Opublikowano 27 maja 201410 l o ja - chyba je wykonałem już dawno. A jak ja się odpala ? Bez kitu - do tych zabaweczek BF to powinni dodawać jakiś toturial. Przełączasz na d-pad (strzałki) Tymi co zaznaczasz cele gdzie ma uderzyć w ciągu przelotu można użyć dwa razy bo więcej nie ma czasu ta sterowana głowica tylko raz więc trzeba dobrze nią manewrować
Opublikowano 27 maja 201410 l W nowym battlelog update pojawil sie bf havana(nazwa wewnetrzna bf od vg) getbblog.com/en/board/topic/118852/1/Codeleak-New-Battlefield-already-in-the-work-or-a-big-update-in-Battlelog
Opublikowano 27 maja 201410 l Ta tarcza jest przegięta! Nawet odrzutu większego nie ma przy wysadzeniu kilku C4 :oRundy na metrze będą wyglądały tak:Ciekawe czy będzie można wsadzić takiemu kosę z tyłu. Może dadzą jakieś nowe animacje. Edytowane 27 maja 201410 l przez mclusky
Opublikowano 27 maja 201410 l Na takie ciasne mapki typu metro ,blokada właśnie takiego czegoś brakuje ,jakoś nigdy nie lubiłem bezmózgiego naparzania się ,a dzięki takim tarczą sie przyblokuje to gónwo.
Opublikowano 27 maja 201410 l Jeszcze tylko brakuje skorek na bronie za 1 EUR jak w cod i moga zmieniac nazwe.
Opublikowano 27 maja 201410 l Lepiej pośmiejmy się z tego super, robię zrzutę na bronze packa, jacyś chętni? Edytowane 27 maja 201410 l przez thekrzysiu
Opublikowano 27 maja 201410 l Poje.balo ich totalnie juz, BF to jest juz tylko maszynka do zarabiania pieniedzy, robia przy grze tylko to co jest konieczne zeby ich nie ukrzyzowali za te 7 miesiecy walenia w ch.uja !
Opublikowano 27 maja 201410 l w końcu. to tak poproszę 3 sztuki x5 i jeszcze kazdy pojedynczo a do tego big maca. edit: i fytki edit2 : (pipi) im w dupe Edytowane 27 maja 201410 l przez Bronas_
Opublikowano 28 maja 201410 l Nie ma co się załamywać, o tym że te paczki będzie można kupić było wiadomo od paru miesięcy. Zresztą nie widzę sensu ich kupowania skoro (pipi) tam jest a 2XP starczy mi do końca świata. Ceny w Pl Brązowe - 4 zł Srebrne - 7 zł Złota - 11 zł
Opublikowano 28 maja 201410 l Jak ktoś chce szybciej odblokować prostokąt do emblematów na battlelogu to i to kupi. O tyle dobrze, że te itemy co wypadają z tych battlepacków nie wpływają na rozgrywkę bo i tak 3/4 osób lata z coyotem, hamulcem wylotowym, laserem i uchwytem. Problem jest taki, ze dice nawet nie wyrazi skruchy, za do(pipi)ongo takich akcji jakie były w bf4 jakiś czas temu. Widocznie rekompensata dla graczy w postaci darmowej mapy, kamuflaży, jakiś fajnych eventów czy coś już dawno nie istnieje.
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Battlefield 4 na ps3 to masakra , gra jest tak zbugowana że odechciewa się grać , codziennie dawałem jej szansę i wczoraj miarka się przebrała , biegnę do budynku i zostało mi jakieś 500m , (pipi) jestem przed budynkiem , chcę do niego wejść ale jakiś pachołek mi nie pozwala , (pipi) trzech gości do mnie pruję jak do tarczy i kończy się mój żywot przed wejściem. Zaczyna się nowa mapa , brak dźwięku to norma , pojawia się po minucie , wyciągam igłę , namierzam , (pipi) zwiecha konsoli i tylko wyłączenie z prądu pomaga , i tak z 4 razy podczas 2 godzinnej sesji , więcej czekam w lobby niż gram , jak można wydać takiego bubla , mam nadzieje że na ps4 nie ma takich kwiatków , bo ps4 kupiłbym tylko dla BF , nic ciekawego na razie nie ma. No nic trzeba powrócić do BF3.
Opublikowano 1 czerwca 201410 l 1. biegnę do budynku i zostało mi jakieś 500m , (pipi) jestem przed budynkiem , 2. chcę do niego wejść ale jakiś pachołek mi nie pozwala , 3.(pipi) trzech gości do mnie pruję jak do tarczy i kończy się mój żywot przed wejściem. 4.Zaczyna się nowa mapa , brak dźwięku to norma , pojawia się po minucie , 5. wyciągam igłę , namierzam , (pipi) zwiecha konsoli i tylko wyłączenie z prądu pomaga , i tak z 4 razy podczas 2 godzinnej sesji , 1. Miałeś laggi 2. To samo jest na PS4 gdzie głupi karton to głaz o wadzę 10 t 3. Nie wiem o co ci chodzi 4.Na PS4 też tak jest, choć miało to być naprawione już dawno 5. Grałem długo na PS3 i żadnych zwiech nie miałem, a znowu inny znajomy miał codziennie po 6 zwich że aż dysk twardy padł.
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Co to jest "ps3"? Wypalcowano tapatalkiem Ta "zapomniana" konsola, na którą ostatnio w plusie dali tyle dobrych gier, że dopiero bezrobocie powoli mi co nieco ograć. Bardzo dobrze zrobiłem, że nie sprzedałem PS3.
Opublikowano 1 czerwca 201410 l A działa wam może battelog w grze? Bo u mnie na ps4 mam caly czas komunikat spróbuj później..
Opublikowano 1 czerwca 201410 l 4.Zaczyna się nowa mapa , brak dźwięku to norma , pojawia się po minucie , 4.Na PS4 też tak jest, choć miało to być naprawione już dawno ja w sumie nie mam juz tego od niepamietnych czasow. Ogolnie jak sie zastanowic, to wlasciwie nie mam obecnie zadnych technicznych problemow z ta gra na ps4. Jedyne co, to lagi, ale jak sie trafia serwer na jakims za(pipi)u, to normalka.
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Czołem Słuchajcie mam dostęp do tableta i z tęsknoty na sieciowymi zmaganiami chciałem sprawdzić "Tryb dowódcy" coby poczuć chodź namiastkę... Nie poszło gładko - niestety. Pobrałem, zainstalowałem itd. Chce odpalić coś randomowego to mam "szukanie serwera" (tak jakby się w tym czasie w ogole nic nie działo) albo wchodzę żeby samodzielnie poszukać, to próbując dołączyć jakiś błąd mi wyskakuje... W sieci nic nie mogę znaleźć, a wiem ze wy coś tam graliście.
Opublikowano 1 czerwca 201410 l Czołem Słuchajcie mam dostęp do tableta i z tęsknoty na sieciowymi zmaganiami chciałem sprawdzić "Tryb dowódcy" coby poczuć chodź namiastkę... Nie poszło gładko - niestety. Pobrałem, zainstalowałem itd. Chce odpalić coś randomowego to mam "szukanie serwera" (tak jakby się w tym czasie w ogole nic nie działo) albo wchodzę żeby samodzielnie poszukać, to próbując dołączyć jakiś błąd mi wyskakuje... W sieci nic nie mogę znaleźć, a wiem ze wy coś tam graliście. Mi tam działa. Sprawdź, czy router ci portów nie blokuje.