hansior111 68 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 To dlatego po wpadnięciu na lockerze w bandę wrogów i wystrzelaniu w nich 100 pocisków mam na koncie dwa - trzy kille... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 To teraz pamiętajcie układamy się gęsiego i napierdalamy Cytuj
Gość Darude Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Odnośnie snajpera to nie gram tą klasą nigdy ,ale ostatnio pograłem dla zadań i myslałem ze snajperka zabija jednym strzałem ,a wcale tak nie jest ,ba nawet nie zabija strzałem w głowe ,czysty random jak i sama gra .Mój szacunek troszke do tego typu klasy spokorniał . Cytuj
junioru2 12 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Opublikowano 14 kwietnia 2014 Odnośnie snajpera to nie gram tą klasą nigdy ,ale ostatnio pograłem dla zadań i myslałem ze snajperka zabija jednym strzałem ,a wcale tak nie jest ,ba nawet nie zabija strzałem w głowe ,czysty random jak i sama gra .Mój szacunek troszke do tego typu klasy spokorniał . Na hardzie zabija jednym strzałem. Cytuj
artex 28 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Witam , pytanie banalne ale może ktoś odpowie. Jestem przed zakupem BF 4 i moje pytanie jest takie , czy da się ustawić sterowanie takie jak jest w BF 3 ?, bo to z bety mi nie podchodziło wcale. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Nie znam się, ale się wypowiem. Chyba nie. Ja poprzedniego bfa ograłem na xboxie 360 i jednak dosyć szybko się przestawiłem na ustawienie przycisków w ps4 i osobiście wygodniej mi się gra, bo teraz przypominają bardziej coda (r3 kucanie, kółko kosa, r1 oznaczanie l1 granat - chyba tak, bo nie jestem przyzwyczajony do nazw przycisków w pleju) Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 (edytowane) W domyślnym sterowaniu w BF4 nie pasowało mi tylko kucanie pod kółkiem, więc od razu ustawiłem pod R3. A strzelanie z R2 to czysta przyjemność, współczuje tym którzy się męczą z R1 które na dodatek się potrafi zaciąć w DS 4. EDIT: Sry zapomniałem, że chyba nie da rady ustawić strzelania pod R1 u piechoty. Edytowane 15 kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Witam , pytanie banalne ale może ktoś odpowie. Jestem przed zakupem BF 4 i moje pytanie jest takie , czy da się ustawić sterowanie takie jak jest w BF 3 ?, bo to z bety mi nie podchodziło wcale. Zdaje się, że nie można w 100% ustawić takiego jak w BF3. Przede wszystkim strzelanie i celowanie jest na R2/L2. Ja niczego nie zmieniałem i gram na domyślnych ustawieniach. Trochę przeszkadza mi sterowanie pojazdami, ale jeżdżę nimi tak rzadko, że da się przeżyć. Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Na początku psioczyliśmy nawet na ergonomię pada, a teraz nie wyobrażam sobie przesiadki na poprzedniego DS. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Prawda. Poprzedni DS teraz kojarzy mi się z chińską podróbą. Nowy to klasa wyżej. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Panowie jak wyglada sprawa lagow na Chinskiej Ladacznicy? Ziomek mowi,ze tam lagow nie ma w ogole.Chodzi mi o CQ,bo na podstawce i SA czasami mnie szarpie do tylu i nie potrzebnie sie denerwuje. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Lagi są wszędzie. Na początku CN faktycznie nie lagowało, ale DICE po którymś paczu postarało się o dokładne zyebanie również tego dodatku. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 (edytowane) Kaziu gnoju nie mówiłem, że nie ma w ogóle lagów. Są, ale minimalne, nie tak jak w podstawce czy najbardziej zyebanym Naval Strike'u. Edytowane 15 kwietnia 2014 przez MYSZa7 Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Ja pierdziele Mysza07 znowu mnie oklamal,no ale kazdy wie jaki on jest. Dzisiaj kupie i zobacze. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Post Karola jutro rano: Ku.rwa w to się nie da grać, DICE patałachy oddawajcie moje 59 PLNów. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Gram w BF4 od czasu do czasu, tylko i wyłącznie dla czystej zabawy, ale jeżeli ktoś spędza 90% czasu z konsolą grając właśnie w ten tytuł i angażując się bardziej, walcząc o lepsze ratio, to naprawdę jest mi autentycznie żal i szkoda takiej osoby, że DICE dostarczyło tak niedopracowany tytuł. To jest nic innego jak naplucie graczom w twarz. Kolejnej ich gry na pewno nie kupie, mimo, że w samego BF4 gra się fajnie, ale bugów jest tak dużo, że nie mam zamiaru kolejny raz płacić 250zł za dostęp do bety. Tak więc, wybawco i ostatni nadzieja wymagających fps'ów przybywaj... Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 (edytowane) Ja w sumie mam bfa 4 już 2 tyg, i jak na razie poza niemożliwością grania w 64 osoby i wkuriwająca ikonka pokazująca utratę pakietów, to gra mi się bardzo fajnie. Walka piechoty jest super, graficznie jest w porządku, chociaż jest niesamowicie nierówno np. Operacja blokada, sztorm na parcelach czy fabryka jest wypas, ale już ta mapa o brzasku i Szanghaj, posysa kule. Ogólnie mapy miejskie kuleją graficznie w porównaniu z otwartymi terenami Edytowane 15 kwietnia 2014 przez Ferris71 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Tak więc, wybawco i ostatni nadzieja wymagających fps'ów przybywaj... Ja już się pogubiłem i nie wiem co z tego tytułu wyjdzie, tak czy inaczej bardzo czekam na betę Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Mimo, że czekam z wypiekami na pysku na Destiny to wiem, że nie zastąpi BeeFa bo to całkiem inny klimat, całkiem inna gra. Już wolałbym wersję BFBC2 na PS4 i tam łupać w multi, a w Destiny zaliczyć singla/co-opa i cześć. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Destiny w multi to będzie takie Halo. Drużyny składające się z 5 lub 6 graczy, średniej wielkości mapy, ty i twoje umiejętności. Niewykluczone, że będą też duże mapy z pojazdami (były w Halo), ale oczywiście nie będzie to ten poziom co w BF. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 to ja już naprawdę nie wiem co to będzie, bo sądziłem że to będzie wielki otwarty wszechświat Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Destiny bedzie bliżej do Borderlands i Diablo niż do Halo, to bedzie gra w której w drużynie będziesz ubijał mobki a główną motywacją do grania będzie eksploracja świata i loot. Ale żeby nie było absolutnego offtopa - starałem sie pograć w BFa4 pare dni temu po ponad 2 tygodniowej przerwie, zeby nie przeginac uruchomilem mapki z podstawki, oczywiscie lagi byly takie ze grac sie prawie nie dalo, gra dostala karnego "drąga" na kolejne kilka tygodni....nie wiem po kij inwestwalem kase w Premium ale widac jesę frajerę Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Podobno w Destiny ma być klasyczny tryb multi pvp Cytuj
Gość Darude Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Oni tych lagów nie naprawią ,od 2 dni są to takie jak ze Szczecina do Warszawy i na dodatek co 2 mecze po rundzie czarny ekran i zamknij aplikacje ,ehh... Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Pisałem już ze 100 razy, w Destiny będziemy zwiedzać światy, to będzie jeden tryb, drugi to klasyczny multiplayer, znany z każdego większego fps. Więc Xymek nie wprowadzaj ludzi w błąd. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Wlasnie teraz usiluje grac ale lagi sa takie ze poprostu opadaja rece, juz brak mi (pipi)a cierpliwosci do tej gry z checia bym rzucil pudelkiem z ta gra w jednego z pracownikow dice albo ea i to tak prosto w leb Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi