Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Wlasnie teraz usiluje grac ale lagi sa takie ze poprostu opadaja rece, juz brak mi (pipi)a cierpliwosci do tej gry z checia bym rzucil pudelkiem z ta gra w jednego z pracownikow dice albo ea i to tak prosto w leb Jakby tak dostali kilkoma milionami pudełek w czerep to może by to coś poskutkowało.
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Nadziwić się nie mogę, że nikt jeszcze nie zwietrzył interesu i nie zapowiedział fps'a na miarę konkurencji dla BF... Ja bym przeszedł bez wahania na dobrego klona.
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Zgadza się Hansior. Mógłby być nawet zyebany jak BF, a tłuszcza i tak by się rzuciła szukając alternatywy dla BeeFa Grałem dzisiaj pierwszy raz ten tryb z lotniskowcem - dla mnie bomba! Końcówka z podkładaniem m-comów na statku nieźle "robi". Szkoda tylko, że tak strasznie laguje bo grałoby się pięknie
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Też mi się podoba ten tryb. Możnaby tam w końcu pograć drużynowo, a nie tylko pitolić o lagach i cenach pieluch.
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l NS już na PSS, można normalnie pograć czy lat na lagu, bo nie wiem czy brać.
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l Lagi straszne. Najgorzej lagujacy dodatek. Chyba ze grasz w dominację albo dm to mozna pograć bez nerwow
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l NS już na PSS, można normalnie pograć czy lat na lagu, bo nie wiem czy brać. Na testowych serwerach najczęściej hula aż miło. Tylko jest ich mało, więc bywa ciężko się dopchać. Poza tym nie wiem czy bywają ze wszystkimi czterema mapami.
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l mam dwa konta na ps4, czy jak kupie premium na koncie a, to czy b będzie miało dostęp do map z dlc?
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l mam dwa konta na ps4, czy jak kupie premium na koncie a, to czy b będzie miało dostęp do map z dlc? Tak.
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l mam dwa konta na ps4, czy jak kupie premium na koncie a, to czy b będzie miało dostęp do map z dlc?Tak,ale konto b nie bedzie mialo dostepu do 2xp weekend. Pamietaj,ze premium ma blokade regionalna wiec gra i premium musza byc z tego samego regionu. Edytowane 17 kwietnia 201410 l przez Zaqair
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l Jest nowe info w sprawie lagów - how much longer until those ps4 test servers become the proper servers? We need new servers now (Producer at DICE) not long mate, hardware to be delivered in a few days, hang in there!
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l No wreszcie, i tak seria BF stracila duzo w moich oczach, beda sie musieli dobrze postarac aby zarobic na zaufanie graczy. Nie wiem czy nie jest troche za pozno bo problem lagow jest imz nany od podstawki.
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l A ja tym oszustom już nie wierzę na słowo. Uwierzę jak zobaczę! Jak nie naprawią to wymieniam na Knacka.
Opublikowano 17 kwietnia 201410 l U mnie BF4 w pamieci zostanie jako 'ta lagujaca czesc' i juz nic tego nie zmieni.
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Dwa tygodnie nie ruszałem tego la-la-la-gującego szrota i nie tęsknie. Wróciłem do, o zgrozo, PS3 i cisnę w Diablo 3. Za chwilę wyjdzie Wolfenstein, do nadrobienia mam jeszcze kilka tytułów z poprzedniej i tej generacji. Pewnie i tak wrócę, ale najpierw muszą naprawić lagi na serwerach.
Opublikowano 18 kwietnia 201410 l Żeby tylko zdążyli przed premiera kolejnej części... Edytowane 18 kwietnia 201410 l przez tommi
Opublikowano 19 kwietnia 201410 l jak patrze na ich zlagowane ruchy to juz sie przestaje dziwic ze gra tak dziala;)
Opublikowano 19 kwietnia 201410 l Ciężki dzień chłopaków z EA/DICE w pracy Kowalski! Jakie mamy opcje i gdzie ich znalesc. Riko ! Sprzet do utylizacji odpadow poprosze. Szeregowy ! Sledzik dla szefa.
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l Pełen werwy i zapału siadam przed konsolą a tam kierva mać: brak połączenia z siecią, błąd !#$%1234, sieć SEN jest zajęta... No żesz %$@%$^@* siedzi to we mnie od dawna, kiełkuje i dojrzewa myśl, że NIENAWIDZĘ PS4, upośledzonego grania konsolowego i konsolowego przemysłu growego z jego absurdami, ograniczeniami i zasadami będącymi obrazą dla inteligencji nowoczesnego konsumenta... lepiej mi... na szczęście mam Hobbit: kingdoms of middle-earth na smartfonie i World of Tanks na PC... pozdrawiam
Opublikowano 21 kwietnia 201410 l Ja ogrywam teraz mapki z China Rising i strasznie mi sie one podobaja. Czuc klimat Vietnamu. W ogole marzy mi sie osobna czesc poswiecona Wojnie w Wietnamie, bo uwielbiam hasac moim zolnierzem po dzungli. Ewentualnie nie obrazilbym sie na II WS, lub wyimaginowana III WS w czasach Zimnej Wojny. Troche te nowoczesne konfilkty mnie juz nudza i chetnie ogralbym cos w innych czasach.