Skocz do zawartości

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie teraz usiluje grac ale lagi sa takie ze poprostu opadaja rece, juz brak mi (pipi)a  cierpliwosci do tej gry z checia bym rzucil pudelkiem z ta gra w jednego z pracownikow dice albo ea i to tak prosto w leb

Jakby tak dostali kilkoma milionami pudełek w czerep to może by to coś poskutkowało.

Opublikowano

Zgadza się Hansior. Mógłby być nawet zyebany jak BF, a tłuszcza i tak by się rzuciła szukając alternatywy dla BeeFa :) Grałem dzisiaj pierwszy raz ten tryb z lotniskowcem - dla mnie bomba! Końcówka z podkładaniem m-comów na statku nieźle "robi". Szkoda tylko, że tak strasznie laguje bo grałoby się pięknie :/

Opublikowano

NS już na PSS, można normalnie pograć czy lat na lagu, bo nie wiem czy brać.

Na testowych serwerach najczęściej hula aż miło. Tylko jest ich mało, więc bywa ciężko się dopchać. Poza tym nie wiem czy bywają ze wszystkimi czterema mapami.

Opublikowano (edytowane)

mam dwa konta na ps4, czy jak kupie premium na koncie a, to czy b będzie miało dostęp do map z dlc?

Tak,ale konto b nie bedzie mialo dostepu do 2xp weekend. Pamietaj,ze premium ma blokade regionalna wiec gra i premium musza byc z tego samego regionu. Edytowane przez Zaqair
Opublikowano

No wreszcie, i tak seria BF stracila duzo w moich oczach, beda sie musieli dobrze postarac aby zarobic na zaufanie graczy. Nie wiem czy nie jest troche za pozno bo problem lagow jest imz nany od podstawki.

Opublikowano

Dwa tygodnie nie ruszałem tego la-la-la-gującego szrota i nie tęsknie. Wróciłem do, o zgrozo, PS3 i cisnę w Diablo 3. Za chwilę wyjdzie Wolfenstein, do nadrobienia mam jeszcze kilka tytułów z poprzedniej i tej generacji. Pewnie i tak wrócę, ale najpierw muszą naprawić lagi na serwerach.

Opublikowano

Pełen werwy i zapału siadam przed konsolą a tam kierva mać: brak połączenia z siecią, błąd !#$%1234, sieć SEN jest zajęta... No żesz %$@%$^@*^^

siedzi to we mnie od dawna, kiełkuje i dojrzewa myśl, że NIENAWIDZĘ PS4, upośledzonego grania konsolowego i konsolowego przemysłu growego z jego absurdami, ograniczeniami i zasadami będącymi obrazą dla inteligencji nowoczesnego konsumenta...

lepiej mi...

na szczęście mam Hobbit: kingdoms of middle-earth na smartfonie i World of Tanks na PC...

pozdrawiam

• Plusik 1
Opublikowano

Ja ogrywam teraz mapki z China Rising i strasznie mi sie one podobaja. Czuc klimat Vietnamu.

W ogole marzy mi sie osobna czesc poswiecona Wojnie w Wietnamie, bo uwielbiam hasac moim zolnierzem po dzungli. Ewentualnie nie obrazilbym sie na II WS, lub wyimaginowana III WS w czasach Zimnej Wojny. Troche te nowoczesne konfilkty mnie juz nudza i chetnie ogralbym cos w innych czasach.