SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 o ja - chyba je wykonałem już dawno. A jak ja się odpala ? Bez kitu - do tych zabaweczek BF to powinni dodawać jakiś toturial. Przełączasz na d-pad (strzałki) Tymi co zaznaczasz cele gdzie ma uderzyć w ciągu przelotu można użyć dwa razy bo więcej nie ma czasu ta sterowana głowica tylko raz więc trzeba dobrze nią manewrować 1 Cytuj
walek 96 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Ciekawe beda te rundy na Blokadzie i Metrze z ta tarcza. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 W nowym battlelog update pojawil sie bf havana(nazwa wewnetrzna bf od vg) getbblog.com/en/board/topic/118852/1/Codeleak-New-Battlefield-already-in-the-work-or-a-big-update-in-Battlelog Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 (edytowane) Ta tarcza jest przegięta! Nawet odrzutu większego nie ma przy wysadzeniu kilku C4 :oRundy na metrze będą wyglądały tak:Ciekawe czy będzie można wsadzić takiemu kosę z tyłu. Może dadzą jakieś nowe animacje. Edytowane 27 maja 2014 przez mclusky Cytuj
Gość Darude Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Na takie ciasne mapki typu metro ,blokada właśnie takiego czegoś brakuje ,jakoś nigdy nie lubiłem bezmózgiego naparzania się ,a dzięki takim tarczą sie przyblokuje to gónwo. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 (edytowane) To co zakladac nowy temat?: Edytowane 27 maja 2014 przez Zaqair Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Lepiej pośmiejmy się z tego 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Jeszcze tylko brakuje skorek na bronie za 1 EUR jak w cod i moga zmieniac nazwe. Cytuj
thekrzysiu 0 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 (edytowane) Lepiej pośmiejmy się z tego super, robię zrzutę na bronze packa, jacyś chętni? Edytowane 27 maja 2014 przez thekrzysiu Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 Poje.balo ich totalnie juz, BF to jest juz tylko maszynka do zarabiania pieniedzy, robia przy grze tylko to co jest konieczne zeby ich nie ukrzyzowali za te 7 miesiecy walenia w ch.uja ! Cytuj
Bronas_ 29 Opublikowano 27 maja 2014 Opublikowano 27 maja 2014 (edytowane) w końcu. to tak poproszę 3 sztuki x5 i jeszcze kazdy pojedynczo a do tego big maca. edit: i fytki edit2 : (pipi) im w dupe Edytowane 27 maja 2014 przez Bronas_ Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Nie ma co się załamywać, o tym że te paczki będzie można kupić było wiadomo od paru miesięcy. Zresztą nie widzę sensu ich kupowania skoro (pipi) tam jest a 2XP starczy mi do końca świata. Ceny w Pl Brązowe - 4 zł Srebrne - 7 zł Złota - 11 zł Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 28 maja 2014 Opublikowano 28 maja 2014 Jak ktoś chce szybciej odblokować prostokąt do emblematów na battlelogu to i to kupi. O tyle dobrze, że te itemy co wypadają z tych battlepacków nie wpływają na rozgrywkę bo i tak 3/4 osób lata z coyotem, hamulcem wylotowym, laserem i uchwytem. Problem jest taki, ze dice nawet nie wyrazi skruchy, za do(pipi)ongo takich akcji jakie były w bf4 jakiś czas temu. Widocznie rekompensata dla graczy w postaci darmowej mapy, kamuflaży, jakiś fajnych eventów czy coś już dawno nie istnieje. Cytuj
artex 28 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Battlefield 4 na ps3 to masakra , gra jest tak zbugowana że odechciewa się grać , codziennie dawałem jej szansę i wczoraj miarka się przebrała , biegnę do budynku i zostało mi jakieś 500m , (pipi) jestem przed budynkiem , chcę do niego wejść ale jakiś pachołek mi nie pozwala , (pipi) trzech gości do mnie pruję jak do tarczy i kończy się mój żywot przed wejściem. Zaczyna się nowa mapa , brak dźwięku to norma , pojawia się po minucie , wyciągam igłę , namierzam , (pipi) zwiecha konsoli i tylko wyłączenie z prądu pomaga , i tak z 4 razy podczas 2 godzinnej sesji , więcej czekam w lobby niż gram , jak można wydać takiego bubla , mam nadzieje że na ps4 nie ma takich kwiatków , bo ps4 kupiłbym tylko dla BF , nic ciekawego na razie nie ma. No nic trzeba powrócić do BF3. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 1. biegnę do budynku i zostało mi jakieś 500m , (pipi) jestem przed budynkiem , 2. chcę do niego wejść ale jakiś pachołek mi nie pozwala , 3.(pipi) trzech gości do mnie pruję jak do tarczy i kończy się mój żywot przed wejściem. 4.Zaczyna się nowa mapa , brak dźwięku to norma , pojawia się po minucie , 5. wyciągam igłę , namierzam , (pipi) zwiecha konsoli i tylko wyłączenie z prądu pomaga , i tak z 4 razy podczas 2 godzinnej sesji , 1. Miałeś laggi 2. To samo jest na PS4 gdzie głupi karton to głaz o wadzę 10 t 3. Nie wiem o co ci chodzi 4.Na PS4 też tak jest, choć miało to być naprawione już dawno 5. Grałem długo na PS3 i żadnych zwiech nie miałem, a znowu inny znajomy miał codziennie po 6 zwich że aż dysk twardy padł. Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Co to jest "ps3"? Wypalcowano tapatalkiem Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Co to jest "ps3"? Wypalcowano tapatalkiem Ta "zapomniana" konsola, na którą ostatnio w plusie dali tyle dobrych gier, że dopiero bezrobocie powoli mi co nieco ograć. Bardzo dobrze zrobiłem, że nie sprzedałem PS3. Cytuj
Jaca044 4 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 A działa wam może battelog w grze? Bo u mnie na ps4 mam caly czas komunikat spróbuj później.. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 (edytowane) Edytowane 1 czerwca 2014 przez Zaqair Cytuj
tommi 345 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 4.Zaczyna się nowa mapa , brak dźwięku to norma , pojawia się po minucie , 4.Na PS4 też tak jest, choć miało to być naprawione już dawno ja w sumie nie mam juz tego od niepamietnych czasow. Ogolnie jak sie zastanowic, to wlasciwie nie mam obecnie zadnych technicznych problemow z ta gra na ps4. Jedyne co, to lagi, ale jak sie trafia serwer na jakims za(pipi)u, to normalka. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Czołem Słuchajcie mam dostęp do tableta i z tęsknoty na sieciowymi zmaganiami chciałem sprawdzić "Tryb dowódcy" coby poczuć chodź namiastkę... Nie poszło gładko - niestety. Pobrałem, zainstalowałem itd. Chce odpalić coś randomowego to mam "szukanie serwera" (tak jakby się w tym czasie w ogole nic nie działo) albo wchodzę żeby samodzielnie poszukać, to próbując dołączyć jakiś błąd mi wyskakuje... W sieci nic nie mogę znaleźć, a wiem ze wy coś tam graliście. Cytuj
hansior111 68 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Czołem Słuchajcie mam dostęp do tableta i z tęsknoty na sieciowymi zmaganiami chciałem sprawdzić "Tryb dowódcy" coby poczuć chodź namiastkę... Nie poszło gładko - niestety. Pobrałem, zainstalowałem itd. Chce odpalić coś randomowego to mam "szukanie serwera" (tak jakby się w tym czasie w ogole nic nie działo) albo wchodzę żeby samodzielnie poszukać, to próbując dołączyć jakiś błąd mi wyskakuje... W sieci nic nie mogę znaleźć, a wiem ze wy coś tam graliście. Mi tam działa. Sprawdź, czy router ci portów nie blokuje. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 Blokuje Ci porty, ja mam to samo w robocie, nie moge grac online. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi