thekrzysiu 0 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior wchodzę w to. poproszę na priv info ile i komu przelać. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior 5. Thekrzysiu 6.kozbinio wchodzę w to. poproszę na priv info ile i komu przelać. ile przelać jeszcze poczekam z dwa dni może ktoś będzie jeszcze chętny. Oczywiście osoby które się zobligowały są już dodane do serwera. Ustawienia i rotację proszę kierować na blogu w dziale plutonu Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 dobra dorzuć mnie też do listy, w końcu jestem w 1410 jak serwer będzie full to po ewentualnej PM wypyerdolicie rozumiem randomów aby wpuścić szlachtę? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 jak serwer będzie full to po ewentualnej PM wypyerdolicie rozumiem randomów aby wpuścić szlachtę? https://www.youtube.com/watch?v=rUEL4rDZkok Cytuj Odnośnik do komentarza
NewNickPL 50 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez NewNickPL Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Dobry ten nowy firmware sie wydaje jeśli chodzi o funkcjonalność. Faktycznie dawno nie było update'a z tyloma zauwazalnymi na każdym kroku zmianami. Ciekawe jak ze stabilnoscia będzie. Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez tommi Cytuj Odnośnik do komentarza
hansior111 68 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Grzebią przy Share ale nigdzie nie napisali, żeby je naprawili (nagrywanie tego co trzeba). Trzeba potestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Styku 11 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Potestowalem, 1/3 nagrywa randomowo. Wiecej nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Kiedy zlot klasowy robimy i u kogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Panowie nie dawało mi spokoju dlaczego nie mogę często wejść na własny serwer, Kabotyn też miał taki problem. Napisałem do człowieka z Community Manage i potwierdził mi że są problemy. Rentable Servers have been disabled on PS4 while we fix several issues. Sorry about the inconvenience. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 fajno fajno.. nie no naprwde jesli juz spitola platne serwery to bedzie mistrzostwo swiata... a moze oni wynajmuja te serwery ktore byly tak zlagowane wczesniej:) bylby ladny numer:) Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jaja jak arbuzy. Po zainstalowaniu firmware mam problemy z połączeniem z siecią. Menu mi się wiesza i zmusza do restartu konsoli - tylko wczoraj 5 razy. Share nadal działa jak chcę. Próbując wbić do Bluszczą, który jakimś cudem dołączył do naszego serwera, wrzucalo mnie do tommięgo, który z kolei był na zupełnie innym serwerze. Nie podoba ma się to :\ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jaja jak arbuzy. Po zainstalowaniu firmware mam problemy z połączeniem z siecią. Menu mi się wiesza i zmusza do restartu konsoli - tylko wczoraj 5 razy. Share nadal działa jak chcę. Próbując wbić do Bluszczą, który jakimś cudem dołączył do naszego serwera, wrzucalo mnie do tommięgo, który z kolei był na zupełnie innym serwerze. Nie podoba ma się to :\ Wczoraj to samo miałem Tylko urwa nie zwalać winy na DICE kierunek Sony Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 pewnie będziecie się ze mnie śmiać ze mnie, ale wczoraj testowo wlazłem na coś w stylu METRO 24/7 400% 32PLAYERS - włączyłem szturm i .... grałem w jedną mapę 4 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior 5. Thekrzysiu 6.kozbinio 7. Odyn ile przelać jeszcze poczekam z dwa dni może ktoś będzie jeszcze chętny. Oczywiście osoby które się zobligowały są już dodane do serwera. Ustawienia i rotację proszę kierować na blogu w dziale plutonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bronas_ 29 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Brakuje mi tutaj jeszcze Gorzowa i Bluszcza bo wczesniej sie deklarowali. Na razie jest balagan informacyjny ale zlapie ich jeszcze:-). Troche info jest tutaj troche na BL a jest jeszcze nasze stare forum. Trzeba to poukladac i dac nazwe serwera po ktorym inne ekipy nas znajda jak to bylo w przypadku BF3 Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 z ciekawosci serwer 1410 bedzie tylko cq czy inne tryby czyt. szturm/lotniskowiec tez beda brane pod uwage? Cytuj Odnośnik do komentarza
mclusky 776 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 pewnie będziecie się ze mnie śmiać ze mnie, ale wczoraj testowo wlazłem na coś w stylu METRO 24/7 400% 32PLAYERS - włączyłem szturm i .... grałem w jedną mapę 4 godziny Na takich ustawieniach w BF3 pierwszy raz przekroczyłem 100 zabitych w rundzie Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 z ciekawosci serwer 1410 bedzie tylko cq czy inne tryby czyt. szturm/lotniskowiec tez beda brane pod uwage? Jasne że będą , nawet mały Cq Cytuj Odnośnik do komentarza
Łebi 311 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior 5. Thekrzysiu 6.kozbinio 7. Odyn ile przelać jeszcze poczekam z dwa dni może ktoś będzie jeszcze chętny. Oczywiście osoby które się zobligowały są już dodane do serwera. Ustawienia i rotację proszę kierować na blogu w dziale plutonu Dopiszcie jeszcze mnie, skoro jakoś to działa to chyba pora by bf-a odpalić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 taka mala uwaga w nazwie 1410 to chyba nie za dobry pomysl bo klepnalem w wyszukiwarce to wyskoczyly mi serwery dice z numerem 1410:) Cytuj Odnośnik do komentarza
rob1979 55 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 taka mala uwaga w nazwie 1410 to chyba nie za dobry pomysl bo klepnalem w wyszukiwarce to wyskoczyly mi serwery dice z numerem 1410:) to piszcie , kur.de Grunwald or something... no chyba, że 1410 to jednak nie data a na przykład suma waszego IQ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Informuję że osoby składające się będą mieć status VIP , admini serwerę będzie tak sądzę 4 osoby bo jak wiadomo im więcej do rządzenia tym większy burdel. Admini: 1. Ja 2. mclusky1962 3. 4. Bronas VIP 1. Tomci 2. Kame 3. Pryxfus 4. Hansior 5. Thekrzysiu 6.kozbinio 7. Odyn 8. Oip 9. neon ile przelać jeszcze poczekam z dwa dni może ktoś będzie jeszcze chętny. Oczywiście osoby które się zobligowały są już dodane do serwera. Ustawienia i rotację proszę kierować na blogu w dziale pluton Serwery już działają Edytowane 2 Maja 2014 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 ten serwer jaka ma nazwe? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Kaczor jestes menda:) tyle co ci zaproszen wyslalem do czata a tu wielki chu. z plebsem juz nie grasz dzwoncu? manfredzio nawet wrocil to tej cudownej gry;) ja dzis sprzedalem thiefa i nie mam w co grac wiec ho no do beefa wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi