DMR" wygląda nieźle, ale w rzeczywistości trzepie nią na wszystkie strony i jest bardzo niecelna. Próbowałem wiele razy grać z sabotem i nie dawało to takiego efektu jak z DMR (w tym przypadku M39). edit: i ma mniejszy magazynek Edytowane 24 lutego 2014 przez mclusky Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) Jutro aktualizacja battleloga i chyba dupa z plutonów bo właśnie trwają zapisy do wcześniejszego dostępu do tej opcji , ktoś zapytał w czym problem przecież można przenieść ją do BF4 z BF3...odpowiedz It's a completely new system, written from scratch. It may not be evident from day 1, but will enable a lot of cool stuff going forward. Edytowane 24 lutego 2014 przez marekjw2523 Cytuj
walek 96 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) i po raz pierwszy nie ma większego sensu zabawa z shotgunami No faktycznie nie ma sensu jak sajga z sabotem kosi lepiej na dystans niż niejedna DMR. Coś w tym jest bo na papierze SAIGA ustawiona jako "DMR" wygląda nieźle, ale w rzeczywistości trzepie nią na wszystkie strony i jest bardzo niecelna. Próbowałem wiele razy grać z sabotem i nie dawało to takiego efektu jak z DMR (w tym przypadku M39). Wez, Mclusky nie podnos ludziom cisnienia. Czy to w BF3, czy bf4, shotgun to podreczne dzialo Nawarony, prawdziwa bron masowej zaglady. Edytowane 24 lutego 2014 przez walek 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 tak. Wczoraj spialem zwieracze i zrobilem to- piekna bron, chyba najlepsza z tych ktorymi dotychczas gralem. Mam nadzieje, ze po zalozeniu tlumika nie straci powera. Tłumik mocno ograniczy zasięg ale wciąż będzie niezastąpiona przy podboju "na amerykana" Rzeczywiscie niezly karabinek.Tlumik powoduje, ze nie wyswietlam sie na mapie po oddaniu strzalu? Co musze zrobic, by odblokowac USAS? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) Zdobywasz 10tys pkt w misji South China Sea.Ale Usas to bron ktora po odblokowaniu lezy gdzies na mapie. Nie mozna usas uzywac jako normalna bron. Edytowane 24 lutego 2014 przez Zaqair Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) Dzieki, a ten tlumik co dokladnie daje? Tylko dzwiek tlumi, czy na minimapie tez jestem niewidoczny? Wiem, ze pytania pewnie noobowskie, ale swoja przygode z BF zaczalem dopiero teraz. Edytowane 24 lutego 2014 przez easye Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) http://lmgtfy.com/?q=battlefield+4+suppressor Edytowane 24 lutego 2014 przez Zaqair 1 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 (edytowane) i ja tego nie używam ?! EDIT: (bo nie wylosowałem ) Edytowane 24 lutego 2014 przez easye Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 24 lutego 2014 Opublikowano 24 lutego 2014 Niestety tłumik mocno też ogranicza możliwości broni na dystans. Dużo spowalnia prędkość pocisku i przyśpiesza jego opadanie. Średnio się strzela zwłaszcza do poruszających się celów. Z drugiej strony osłabia również broń na bliskim dystansie, poprzez obniżenie celności przy strzelaniu z biodra (celownik jest większy). Sporo się zyskuje, ale też sporo traci. Ja ostatnio przestałem korzystać z tłumików. Im mniejszy celownik przy strzelaniu z biodra, tym bardziej komfortowo się czuje biegając. Z drugiej strony też lubię mieć możliwość trzymania przeciwników na dystans, a tłumik trochę ogranicza mi tą możliwość. W sumie ostatnio też przestałem biegać na pałę po środku mapy, więc mogę sobie pozwolić na zdjęcie tłumika i korzystanie z pełnego potencjału broni. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 25 lutego 2014 Opublikowano 25 lutego 2014 i po raz pierwszy nie ma większego sensu zabawa z shotgunami No faktycznie nie ma sensu jak sajga z sabotem kosi lepiej na dystans niż niejedna DMR. Coś w tym jest bo na papierze SAIGA ustawiona jako "DMR" wygląda nieźle, ale w rzeczywistości trzepie nią na wszystkie strony i jest bardzo niecelna. Próbowałem wiele razy grać z sabotem i nie dawało to takiego efektu jak z DMR (w tym przypadku M39). Wez, Mclusky nie podnos ludziom cisnienia. Czy to w BF3, czy bf4, shotgun to podreczne dzialo Nawarony, prawdziwa bron masowej zaglady. USAS mocny był, ale się zmył. Proponuję wszystkim, którzy uważają shotguny w BF4 za ostro przegięte, spróbować z tym szajsem pobiegać. Zdziwicie się, że nie wygląda to tak kolorowo jak na fimikach BFF (Bracie Figo Fagot? :|). Chyba w obawie przed akcjami z BF3, gdzie z shotgunów zrobili na początku armaty tutaj znowu przesadzili z ograniczeniami. Kto chce USASa z odłamkami spróbować to na 100% jeden leży na Zavod 311 w podziemiach między C i D. Dla mnie kupa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi