Styku 11 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 A dzisiaj z Drantzell'em gramy gramy i nagle widzimy gości którzy przejmują nasz punkt za plecamy w metro.....i uwaga są w suficie jak na gameplay który umieściłeś w innym temacie. A tuta wytłumaczenie Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Jest to stary glitch jeszcze z bf3. Oni w SA to chyba tylko dodali Levolution reszte zostawili stara. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Jest to stary glitch jeszcze z bf3. Oni w SA to chyba tylko dodali Levolution reszte zostawili stara. Zaq na pewno przerobili starą mapę, ale nie zgodzę się że oprócz levolution mapy są takie same. Inna sprawa że ludzie sami na siłę szukają takich głupot. I choćby nie wiem jak zawsze i w każdej grze takie rzeczy się zdarzają. A co do nowej zabawki przeciw Heli Edytowane 8 marca 2014 przez marekjw2523 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Metro jeszcze samo w sobie jest zjadliwe, ale jeśli kolesie biegają i strzelają do Ciebie z sufitu to to już jest kuźwa przegięcie pały. Jak znowu zobaczę przez sufit zapierdzielające nóżki to sam tam wejdę i ich wszystkich zrzucę. Edytowane 8 marca 2014 przez Drantzell Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Zielu, filmik genialny. Tak właśnie widzę miny AA. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Co do bf5?! To tez pewnie bedę sie slinil i trudno bedzie sie oprzeć przed premierowej zamówieniu, ale naszczescie to nie bedzie premiera nowego generacji i bedzie w co grac.....i paradoksalnie jeśli juz tak szybko maja wydać nowego bf to ludzie nie powinni sie tak rzucić jak na bf4, ponieważ bf4 jeszcze jest dosyć świeże dla większości. Bf3 było chyba trochę dłużej no i ludzie na konsolach chcieli nowej jakości na nowych generacjach. Myśle ze hype choć bedzie wielki nie bedzie eprzekrac tego co było na bf4 chyba ze nowe studio, co mam nadzieje wprowadzi coś naprawdę nowego a nie tylko bronię, levolution ktore jest bardziej wodotryskiem niż coś zmieniającego gameplay. Nie wiem czy pamiętacie jaki przeskok był w serii call of duty, bardzo lubiłem ta serie dlatego modern warfare 1 kupiłem odrazu ale byłem zszokowany wciagajacym gameplayem multi....miejmy nadzieje ze tak bedzie z nowym bf ( ale i tak uważam ze bf4 jest aktualnie moja najlepsza gra w historii pod względem uzależnienia od niej, podobnie jak było z modern warfare na ps3, seria uncharted, g-police na psx i tym podobnym o których myślałem będąc w szkole nie mogąc sie doczekać żeby odpalić konsole, teraz juz jestem przy 30-tce i tak mam z bf4) Edytowane 8 marca 2014 przez Styku Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 BF ktory ma wyjsc podobno w tym roku to nie bedzie bf5,tylko bf w klimatach policyjnych. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 (edytowane) Taka mała aluzja.... Żałosne. Prymitywne na równi z twierdzeniami o tym, że każdy polityk idzie do polityki dla pieniędzy. Edytowane 8 marca 2014 przez Drantzell Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Czasami sie zastanawiam Drantzell na jakim Ty swiecie zyjesz. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) Czasami sie zastanawiam Drantzell na jakim Ty swiecie zyjesz. W świecie pełnym ślepców, którzy patrzą na świat wyłącznie z perspektywy własnych problemów. Edytowane 9 marca 2014 przez Drantzell Cytuj
walek 96 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) Czasami sie zastanawiam Drantzell na jakim Ty swiecie zyjesz. To ty nie wiesz, ze Drantzell, to cesarz internetu.Putin przy nim, mietka (pipi)aa jest. Edytowane 9 marca 2014 przez walek Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Można ustawić sterowanie pojazdami jak w bc2? czyli gaz/hamulec na r2/l2, skrecanie na lewej galce, a sterowanie kamera pod prawa gałka. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Tryb weteran/ klasyczny - opcje-> sterowamie Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Ja dopiero po zmianie gałek w jetach i śmigłach na opcje dla leworęcznych przestałem się rozbijać latadłami. Wydedukowałem, że to chyba nawyk pozostaly z automatów gdzie gała właśnie po lewej stronie była hehe. Przyciski na weteran oczywiście. Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Czasami sie zastanawiam Drantzell na jakim Ty swiecie zyjesz. To ty nie wiesz, ze Drantzell, to cesarz internetu.Putin przy nim, mietka (pipi)aa jest. Kabotyn po prostu znowu nie zrozumiales o czym pisalem. Naprawde... Nie wszyscy wygladaja jak Twoi koledzy. Koles brzmial na opuszczonego, moze powinienes do niego wrocic i go ogrzac? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 My konsolowcy marzymy o małym CQ a tymczasem na PC Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Bo na pc maja prywatne serwery i moga sobie ustawic ilosc graczy Cytuj
Styku 11 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Pytanko bo chyba jestem ślepy....mozna zmienic język polski na angielski? Polski ok, nie ma stary ale angielskie teksty podczas gry dają większy klimat.... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Zmień język konsoli na angielski, to w grze będzie tak samo. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) Z tego co pamietam to w ustawieniach gry mozesz zmienic. Ustawnienia-->audio i tam powinna byc opcja zmiany jezyka.. Odpalilem bf4 na ps3 i jest opcja zmiany dubbing,z poziomu gry. Nie musisz zmieniac jezyka xbm. Edytowane 9 marca 2014 przez Zaqair Cytuj
tommi 345 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 (edytowane) Żałosne. Prymitywne na równi z twierdzeniami o tym, że każdy polityk idzie do polityki dla pieniędzy. ale przeciez idzie. I dla wladzy. Ty co myslales, ze oni chca swiat zmieniac? Edytowane 9 marca 2014 przez tommi Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Żałosne. Prymitywne na równi z twierdzeniami o tym, że każdy polityk idzie do polityki dla pieniędzy.ale przeciez idzie. I dla wladzy. Ty co myslales, ze oni chca swiat zmieniac? Myśle, ze to krzywdzące dla wielu osób zdanie. 1 Cytuj
Styku 11 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Na ps4 języka w grze nie da się zmienić.... Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Styku,a masz plyte czy cyfrowa? Bo cyfrowa jest chyba tylko po PL. Chociaz,mozesz sprobowac to co Pryx napisal i zmienic jezyk xbm. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi