easye 3 333 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 gdzies kiedyś widziałem przycisk do resetowania swoich statystyk. Jest cos takiego nadal ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Na stronie Battleloga masz tę opcję. Nie rób tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ja nie mam, ale nie wiem czy kiedyś przez przypadek nie wcisnalem, bo level mogę podejrzeć od 3go. W sumie zastanaawialem się jakie mialbym statystyki, gdybym nie robil osiagniec, ale w sumie jaki to ma sens - wyjdzie 4 dodatek i znowu zamiast grac będę ginal 20 razy z rzedu starając się zaliczyć jakiś pucharek Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja też mam level od 3, a nie mam Premium, więc nawet nie miałem możliwości go wcisnąć. Ten przycisk powinien być przy opcji wyboru Żołnierza. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) o widze - dlaczego tego nie robic ? Przeciez nie kasuje calej historii ? Teraz i tak oleje, bo ubzdurałem sobie, ze ta gre scalakuje. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 a nie wiem, tak napisałem xd jak Ci zależy na ratio to dobra opcja Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 dobra, jak ktoś z ciekawości chce sprawdzić jakie mialby statystyki nie robiąc osiagniec, ale olewam, zwiekszylyby się pewnie wyłącznie do kolejnego dodatku, bo w każdym jest cos, przez co ginie 100 razy zanim zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 a nie wiem, tak napisałem xd jak Ci zależy na ratio to dobra opcja Ratio nie oszukasz przyciskiem. Prawdziwe ratio którego nie da się wyzerować (w bf3 tak było) było zawsze podane na dole, dało się tylko zerować to na górze strony co jest pokazowe jak ktoś przychodzi na Twój profil. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie wiedziałem że tak to działa, ale mniejsza. Mi restart nie potrzebny mimo iż zaczynałem od ratia ledwo wychodzącego ponad 1.0, teraz powoli dobijam do 2.0. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) w 4ce jest podobnie chyba - raz musialem kliknąć ten przycisk jak kupiłem Premium przed 1 dodatkiem, na oficjalnej stronie jest ratio 1,04 - a proporcje w statystykach: Zabici: 2775 / Zgony:3105. Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 We wanted to provide a quick update on the issues with Battlefield 4 “rubber-banding” some players on certain platforms are experiencing during matches with 64-players. Looking into this further, we’re unhappy with our server performance, so we’ll be upgrading the hardware as soon as possible, investing more to deliver a better experience. As soon as we know the exact timetable, we’ll let you know the ETA. Reducing lag for these players is absolutely a TOP priority for us to solve and we expect to have the solution very soon. http://blogs.battlefield.com/2014/04/addressing-battlefield-4-rubber-banding-issues/ I jak tu nie kochac dobrego PR. Prawie wszyscy maja problemy z lagami nie liczac PC bo tam serwerow EA/Dice prawie nie ma. Moze sie wyrobia przed premiera Battlefield Police Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 No pięknie. Skończyłem kampanię na wysokim, znalazłem co było do znalezienia i ani żaden trofik za skończenie kampanii, ani trofik za znalezienie wszystkiego... Brawo... Ja (pipi)e... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (pipi)a nie wierze,ze musze to napisac kolejny razy. Zadales sobie chociaz tyle trudu,zeby poszukac w tym temacie? Nie cale 2 tyg temu(dokladnie 23 marca) napisalem w czym jest problem. Trophy full arsenal nie wpadnie ci dopoki nie bedziasz mial wszystkich przedmiotow. odpal misje w szanghaju i/lub Kunlun Mountains jest glitch nie zalicza w tych 2 miejsach broni. Zakonczenie zagraj ostatnia misje jeszcze raz mi za pierwszym razem tez nie wpadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (pipi) nie wierze,ze musze to napisac kolejny razy. Zadales sobie chociaz tyle trudu,zeby poszukac w tym temacie? Nie cale 2 tyg temu(dokladnie 23 marca) napisalem w czym jest problem. Trophy full arsenal nie wpadnie ci dopoki nie bedziasz mial wszystkich przedmiotow. odpal misje w szanghaju i/lub Kunlun Mountains jest glitch nie zalicza w tych 2 miejsach broni. Zakonczenie zagraj ostatnia misje jeszcze raz mi za pierwszym razem tez nie wpadlo. Znalazłem wszystkie przedmioty: No pięknie. Skończyłem kampanię na wysokim, znalazłem co było do znalezienia i ani żaden trofik za skończenie kampanii, ani trofik za znalezienie wszystkiego... Brawo... Ja (pipi)e... odpalałem te misje bo czytałem o tym błędzie i nie wpadło... Jeżeli chodzi o poziom trudności to, że Tobie wpadło nie znaczy, że mi wpadnie, bo są przypadki, że nie wpada dopóki ludzie nie przejdą jeszcze raz całej gry. Czy u mnie działa, to się okaże, bo na razie robiłem jedno zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Prawdziwy MATRIX 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 No panie minusiński (Zaqair)? Gdzie są Twoje cenne rady i minusy? Skończyłem kampanię, skończyłem ostatnią misję 3 razy, i ani trofika za skończenie kampanii (!!!!!!!), ani za wykonanie wszystkiego co było do wykonania w kampanii! Co za syf nie gra, nie potrafią nic zrobić... Nawet prostego warunku, jeśli kampania skończona trofeum odblokowane... Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wspolczuje. Czyli wychodzi na to, ze do singla najlepiej wykasowac wszystkie poprawki i odlaczyc kabel sieciowy. Scalakowalem singla zaraz po premierze i nie mialem zadnego problemu z pucharkami, dlatego jak ktos sie za to by chcial zabrac, niech najlepiej w ogole usunie aplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Drantzell 45 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja zbierałem znajdźki całkiem niedawno i nie miałem z tym żadnego problemu. Przynajmniej nie było problemu, jeśli chodzi o zaliczanie tego co znalazłem. Coś pozytywnego: Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) W tym filmiku koleś wyjaśnia dla czego bf4 ( i inne gry na konsole) mają słaby netcode, a raczej czemu nie jest łatwo go poprawić na konsolach (bo na pc nie ma takiego "przepisu"): Gdyby ktoś jeszcze miał problem ze znajdźkami lub nie zaliczeniem przejścia kampanii. W moim przypadku było to podejście do fabuły na 2 razy, raz do drugiej misji (skończona i w 3 misji logout), a drugie już do końca. Dzisiaj sprawdziłem na battlelogu i okazało się, że nie mam zaliczonej drugiej misji... Kompletnie zablokowana: https://www.dropbox.com/s/4lj2mznyvw7g64b/Zrzut%20ekranu%202014-04-03%2017.57.22.png Jako, że nie miałem wykonanych specjalnych zadań typu 10x kill z c4 to odpaliłem kampanię od nowa na wysokim i gram sobie, zrobiłem te 10 kili z c4 i przeszedłem misję bo w następnej maiłem do zrobienia 10 multikili no i nie miałem wg battleloga zrobionej drugiej misji... Po załadowaniu 2 poziomu (który był totalnie zablokowany w battlelogu) wpadły trofea za przejście gry (wszystkie 3 ), a na poprzedniej mapie, tej co przeszedłem wpadło trofeum za wszystkie znajdźki (ponieważ wg battleloga jednak nie do końca przeszedłem tą misję, bo nie mialem odblokowanej nagrody za jej skończenie, a mianowicie rexa)... Więc w moim przypadku problem leżał po stronie niezsynchronizowanego battleloga... Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez NewNickPL Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Było jakiś czas temu na forum Visceral Games jednak pracuje razem z DICE nad Star Wars, więc kto zostaje, by zrobić na listopad grę ? Patałachy od NFS przecież będą robili ostanie 2 DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wg mnie powinny być serwery na których jest lepszy tickrate, po prostu były by serwery dla ludzi ze słabszym netem i z lepszym... I każdy były happy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Zielu,SW od Visceral Games to osobna gra ktora ma wyjsc po SW od Dice. Visceral Games to duze studio,dice robilo przy bf4,me 2 i sw w tym samym czasie. DICE LA robi ostatnie 2 dlc a oni przy NFS nic nie robili Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Zielu,SW od Visceral Games to osobna gra ktora ma wyjsc po SW od Dice. Visceral Games to duze studio,dice robilo przy bf4,me 2 i sw w tym samym czasie. DICE LA robi ostatnie 2 dlc a oni przy NFS nic nie robili Zielu amatorze Visceral robiło Dead Space - najgenialniejsza gra ever co oznacza mniej więcej... nic... bo z multi to nie ma nic wspólnego... Wprawdzie już w dwójce był tryb multi ale grało w niego jakieś 17 osób wliczając rodziny pracowników - czyli nie liczy się... Tobie chodziło o Criterion? oni z kolei stworzyli drugą najgenialniejszą grę ever czyli Burnouta Paradise Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez rob1979 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak Wam sie chce w ogóle zajmować jakimiś znajdzkami, trofeami itd. nie lepiej w tym czasie jakaś epicka akcje na serwerach wykręcić? @Zielu: jeśli gra ma faktycznie wyjść w listopadzie, to ja liczę ze teraz to już zaawansowane testy kodu trwają, eliminacja bugow i nanoszenie ostatnich poprawek, a nie decydowanie kto ma ja zrobić Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ja jak nie zrobię platyny z gry to uważam ją za nieskończoną, a nie lubię rzeczy nieskończonych. Poza tym ile można grać w obliberation (jedyny wart uwagi tryb o godzinach w których odpalam PS4, 64p serwery odpadają, a rush to nie tryb dla BFa). Więc masterowałem singla Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi