tommi 345 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) faktycznie lowca platyn z Ciebie konkretny jak widze ja w sumie chyba 3 gry wymasterowalem w zyciu, w tym Heavy Rain, ktory nie wymagal zupelnie zadnego skilla do tego wiec wlasciwie sie nie liczy (i ktory to, nota bene byl prawdziwie najgenialniejsza gra ever, lepsza nawet od pierwszego DS, Kaczor ) Edytowane 3 kwietnia 2014 przez tommi Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) Tobie chodziło o Criterion? oni z kolei stworzyli drugą najgenialniejszą grę ever czyli Burnouta Paradise Criterion juz prawie nie istnieje,obecnie w studiu pracuje 17 osob. jeśli gra ma faktycznie wyjść w listopadzie, to ja liczę ze teraz to już zaawansowane testy kodu trwają, eliminacja bugow i nanoszenie ostatnich poprawek, a nie decydowanie kto ma ja zrobić Tommi,dobry zart. Edytowane 3 kwietnia 2014 przez Zaqair 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 (edytowane) Jest "testserver" na Fabryce! Wlasnie 12 w kolejce czekam. Cos dla ciebie tommi, non sto fabryka marzen he he update: ten serwery jest rotacyjny (mapy z podstawki) Edytowane 3 kwietnia 2014 przez walek Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Jest "testserver" na Fabryce! Wlasnie 12 w kolejce czekam. Cos dla ciebie tommi, non sto fabryka marzen he he update: ten serwery jest rotacyjny (mapy z podstawki) I jak działało to wszystko? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Sporo osłabiono ACE 23 od czasów premiery czy nadal jest "znerfiony"? Cytuj
tommi 345 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Jest "testserver" na Fabryce! Wlasnie 12 w kolejce czekam. Cos dla ciebie tommi, non sto fabryka marzen he he Hurra hurra! ten serwery jest rotacyjny (mapy z podstawki) Uuu... :confused: Ale bez kitu, na ta fabrykę przelalem chyba cała miłość i pasje, która miałem do close quarters cały czas mógłbym tam cisnac nadgodziny i juz nie moge sie doczekac dzisiejszej nocnej zmiany Edytowane 4 kwietnia 2014 przez tommi Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Sporo osłabiono ACE 23 od czasów premiery czy nadal jest "znerfiony"? Taki sobie ten karabin.W ogole byl jakis patch balansujacy bronie? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Teraz podobno G36C jest przegiete. Cytuj
Styku 11 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 A z tym g36c to nie primaaprilisowy żart? Hmmm? Levelcap i matimo w jednym dniu zamieścili ten filmik i to 1 kwietnia. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Dlatego napisałem podobno, bo nie byłem pewien. Nawet inżyniera nie tykam Cytuj
Gość Darude Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Sporo osłabiono ACE 23 od czasów premiery czy nadal jest "znerfiony"? Jak można znerfić cos co było nawet nie osłabione i nikt o tym nic nie wie ?Jakieś takie masło maślane napisałes .ACE 23 to kupa pograłem tym trochę kiedys i 2 liga. Co do przegięcia to w sumie balans broni w BF4 jest dobrze wyważony i nie ma zbytnich przegięć , nawet takimi shotgunami ,jak dobrze dograsz taktyke to i dobry wynik wyciągniesz na większych mapach:P Edytowane 4 kwietnia 2014 przez Darude Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Żadne masło maślane po prostu wcześniej przeglądałem ten temat i dużo osób chwaliło ACE 23. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Może chodziło o ACE 52 CQB . Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 W sumie to już mniejsza z tym, M416 daje ciągle rade Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Mysza jedna klasa i jedna bronia przez cala czas. Edytowane 4 kwietnia 2014 przez KarolFanbojSony Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) dobijam do gwiazdek w 43. gnatach a jeszcze nie grałem ammo gajem dla mnie w tej grze tylko jedna rzecz jest OP, czyli klasa inżyniera. Jest to obiektywnie najlepsza klasa w całej grze, arsenał gigantyczny, pukawki słabe ale dostęp ma do broni innych kategorii, w jednej ręce RPG w drugiej miny, co w grze gdzie jest zawsze co najmniej kilka pojazdów na mapie czyni z nas terminatora. Mówię oczywiście o klasycznym trybie Podboju. Cała reszta klas ma mniejsze lub większe wady, inżynier jest idealny. BTW: http://youtu.be/V-WladmrdNQ Edytowane 4 kwietnia 2014 przez waldusthecyc 2 Cytuj
Drantzell 45 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Teraz podobno G36C jest przegiete. To był żart prima aprilisowy Dużo ludzi się nabrało i teraz z tym biega dla mnie w tej grze tylko jedna rzecz jest OP, czyli klasa inżyniera. Jest to obiektywnie najlepsza klasa w całej grze, arsenał gigantyczny, pukawki słabe ale dostęp ma do broni innych kategorii, w jednej ręce RPG w drugiej miny, co w grze gdzie jest zawsze co najmniej kilka pojazdów na mapie czyni z nas terminatora. Mówię oczywiście o klasycznym trybie Podboju. Cała reszta klas ma mniejsze lub większe wady, inżynier jest idealny. Jak dla mnie każda klasa jest dobra. Zależy na jaki tryb i na jaką mapę. Ostatnio pograłem wsparciowcem i polubiłem jego XM25 AIRBRUST - Świetnie się tym kamperów gnoi z daleka. BTW: http://youtu.be/V-WladmrdNQ Jupii! ;D Muszę to zobaczyć na żywo w grze ;D Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Drantzell, bardziej chodziło mi o ideę żołnierza uniwersalnego. Inżynierowi jestem w stanie dobrać taki config, że jest dobry na krótki/średni/długi dystans NARAZ, jest dobry przeciwko piechocie, przeciwko pojazdom, łodziom, helikopterom, czołgom i czego tylko zapragniesz. Tymczasem w innej klasie jest to niemożliwe, jesteś medykiem czy ammo śmiałkiem - jak nie podbiegniesz do pojazdu to nic nie zrobisz a jak jest helikopter to już w ogóle. Piechotę łapiesz szturmowym na średni i długi dystans, granatnik masz na tłum ludzi do tego tłumik to jesteś jeszcze ninja na mapie. Edytowane 4 kwietnia 2014 przez waldusthecyc Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Teraz podobno G36C jest przegiete. To był żart prima aprilisowy Dużo ludzi się nabrało i teraz z tym biega No ja sie nabralem, ale bron rzeczywiscie ma zerowy recoil prawie. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 G36C imo najlepsza bron technika,zaraz po niej ACW-R. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Nie wiem, ja coś nie mogę się przyzwyczaić do innych klas. Muszę mieć przy sobie apteczkę inaczej to czuje się jakoś tak niekomfortowo xd Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) G36C imo najlepsza bron technika,zaraz po niej ACW-R. Darude a G36C to nie jest przez przypadek karabinek, czyli uniwersalna broń dla każdej klasy? Z tego co pamiętam inżynier miał PDW a większość z nich to takie golarki... edit dobra załadował się BL i jest tak jak myślałem - G36C wg mnie marnie jednak wypada do TYP95B czy MTARa, a to ta sama grupa Edytowane 4 kwietnia 2014 przez waldusthecyc Cytuj
Gość Darude Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 (edytowane) Ja tez grałem początkowo szturmowcem aby poznać mapy i sobie ratio jakieś nabić .Później tylko technik ,najlepsze punkty idą .Slam na drodze + RPG .Zrobiłem po 5 gwiazdek karabinków prócz M4 no i jeszcze ACE21 został .Kufa chwale się jak Danzel a taki dobry to nie jestem . Edytowane 4 kwietnia 2014 przez Darude Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Ja szturmowcem smigam z ACE23 i jest okej. Jakos lepiej mi sie strzela, niz M416. btw. chyba szarpne sie na jedno dlc - ktores jest zauwazalnie lepsze od innych, czy trzymaja rowny poziom? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Opublikowano 4 kwietnia 2014 Chińska Nawałnica jest najlepsza z tych wszystkich dotychczasowych. Szczególnie Szczyty Guilin, czuć klimat Vietnamu z poprzednich części. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi